Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
55
muhendis3232;

Şayet size verilen rapor oraanı yüze 40 ve üstü olursa genel görme işitme kategorisinden sınava girersiniz.
eğer henüz rapor çıkartmadıysanız rapor başvurunuzu yapın ve biran önce rapor almaya bakın.

[FONT=Arial]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) : 31 Ağustos 2014[/FONT]

8. ay olması tahminen seçim öncesi yüklü bir alım olacağıdır hadi hayırlısı bakalım :)

inşallah bütün engelli kardeşlerim atanır hadi hayırlısı:cool::cool:

allaha şükürr artık rahatlıkla dershaneye kayıt olabilirimm...

arkadslar nerde yazıyor kım soyledı nerden bılıyorsunuz bellı oldugunu???

ÖSYM 2014 takvimini açıkladı Hangi sınav ne zaman yapılacak?

[FONT=Arial]- Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2014 yılında yapılacak sınavlara ilişkin takvimi belirledi.[/FONT]
[FONT=Arial]Buna göre, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 23 Mart 2014, Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) ise 14-15 Haziran ve 21-22 Haziran 2014'de gerçekleştirilecek. 2012 yılında yapılan Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) ise 2014 yılında Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) adı altında 31 Ağustos'ta yapılacak.[/FONT]

[FONT=Arial] 2014 yılında yapılacak bazı sınavların tarihleri şöyle:[/FONT]
[FONT=Arial] -Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) : 23 Mart 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı (YDS-İlkbahar dönemi): 6 Nisan 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) İlkbahar Dönemi:11 Mayıs 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-4 Sosyal Bilimler: 14 Haziran 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-1 Matematik: 15 Haziran 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-5 Yabancı Dil: 15 Haziran 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-2 Fen Bilimleri: 21 Haziran 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)-3 Edebiyat-Coğrafya: 22 Haziran 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Lisans: 5-6 Temmuz 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT): 13 Temmuz 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Dikey Geçiş Sınavı (DGS): 19 Temmuz 2014[/FONT]
[SIZE=4][FONT=Arial] -Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) : 31 Ağustos 2014[/FONT][/SIZE]
[FONT=Arial] -Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Sonbahar Dönemi) 6 Eylül 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Önlisans Düzeyi): 27 Eylül 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -KPSS Ortaöğretim/Önlisans (Ortaöğretim Düzeyi): 28 Eylül 2014[/FONT]
[FONT=Arial] -Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar Dönemi: 23 Kasım 2014[/FONT]
[FONT=Arial] ÖSYM, güncel gelişmelere göre 2014 Sınav Takvimini yenileyebiliyor. Adayların zaman içinde takvim bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor.[/FONT]

şimdi tek engel %40 alabilmek kaldı :D nasıl alınır bu %40 arkadaşlar sizce kulak %24-30 arası gerisi ne olcak;)

Yeni ekpss soru içerikleri geçen senekiyle aynı mı olur?

ben zihinsel/ruhsal engelli bölümünden lise düzeyinde sınava gireceğim.yine geçen seneki gibi mi sorarlar yoksa bu sınavda çalışmamız gerekecek midir sizce?

1sene çok uzun keşke nisan-mayıs gibi olsaydı işssizlik zor neyse sabırla 31 ağustosa kadar çalışcaz başka çare yok emss olcaktı hani ekpss memurlk sınavı değilmi .p

arkadaşlar bnim % 90 engelim var omurilik ama yürüyorum sandalyede değilim ilköğretim mezunuyum bnim kadrolu veya memur olmam için ne yapmam lazım olabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..

İlkoğretim mezunları kuraya girersiniz..

galiba yine en az lise ve dengi okullardan mezun olanlar bu sınava başvurabilecek. seninde yapman gereken açık liseye kayıt olup liseyi bitirmen lazım yoksa memur olamazsın. ben 2010 yılında ömss ile milli eğitim müdürlüğüne hizmetli olarak atandım. yaklaşık 3 senedir hizmetli olarak çalışıyorum. Allah nasip ederse 2014'te sınavlara tekrar girip kadromu yükseltmeyi veya başka bir kuruma memur olarak atanmayı istiyorum.

Sınava girme yolu lise mezunu olmak.Başka da yok.

bu ne demek yani artık geçen ömss ile atama olmayacağı kesişnbleştimi.

Ağustos ayına alınması ocakta bir atama daha olacağına yorumlamaktayım. Ağustos ta sınav olursa ki bakan hanım bir yılda iki atama olmayacağını dile getirmişti.Ocakta atama olacak. Ve 2014 de yapılan sınavın atanmasıda 2015'i bulur

ne anladım ben bus sınavdan daa 2015 in ocağını mı beklciez sınavı da da 1seneye atmışlar bence 3.atama olmaz sınavın anlamı kalmaz ağustos sınavdan sonra kasım gibi atama yapılır ortaöğrtm önlisans mezunları ile birlikde 2015 in ocağını beklcieksek kafadan 1.5 yıl gitti :l

Sınav ağustosta olur atanmalar da ocağı bulur

ortaöğretim önlisans kpss atamaları ile birlkde kasım ataması diyorum

hepimize bu yeni sınav hayırlı ugurlu olsun arkadslar.nasıpten öteye gidilmez varsa kısmette memurluk görücegiz.allah bu sınavı bizi düşünüp yapanlardan vesile olanlardan binlerce kez razı olsun.inşallah atanamayan kardeslerımızde atanır hayırlısıyla.

Bakanın açıklamasına göre bir yılda iki atama olmaz demişti.Yukarıda yazdıklarım benim tahminim

kızların ne işi var sınavda. bırakın erkekler girsinde para kazanıp, sizlere evlilik teklif etsinler. :)

yoksa hepiniz evde kalacaksınız ::p

yelpaze kizlar evde kalsada olurda calismayan cahil birini napcan sen dermisim:eek:

Üst Alt