Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

başbakanın reisi cumhur olmaması kaderimizi belirler.ENGELLİ=BAŞKANIN SİYASAL BEKLENTİLERİNİN NE ORANDA KARŞILANDIĞI. EĞER BAŞBAKAN CUMHUR BAŞKANI OLURSA KİMSE engelli personel almaz binbir kılıf uydurulur..
aslında tam tersi olacak, çünkü :
cumhurbaşkanı olacak kişi, seçim öncesi verdiği vaatleri yerine getirmek zorunda kalacak.

çünkü, cumhurbaşkanlığının sonunda yine partinin başına geçecektir.

eğer cumhurbaşkanı olamazsa, parti tüzüğüne göre millet vekili bile olamaz. buda demektirki, seçim için verilen tüm vaatler havada uçar.

liseden girersen önlisans diplomanın haklarını kullanamassın_2) önlisanstan gir zaten atama 2015 in 6. ayında anca olabilir,hiçte olmayabilir.kariyer hedefin yoksa liseden gir daha basittir hedefin varsa ÖNLİSANSTAN gir.

suyum ;

Lise mezunuyum bu yıl sosyoloji bölümü okumaya başlayacaım nasipse 4 yıllık yani lise kategorisinde giricem tabi girebilirsem

2015 te önlisans mezunu olucam :) ben sınava hangi kategoriden girmem gerekiyor :) Önlisans mı lise mi?

önlisanstan 1 yıl içinde mezun olabileceksen o seçeneği işaretleyeceksin ama dersin varsa bitiremeyeceksen lise olarak girmen gerekir sınava başvuru yaparken durumun neyse onu işaretleyeceksin

o zaman Lise mezunu olarak giricem bu sene :)

Hepimize başarılar arkadaşlar

Arkadaşlar sınavın 31 Ağustos 2014 olması çok avantajlı oldu aslında! Örneğin ben Aöf 2. sınıftayım, bölümüm 2 senelik zaten. 31 Ağustos' a kadar haliyle bitmiş olacak inşallah geçersem ÖNLİSANS mezunu olarak gireceğim doğru mudur?

çoktan mezun olmuş olanlar hakkında bir fikrin var mı :) onlar için de avantaj mıdır?

Herkes için bir dönüm noktası bence çok önceden mezun olan da şimdi mezun olan da yarışacak hakeden kazanacak

Gerçekten dediğiniz gibi 1 yıl beklemek çok fazla daha bide bunun ataması var ohooo ölme eşeğim ölmee.. Ortada bişeyler dönüyor ama hadi hayırlısı..

önceden mezun olanlardanda, önce mezun olan vardı. hep sınava girerler ama kazanamazlar.
yeni mezunlara yol açmayı kimse düşünmez. bence bir sınırlama olmalı.

adam 80 yaşında üniversite kazanıyor. mezun olunca ahirettemi işe başlıyacak,
oysa, 22 yaşındaki bir gencin yerine okula gitmiştir.

22 yaşındaki gencin geleceği ile oynamıştır. bana görede yeri cehennemliktir.

herkes devlete kapak atmaya çalışıyor, niye acaba.?

bir sürü meslek edinme kursu varken, hiçbirinin yüzüne bile bakmayın,
illada devlet memuru olucam inadı niyeki.
devletin malı deniz, yemeyen domuz misali.

kendinizi geliştirin arkadaşlar.
yeteneklerinizi ortaya çıkarın.
devlet şöyle, hükümet böyle diye yorum yapacağınıza, kendinizi keşfedin.
eminimki hepimizin yapabileceği güzel işlerde vardır,

evde oturup 2 yıl sonraki, kazanma şansı bile meçhul olan imtihanı düşüneceğimize,
2 yılda bir meslek edilinebilir

Arkadaşlar merhaba, ben bugün engelli raporumu aldım %40 oranında (şeker ve çölyak hastasıyım bu konuda rapor almak isteyenler olursa sorabilirler) tamda bugün EKPSS tarihinin kesinleşmesi beni oldukça mutlu etti her ne kadar geç bir tarihte sınavın yapılacağı gerçeği ile karşılaşsakta. Sınav tarihine kadar işe girip çalışıp sınava 2-3 ay kadar kala sınava çalışmayı planlıyorum bunun yeterli olacağını düşünüyorum 2012 Kpss Lisans düzeyinden 75 puan aldım, 2-3 aylık bir çalışma bana sizce EKPSS' yi kazandırır mı? Bir de sınava Genel-Görme işitme olarak gireceğim değil mi? Teşekkürler.

