Selamlar,,, yahu anlamıyorum,, niye kendinizi başka insan oğullarından ayrı tutuyorsunuzki ?? benımde raporum var ancak hiç kendımı engellı eksikli vb görmuyorum.. kım 4/4 lük ki.. en sağlam dedıgınız kışı senden benden kıt akıllı,becerıksız,iş bilmez,yol yordam,edep hay haya bilmez.. vallahı ben cevremde bakıyorum benim bilgimin, işimin, hayata dair bunca yaşadıklarıma rağmen ayakta durmamın, bunca başarılarımın 10da 1 i yok yemin ederim çevremde.. örneğin kargodan 15 kg eşya geldi bana ve yanımda birkaç kız arkadaşım vardı hiçbiri bunu kaldırmak istemedi incileri dökülür çünki, ben raporlu elimle çokda rahat kaldırdım. şimdi kim engelli ? yada benim diğer işim terzilik gel gelelim benim el becerimi cevremdeki bir Allahın kulu yapamıyor. şimdi kim engelli ?.. Arkadaşlar ne kimse engelli nede kimse sağlam.. kimsenin kimseden üstünlügü artı yada eksisi yok.. ben bunu düşünüyorum ve savunuyorum.. En sağlam En okumuş en en en dedikleriniz varya aslında hiçde en değil.. asıl en ler kim biliyormusunuz,,, ??? zorluklarla baş edebilenler mücadele edebilenler yani ben sen....
foruma cevap yazacak olursamda,,,, ben kazadan önce belden aşagı tutmayan birini sevmiştim 15yasında
ben genc ve güzeldim ancak kazadan sonrada karşıma gerçekten cok cok yakısıklı birkac erkek cıktı ve nemi gördüm yemin ederim hepsinde piskolojik sorunları vardı
biri senaryolar yazmış habire... bır dığerı denize asla gıtmeyen ve evlenecegı kişiyi asla denize gödermeyecegini ve bosanma söz konusu olacagını söyleyen bir geri kafa
engeller beyinde bence fizikte değil...