Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Eşcinseller web sitesi açıldı

engelliescinsel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yavv kardeşim manyakmısın nesin yaaaaa bu siteyi ne zannettin sen git adam gibi yaşa böyle şeyler bu siteye tersssssssssss bumu kaldı derdimiz git bunlarla uğraşacağına ibadet yapta öbür tarafı bari kaybetme:mad::mad::mad:

Boğa bey işte sizi bu yüzden seviyorum,hümanizması yüksek biri olmanız beni cidden mutlu ediyor.evet kimsenin yaşam tarzı ve seçimleri bir başkasını ilgilendirmemeli.eşcinsel arkadaşım sitenizi ziyaret ettim.henüz yeni tabiki oturması zaman alıcaktır.eşcinsellikle ilgili abartısız ve çok doğal bilgilendirici açıklamalar hoşuma gitti.başarılar diliyorum size kendinizi cesurca ifade edebilmenize yürekten destek veriyorum

Duyurunuzu görünce yıllar önce "Güneşi Gördüm" diye bir film izlemiştim onu hatırladım nedense.Tercihlerinden dolayı ayrımcılığa uğrayan insanların acı dolu hayat hikayelerini anlatıyordu.Sonu dramatik bir şekilde bitiyordu..Etkisinde epey kalmıştım..
Kendinizi var etme savaşınızda başarılar...

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim :)) OturanBoğa _Delal_ Sehribanu

Bir ülkede devlet yetkilisi bir zat-ı muhterem çıkıp da eşcinsellik hastalıktır derse insanların tepkileri de kaçınılmaz olur elbet. Umarım istedikleriniz olur arkadaşım. Ötekileştirmelerin ve ayrımcılığın olmadığı bir yaşam dileğiyle.

Bülent bey şimdiye kadar heer şeyinizi takdir etmişimdir fakat bunu desteklediğine inanamıyorum şiddetle kınıyorum ister kızın bana ister kızmayın benim görüşümde bu :mad::mad:

Allah onu belki öyle yarattı.. Allahın yaratması sana mı kalmış:mad:bir zamanlar tüm insanlar dünyanın düz olduğunu söylüyorlardır.. Ve bütün ınsanlar düz olduğunu düşünüyorlardı dünyada sa:(dece bır kişi dünya nın yuvarlak olduğunu söyledi.. Onu da ıdam ettıler ve onu öldürdüler.. Oysa bılınen şu ki dünya yuvarlak ... Ya eşcinsellık varsa..

sanamı kalmış lafını benimsemedim o zaman herkezz kendi başına istediği gibi yaşayacaksa birilerinin uyurdığına böööyle sanamı kalmış denecekse islam alimlerinin ne işi var peygamperimiz neden gelmiş onların söylediklerinede sanamı kalmış deee kaaardeşim

:confused:Allah bizi hidayete iletmedikten sonra kul çabası boş

muğla87;

eşcinsellik yaratılış değil tercih meselesidir. ya varsa diye bir şey yok. tercih kendi tercihi bizi ilgilendirmezde 'Livata' kelimesini bir araştır bakalım. ya ile bal ile olmuyor bu işler.

(diE);
Eşcinsellik tercih değil ,yaratılış meselesidir,gerek şempanzelerde ,gerek zebralarda ve gerekse de filler içinde bir çok eşcinsel çift vardır .özelliklede zebralarda eşcinsellik konusunu okumanızı öneriyorum .bilip bilmeden ortaya atlayıp eşcinsellik tercih meselesidir diyerek hem insanları yanıltmış hemde komik duruma düşmüş oluyorsunuz .

gorbi20;
Sen biliyormusun İslam'a göre Allah'ın en çok gücüne giden şey onun kullarını incitmektir ,bilmiyorsun ,bilseydin ortalıkta Müslümanım diye dolaşıp insanlar arasında ayrımcılık yapıp fitne yaymazdın,sen biliyormusun İncil'de ,kuran'da ,Tevrat'ta Allah derki benim kullarımı ancak ben yargılarım benden başka kimse benim kullarımı yargılama hakkına sahip değildir.Bu ülke yıllardır neden bir adım ileri gidemiyor biliyormusun ; senin gibi bencil ,faşizan eğilimli insanlar yüzünden.İnsanlar çevrelerinde ki insanları yargılamak eleştirmek yerine onlara destek olsa ,onları tanımaya çalışsa dünya daha güzel bir yer olurdu .Senin gibi insanları gördüğüm zaman insanlıktan utanç duyuyorum .

