Bakıyorum daha düne kadar ortalıkta görünmeyen şahıslar bugün fikir sahibi olmuş

özel sektöre cezayı basan devletimiz üzerimizden duygusal siyasi rant sağlayanların yalakalığına bir çok kişi türemiş haksa mücadele ve birlik ile alınır tabi bizim engellilerimize 2 parmak bal çal burda kendi kendilerine düşüp her koşulda tartışma ile vakit geçirsin zaman akıp geçsin süreci iyi okumak her bir noktayı kaçırmamak gerekir puzzle yanlış yere konur ise baştan aşağı yanlış olur doğruyu zor buluruz. Dolayısıyla sınavın yapılması tarihin belli olması güzel ancak bunu net bir şekilde birisinin çıkıp bakan v.s anlatması gerekir tutarsızlık diz boyu genel müdürü bir açıklama yapar devlet personel bir açıklama yapar bakanın biri farklı diğeri ocakta alım olacak der ve insanları bir konu peşinde oyalanmalarına sebep olurlar yazıktır günahtır. 2010 dan bu zamana kadar yapılan söylenen sözler akla gelince nasılda kullanılmış insanlar demeden edemiyorum.
SORUN YAŞAMAMANIZ ADINA bir kaç şey paylaşmak istiyorum.
1) Raporlarınızla ilgili mutlaka daha yolun başındayken raporlarla ilgili bir sıkıntı kaos oluşacağı için yolun başındayken halledin.
2) Mutlaka başta halk eğitim, belediyeler, dernekler kurs açacaktır takip ediniz.
3) Genel olarak kpss kaynaklarından çalışınız.
4) kendinize çalışma planı çıkartın her derse konu konu çalışın
şimdilik bunlar düşüncelerim süreci yaşayan her noktasında bulunan birisi olarak sitede gereksiz tartışma yerine çok bilmişlik yerine fikir alışverişinde bulunmanızı tavsiye ederim.
Atanamayan Arkadaşlar açıklamalara aldanmayın biliyosunuz ki heran ne olacağı belli olmuyor aylin çitftçi sınava kadar alım olmuyacak desede bakanda ocak ayında atamanın olacağını söylemişti Açıklamalar ile oyalanıp vakit zaman kaybetmeyin sadece ders çalışıp süreci takip edin atama olur ise zaten yapılır sınav öncesi yapılmaz isede sınav tarihi belli Herkese BAŞARILAR UMARIM HERKES İSTEDİĞİ HAYAL ETTİĞİNE KAVUŞUR DUA VE MUHABBETLE SAYGILAR....