bıdıknur;
Sevgili nurdan açtığın başlık ilen varmak istediğin yer çok farklı açtığın başlıkta ve ilk konunda erkekleri neden engelli bayanları tercih etmediği sorguluyorsun. Anlatmak istediğin bu olmaya bilir onu bilemicem ama ilk yazından o çıkmakta. Başka bişey değil.
Kadınların daha fedakar olması konusu ise gene kadınları çıkarttığı bir şehir efsanesidir. Tüm kadınları asla kapsamaz. Ben ne kadınlar gördüm bencil ne erkekler gördüm kadın kadar fedakar. Fedakarlık insani bir duygudur bunun kadını erkeği yoktur.
Yazımda da yazdım Bayan arkadaşlarımızın engelleri yüzünden yaşadığı sıkıntıyı engelli erkeklerden yada engelsiz erkekten çıkartmaya çalışmasınlar. Engelini kabul edip onunla yaşamayı öğrensinler Ozaman hayatları daha da güzel olur. Bunun aynısı erkekler içinde geçerli. 2005 üyesi olmam ve 28 mesajımın olması sizi aldatmasın daha çok okumayı severim. 6 yıldır hiç bir erkek gelipte sizin sorguladığınız şeyi sorgulamadı bu forumda. Tepkim sorgulama biçiminize dahası uslüb şekline.Varmak istediğiniz noktaya değildir kesinlikle. Deseniz ki engelli erkekler engelli bayanlardan ziyade ilk tercih olarak engelsiz bayanları seçiyorlar bunu nedeni zaten kendi engeli yüzünden çok zorluk içersinde birde eşininki üzerine bindiğinde kaldıramıcağından mı korkuyor yada buna benzer bi açıklama olsa size katıla bilirim. Kesin net bir tavırlar soru sorarak cevap arar iseniz benim gibi bunu açıklamak isteyen engelli erkeklerde yazma ihtiyacı doğurur.
Özgüveninizi Yüksek tuttuğunuz sürece engelinizi gören kişinin engeli beynindedir. Hayat zaten yeterince zor biz engelliler için birde bir birimizi sıkıntıya sokucak açıklamalar dahada üzüyor.
Benim engelim gözümde. Monokülerim. Sağ gözüm sol gözümden 3 milimetre aşağıda yukarı çekmek için bir çok ameliyat geçirdim ama olmadı protez gözü taktığımda Noturdamın kamburundaki gibi bir gözüm hanyaya bir gözüm konyaya oluyordu. İlk okula giderken tüm arkadaşlarım benden korkarlardı. orta okulda dışlandım lisede ise ergenliğe giren erkek ve kızlar bir birleri ilen sevgili olmaya başladılar ben ise tek başımaydım.
Ama engelimi hiç bir zaman dert etmedim İnternette tanıştığım ve sonra buluştuğum kızlar hep Senden elektirik alamadım dedi
kaça satılıyorsa bu elektirik gidip toptan alıcam
derdim hep. Ama hiç engelimi dert edip içine kapanık biri olmadım. 2009 yılında evlendim Evet Engelsiz bir bayan ilen evlendim ama beni tercih eden benim gibi engelimi kabul edip onunla yaşamayı seven biri ilen evlendim şimdi 1,5 aylık kızım var.
Hayatta Pozitif olursanız Bu yaşam size Güzel şeylerde Sunmakta.
Kalın sağlıcakla