OturanBoğa;
Bülent bey size bir konuda dargınım ,nedenini siz iyi biliyorsunuz ama bu konuda haklı olduğunuzu belirtmek istiyorum

uslûb çok kötü insan değerlerini bu şekilde savunmamalı yanlış birşey varsa adam gibi söylemeli bizde aynı şekilde karşılık verirsek iyice zıvanadan çıkar bu forum.

ama bunlar doğru ve mantıklı tercihler değil :) tabi ki kişiyi bağlar ama şöyle bir somut örnek vereyim,kapalı alanda sigara içenler var,içerler,tercih meselasidir ama benim soluduğum havaya etki ediyorsa bu farklı bir boyuta girer
bu olayın böyle davetkar bir şekilde yapılması bana pek uygun gelmiyor
hala şaşkınım ama... :D

Site yönetimini böyle bir konudaki açık fikirlilikleri için kutluyorum.

Eşcinsellik ister tercih meselesi, ister yaratılış meselesi, ister ahlaksızlık, ister başka bir şey olarak algılansın, sonuçta bir gerçek olgudur ve bu kişiler de insandır.

Kendilerini ifade etme, toplumda yer alma, sosyal topluluklar oluşturma haklarına sahiptir.

Gerek dini, gerek soysal, gerek ahlaki hiç bir gerekçe bu kişilerin dışlanmasını veya yasaklanmasını haklı çıkarmaz.

Kaldı ki, neredeyse son 30 yıldır eşcinsellik tıbben ve psikolojik olarak ne bir hastalık ne de bir sapıklıktır. Bütün toplumların yaklaşık % 10'u gizli veya açık eşcinseldir. Yani çevrenizde gördüğünüz her 10 kişiden bir tanesi böyledir ve sizin ruhunuz bile duymaz.

gorbi20;

Sen biliyormusun İslam'a göre Allah'ın en çok gücüne giden şey onun kullarını incitmektir ,bilmiyorsun ,bilseydin ortalıkta Müslümanım diye dolaşıp insanlar arasında ayrımcılık yapıp fitne yaymazdın,sen biliyormusun İncil'de ,kuran'da ,Tevrat'ta Allah derki benim kullarımı ancak ben yargılarım benden başka kimse benim kullarımı yargılama hakkına sahip değildir.Bu ülke yıllardır neden bir adım ileri gidemiyor biliyormusun ; senin gibi bencil ,faşizan eğilimli insanlar yüzünden.İnsanlar çevrelerinde ki insanları yargılamak eleştirmek yerine onlara destek olsa ,onları tanımaya çalışsa dünya daha güzel bir yer olurdu .Senin gibi insanları gördüğüm zaman insanlıktan utanç duyuyorum .
SERAFİM Benim gibilerden utanacağına şu kuranda geçeni oku bir bakalım

Lut Peygamber, İbrahim Peygamberle aynı dönemde yaşamıştır. Hz.Lut, Hz İbrahim'e komşu kavimlerden birine elçi olarak gönderilmişti. Bu kavim Kur'an'da belirtildiğine göre, o güne kadar dünya üzerinde görülmemiş bir sapıklığı yani eşcinselliği uyguluyordu. Hz Lut, onlara bu sapıklıktan vazgeçmelerini söylediğinde ve onlara Allah'ın mesajını bildirdiğinde onu yalanladılar, Peygamberliğini kabul etmediler ve sapkınlıklarına devam ettiler. Bunun sonucunda da kavim, korkunç bir felaketle helak edildi. ( yok edildi )

Gorbi kendi inancına göre insanları yargılayamazsın ,böyle bir hakkın ya da yetkin yok, sen insanları dışlarsan sadece yalnız kalırsın ,eline bir şey geçmez

ben dışlamıyorum rabbimde dışlıyo yerin dibine batırıyo sen şimdi rabbimin hükmüne karşımı gelyon hem ben dışlamadım sadece fikirlerimi savundum yukarda oturan boğanın dediği gibi görüşlere açık bir site o arkada
şımız tedavi olabilir öyle yaşamak zorunda değil
serafim sen bu kadar savunuyosunya sendende şüphe duymaya başladım demekki seninde içinde böyle bişeylere yer var

