Size hayatın gerçeklerini anlatayım bayanlar kulaklarinizi açıp iyi dinleyin lütfen . İlk çağ dönemine bakalim hemen kadın erkek ilişkileri ; kadın iyi av yapan erkekle ilişkiye giriyordu. Nedeni basit güçlü kuvvetli kendisini koruyan ve cocuklarimi iyi besler düşüncesi. Günümüzde bu iş iyi para kazanan erkekleri tercih eden bayanlar aldı. Hayvanlar alemindede maalesef kurallar böyle guclu ve dövüşü kazanan erkege veren dişi hayvanlar yavrularına sahip çıkacak ve babaları gibi güçlü olacağı dusuncesi. Simdi ben kadınlara soruyorum siz neden hep halkanın zayıf noktası oldunuz bu hayatta ayaklarınızın üzerinde tek başınıza sırtınızi ailenize dayamadan yada bir erkeğe yaslanmadan duramiyorsunuz? Aciz ve zayıf olan asıl sizsiniz erkekler değil. Avrupa kadınını ornek alin , yabancı bir kadın ben çalışır kocama destek olur ve sevdiğim adamın yatağına girer çocuğumu yaparim diyor. Siz ise ; ben gözumu kapatır birşey hisetmesemde olur yeter ki bana cocuguma baksın zihniyeti bu yüzden hep kaybeden taraf olacaksınız. Annenizin etekleri altında yaşamaktan vazgecin çalışıp ayaklarınızın üzerinde durun sonra sevdiğiniz yada hoşlandığınız adamla evlenin benim fix turk kadını hakkında düşüncelerim bu bizim kadınlarımız ilk çağ daki kadın zihniyetin den kurtulamamıştır.