herkes kafasına göre bir senaryo yazıyor kimi siyasetten kimi sınavın geç olmasından...SINAV BANA GÖRE TAM ZAMANINDA YAPILACAKTIR TAM 1 SENE VAR OTURUP ÇALIŞANLAR ELBET BİRYERE GELECEKTİR FAKAT EVDE OTURUPDA BOŞ BOŞ OTURANLAR SINAVDA NE YAPSALAR FAYDA ETMEZ..1 YIL GİBİ BİR SÜREÇTE ÇALIŞIP İYİ YERLERE GELMEK HERKESİN KENDİ ELİNDE...BAŞBAKANDIR BAKANDIR BAHANE ETMESİN KİMSE .. BEN KENDİMİ GAYET MOTİVE ETTİM VE TAM 1 YIL BOYUNCA SINAVA ÇALIŞACAĞIM SON ŞANSIM OLARAK GÖRÜYORUM....2015 İLK 3 AYINDA ATAMALAR GERÇEKLEŞİR FAZLA UZUN SÜRMEZ ( BUDA BENİM SENARYOM DİYELİM )..

arkadaşlar sınav için devletin ücretsiz karşıladığı dershaneler varmış galiba antalyada bildiğiniz bir yer varmı ?

iddam şu ki başbakan 28 ağustosta işi bitirecek ve reisi cumhur olacak ozaman sosyolojik tabbanın genişlemesine gerek yoktur.yani atama ya hiç olmayacak yada 10-100 lerle olacaktır.

Hani ömss yapmışlardı ne oldu boşunamı gitti emekler

benimkide psikoz deryap genel özürlü gurubundan girdim sınava sen geçen girdinmi sınava zihinseldenmi girdin

yelpaze;

siz herkese evlilik,iş edinme konusunda tavsiyeler verecek otorite misiniz? bana göre yeri cehennemlikir demişsiniz siz kimsiniz de Allah adına cennet-cehennem dağılımı yapıyorsunuz? herkes devlete girmek istiyor meslek edinin,devletin malı deniz yemeyen domuz misali demişsiniz insanlar çalışmak istiyor sizin gibi ailede 2 arabası olupa bakım maaşı peşinde koşmuyorlar siz önce dönünde kendinize bir bakın yaş sınırı da ,meslekte sizi alakadar etmez

saldırın kitaplara hatta bende dahil hepimiz saldıralım kitaplara 1 yıl var ha gayret
1 yıl iyi bence 2012 neydi öyle ya yangından mal kaçırır gibi sınav mı olur.böylesi iyi

Ben seçim öncesi hep bir alım diyordum ancak AYLİN ÇİFTÇİ 2013 ekpss ye kadar herhangi bir alım olmuyacağını belirtmiş arkadaşlar geçmiş olsun...

Ekpss`ye gırmek çın

Arkadaslar yeni adiyla ekpssye girmek için tam olarak ne yapmamiz gerekiyor bu işlerde bilgili deneyimli arkadaslar bize adim adim anlatirsa çok yardimci olmuş olur benim şimdi gözden %70-80 özrüm var ama raporum yok bu zamana kadar gere( görüp almadim nasil ve nerden alacaz bu raporu ve ikinci sorum da şu an önlisans 2.sinif ögrencisiyim acaba bir ders alttan kalmis olsa yani mezun olmadan mezun olmus gibi önlisans mezunu olarak sinava girebilir miyim şimdiden teşekkürler yardimlariniz için

sınav için orta okul kitaplarından çalışsak nasıl olur:confused:

Sem_i;Hic iyi olmaz, ortaokul nere ortaögretim konulari nere.Kaldi ki konularin icerikleri degisiyor her basimda.Kpss kitaplarindan calisin derim.

Sınav 2 ay sonra yapilsaydı sanki millet çok hazırdı konu eksiği çoktur diploması raporu yoktur akabinde yine bu sınav 2-3 yıl sonrasına ertelenseydi veya devlet büyüklerinden ses seda çıkmasaydı bu mevzu varla yok arası muallakta kalsaydı işte ozaman kıyamet kopardı 3 ay öncesi 1 yıl sonrası diğer sınavlar kişi memnuniyetine göre özel mi yapiliyor vakti saati gelince uygulanıyor devletin baska işi gücü kalmadı bu tür işlere el atsın isteyen ders çalışsın istemeyen seyir baksın :cool:

boş konuşan degil hak eden kazansın :D

Helal esmerelza, katiliyorum ve hak veriyorum yazdiklarina.Bosuna buralarda yazip cizmeyin ve kimselerede yüklenmeyin, planinizi yapin, calisin.Ya sinav uzunca bi süre olmasaydi, ne yapacaktiniz o zaman, birakin artik onu, bunu.

EKPSS sınavı hakkında

işitme sorunum var %44 raporum var sınavda ne gibi sorular soruyorlar meslek lisesi mezunuyum yaşım 32 sizce şansım ne olur

Üst Alt