Bak sana bilimsel bir vereyim ,toplumda eşicinsel düşmanlığı yapan insanlar gizli eşcinseldirler.asıl sen kendinden şüphe etmelisin ,daha da önemlisi ben senin insanlığında şüphe ediyorum ,zuhahahh,zaten eğer avatar fotondaki sensen eğer keko olduğun fazlasıyla anlaşılıyor

evet komikleşmeye başladı serafim bana senin gibilerden iğreniyorum demesiyle benim kalbimi çook kırdı asıl bu lafın söylenecek yeri başkaydıya neyse demekki o değil ben hakettim ne garip dünya

o arkadaşımız tedavi olabilir öyle yaşamak zorunda değil

Sayın arkadaşım,

Kişisel olarak eşcinselliği onaylamayabilirsiniz. Bu sizin hakkınızdır ama bilmediğiniz konuda fikir yürütmeseniz iyi olur!

Eşcinsellik TEDAVİ GEREKTİREN bir hastalık veya bozukluk değildir. Bir cinsel tercihtir ve bu tercih insanın elinde değildir. Tedavisi falan yoktur! Kaldı ki, psikiyatri bilimi bu durumu tedavi gerektiren bir ruh hastalığı olarak görmez.

Escinsellik ve benzeri cinsel eğilimler neredeyse anne karnında ortaya çıkar. Sonradan olmaz, doğuştandır. Hatta eşcinsel eğilimli bir kişinin kendini zorlayarak normal bir cinsel hayat sürmeye çalışması her türlü ruhsal soruna yol açabilir ve asıl bu durum tedavi gerektirir. Yani escinsel bir adam veya kadını zorla evlendirirsen, hayatı boyunca mutsuz olur.... Depresyona girip intihara kadar gidebilir.

insanların mutlu yaşamasını kim niye istemezki ?

escinselmiş, kime ne.
sen tercihlerini istediğin gibi yaşarken, escinselere gelince olmaz diyeceksin. buna hakkımız varmı. sakatların toplumdaki yeri dışlanmış,dilenci, işe yaramaz gibi görüldüğü bir ülkede, escinselleri en iyi anlayacak birikime sahip olduğumuzu düşünüyorum.

belki şaşıracaksınız ama işim ve yaşadığım yer dolayısıyla çok fazla escinsel tanıdım. hepside işinde çok başarılı, hayatı, doğayı, insanları, hayvanları seven insanlardır. ve çok gururlu kişilerdir. belki tanımadığınız için onları dışlıyorsunuz ama öyle hayat dolularki etrafa pozitif enerji dağıtırlar. onların yanında mutsuzluk nedir bilemezsiniz.
kendi içlerindeki sıkıntılarını asla dışa vurmazlar. ve emin olun bu dünyada güveneceğiniz tek insanlardır.

ve size bir şey daha diyeyim.

toplumumuzdaki en delikanlı insanlardır.

MeTePe;
Yani Metepe'cim gerçekten eli öpülesi bir insansın ,bak ne güzel bilgi veriyorsun ,millet zahmet edip okumuyor ,okumadıkları gibi senin gibi ,yelpaze gibi okuyan insanlara laf yetiştirmeye çalışıyor ,bu sitede ki insanların ayrımcılığa karşı olduğunu sanıyordum ama demek ki arada böyle gorbi gibi ayrımcı ,karekterlerde çıkıyormuş <<<<<<<<<<

yelpaze;
Eşcinsellerin hakları afrika ve islam ülkelerinde geri kalmıştır ,türkiye bir çok yönden geride kaldığı için bu yönde de geri kalmasına şaşırmıyorum,düşünsenize 9 milyon engellisi olan bir ülkede engellilerin mecliste partisi yok ,neden yok çünkü çoğu engelli asla yeterli olamayacak engelli maaşıyla hayata tutunmaya çalışıyor ,yeterince birlik olamıyor eve kapanıyorlar ,neyse konumuza dönelim ,değerli Yelpazeler eşcinseller pozitiftir neşelidir vs demişsin ama aslında onlarında iyisi kötüsü var ,heterosexsist toplumdan bir farkları yok,sen ama sanırım pozitif ayrımcılık yapmaya çalışmışsın ,zaten her zaman iyi niyetlisin

siz kazandınız hayal kırıklığına uğradım yukarda yazdığım lut kavmine neden ne olduğunu okuyup işinize gelmiyor rabbim sizi islah etsin birkaç kişi dışında zaten dünya sizin gibilerin yüzünden ilerlemiyor rabbimin sevmediği şeyi ben niye seveyimki neyse bu siteye ben böyle şeyler için değil başka şeylerde fikir alışverişi için giriyordum en çokda kalemin yazıları çok hoşuma gidiyordu çok bilgili şeyler yazıyor zaten 3.5 yıldır dışarıya çıkmayan bi insanım dış dünyam bu siteydi onuda terk etmek zorundayım sizin gibilerin yüzünden oma olsun bunlar görüş ben benimsemedim zaten dış dünya bana göre değilmiş en iyisi evimde tv izlemek yinede herkeze hakkımı helal ediyorum

gorbi20;

Değerli kardeşim sen bence dur durduğun yerde tabii seçim senin seçimin... ben seninle aynı fikirdeyim. Özgürlük kişisel irade bunlar kişisel tercihler bizi bağlamaz zaten dikkat edildiyse bizde "eşcinsellerin kellesi vurulmalı! kesinlikle yaşatılmamalı! hepsi itlaf edilmeli" gibi bir cümle kurmadık ama işte forum içinde insan hakları savunucusu olduğunu zanneden bazı tipler kişilere hakaret etmeden kendi görüşlerini savunacak cesarete bile sahip değil.

eşcinsellik konusunda dün yeni bir şey öğrendim doğuştan gelen bir durumuda varmış bilimsel araştırmalar bunu gösteriyor bilim diyorsa bizim bunu inkar edecek zaten bilgimiz yok. ama inancımız bizi bu tip insanları uyarmayı emrediyor bunuda herkesin anlamasını beklememelisin. verdiğin Lût kavmi Örneği Onun dışında diğer ayetler hepsi şüphesiz ki gerçekler bende seninle aynı fikirdeyim. sana hakaret edenlere gelince.. bu başlık altında yazdıklarını okursan kendileriyle çeliştiklerini özellikle sana karşı kurmuş oldukları cümlelerde ve islamla vermiş oldukları örneklerde zaten göreceksin. ek olarak dünyada HARAM olarak yaratılan bir şey yoktur. yaratılmıştır HARAM kılınmıştır. Allah kişiyi nasıl imtihan eder biz bunu bilemeyiz. ben açıkçası bir eşcinselin nasıl duygular içinde olduğunuda bilmiyorum. Fakat şu bir gerçek Kadın erkek için, Erkekte kadın için yaratılmıştır. Bu tip birlikteliklerden nesiller ürer.. ama savunulan değerlerden elde edilecek bir nesil bir soy söz konusu değildir. Bu Gay olsun Lezbiyen olsun. Tabiyatın işleyişine ters bir durum söz konusu ama bu yinede bizi ilgilendirmez. sonuçta isteyen istediğini yapmakta özgür. bir konuda sana katılıyorum Allah islah etsin. Bu eşcinseller için olsun nikahsız beraber olanlar için olsun. değişen bir şey yok. Sen sıkma canını.

Mustafa ,Gorbinin bu konuyla ilgili ilk yaptığı mesajı okursan kimin hakaret ettiğini anlamış olursun ,ben materyal bilimden örnek verirken sizin kalkıp mefazikten örnekler vermeniz ne kadar doğru ? Çıkmış Lut kAVMİNDEN LUT gÖLÜNDEN Örnekler veriyor ,bilmiyor ki lut gölü var olduğu en baştan beri pis kokuyordu ,bu durumun eşcinsellerle hiçbir alakası yok,eğer bir konuyu tartışacak birikiminiz yoksa o konuya atlamanız doğru değil,bırakın bilenler konuşsun,Gorbinin dediklerine bakarmısın evde oturup bütün gün tv izleyecekmiş,hiç bi kitap açıp okumak aklına gelmiyor çünkü ;)

SERAFİM;

Adamın ne kroluğu kaldı ne hanzoluğu edep sahibi olmak için bilgi birikimine gerek yok! kalkmış lût kavminden örnek veriyor diyorsun, okumuş olduğu ayettir ve eşcinseller hakkındadır, buna ister inanırsın ister inanmazsın buda senin sorunun. nasıl insanlar eşcinselliği sürdürmek veya noktalamak veya her neyse işte onu yapmakta özgürse sende inanıp inanmamakta öyle özgürsün. hem kuranda allah'ın kullarını kırmanın hassasiyetine değiniyorsun hemde kalmış allahın kuluna burda herkes içerisinde kro yok insanlıktan utanıyorum gibi ithamlarda bulunuyorsun az evvelde söylediğim gibi edep sahibi olmak için bilim adamı olmaya gerek yok.

Üst Alt