Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

bu TARİHE İSYAN EDİYORUM SINAV OCAKTA YAPILSIN kimseyi kandırmasınlar böyle olursa seçimler geçtiği için hiç atamada yapmazlar. sadece 2 yıl daha oyalatırlar insanlar özellikle 2012 sınavından sonra engelli olanlar yandı açıkçası...

Arkadaşlar ben ÖMSS'de atama işlemlerini sıkı takip edememiştim, mevzuatı tam bilmiyorum.
Bu EKPSS'de atamalarda kendi ilçeme atanma ihtimalim var mı acaba?
Tercihlerde her ilin ilçesi oluyor mu?

sınavın bu kadar geç olması yeni bir alımla açıkların kapatılacağını düşündürüyor bana bir daha ne zaman atama olur ki başka hiç umudum kalmadı yeni sınavdan ve sonrasından

yerel seçim 29 marta CUMHURBAŞKANLIĞI 28 AĞUSTOS TA YANİ AKP iktidarı güçlendirmiş olacak ve birdaha atama olmayacağı sinyalidir bu dikkat ederseniz başbakanın 28 ağustosta cumhurbaşkanlığıda kesinleşmiş olacağından artık ağıt üzerinde kalmış bi sınav olacak.KISACASI 2012 ÖSS DEN sonra engelli olanların umutları suya düştü....keşke cumhurbaşkanlığı seçiminden önce olsaydı o zaman başbakan atama sözö verebilirdi.malesef bugün bir sulahı soğuk su içtim umudum kalmadı siyasal analizime güre...

Bu müracaatları nereye ne zaman nasıl yapacağız

buyucu;

ama sınav 2 yıl geçerli. ocakta olursa 3. yıla sarkmış olur. böyle bişeyin olması mümkünse 1 yılda 2. atamada olabilir

Arkadaşlar bir kaç gün öncesine kadar sınavın olup olmayacağından yakınılıyordu ve söz konusu sınav tarihi nedir ne degildir derken Bakanlığa kadar bu mevzu tasındı tel.açıldı faks çekildi vss.. şuan hersey apaçık ortada zaman belirlendi üstüne 1 yıl gibi süre eklendi ki rahatça hazırlanalım fakat yine isyan bayragını çeker olmuşuz yok ocakta büyük bir alım olur seçim biter yetkililer çekip gider bu sınav formalite icabı haliyle birdaha kimse kimsenin yüzüne bakmaz düşüncesinde iyi puan aldıktan sonra ister kasımda ister 2015 ocakta mutlaka kadro açılacak atama yapilacak erken yapilsaydı ya konular yetişmiyecekti yada raporlar bi baska aday mezun olamadım diyeri görmedim duymadım bilmiyorum hesabı bahenesi olacaktı bu süre zarfında herkez eksik rapor diploma evrak neyse tamamlasın sonra oturup dersini çalışşın gerisi Allah kerim:eek:

Agzina saglik esmerelza.Valla herkes planini programini yapsin, atamaysa atama olur, sunav denmisse sinav olur bize düsen ders calismak.

Gsli,

Nisan da yapilan ilk sinav atamasi bu zamana kadar sarkti. Secim nedeniyle sihirbazlik yaparlar diyorum. Benim ki tahmin sadece... Sinav bu kadar geç olursa atamasi mayisi temmuzu bulur.

sınav fırsatını iyi değerlendirin, siz kazanamasanız bile, kazanan birisiyle tanışma imkanınız vardır.
haydi hayırlısı :D;)

2014 de martta yerel seçim ağustosda cumhurbaşkanı asıl yüklü alımlar bundan sonra alır 2015 de genel seçimler var seçim öncesi bu kadar engelli istihdam ettik filan vs dickler umtsuzlğa kapanmayıp sınava hazırlanmalı ...

2014 de yerel seçim varsa 2015 te Genel seçim var atama umudunu puana göre degilde seçimlere göre yorumlayanlara duyrulur eger sizin dediğniz gibiyse genel seçimlerde tüm kadrolar doldurulur :D

o tarihte 1 yıl 4 aylık meb te hizmetli olacağım bu sınava tekrar girip memur olabilirmiyim...

Yelpaze ömür torpusu olarak değiş nickini:)

esmerelza;

6 yıl normal kadrodan atama bekledim tarih öğretmenliği mezunuyum hem sınırdan döndüm daha az puanlar edebiyatçı arkadaşım gitti çünkü seçim vardı ve çok fazla almışlardı keşke puanla her şey çözülse

2010 yılında yapılan sınavdan engelli olarak kamuda işe başlayanlar tekrar sınava başvuru yapabiliyorlar mı ?

Denizin Kızı ;

Çalışmış Çabalamış Eğitimini almış bir diğeri düşük puanla atanırken sen magdur olmuşssun elbete davanda haklısın bu işlerde puan iyi oldugu kadar şansında olacak bazen kısmet degilse taş çatlasa olmuyor ancak puan ideal ölçüde olmadıği taktirde 1 degil 3 alım olsa yine kafi gelmez yeterli puanı olmayanda işi seçimle baglamaya çalışıyor akabinde 2014 yerel seçim bu kadar mühimse 2015 genel seçim daha önemli daha fazla alım olur oyüzden bu durum göz ardı edilmemeli:eek: dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi bişey dolayısıyla sınava girmeden 2015 atamanın hesabını yapıyoruz sınava kadar olan zamanı nasıl degerlendirebiliriz hangi kaynaktan yararlanır hangi konular çıkar yada çıkmaz bu tür mevzulara odaklanıp fikir alıp verecegimize işin siyasi boyutuyla ilgiliyiz :rolleyes:

erdalakbay;

Ne mezunusunuz?Bu sordugunuz soru ancak basvuru kilavuzu yayinlaninca belli olur, simdiden belli olmaz ama siz yinede sinava ilk kez girecekmissiniz gibi calisin dersinize.Ben böyle düsünüyorum

2014 EKPSS Kamu Personeli Seçme Sınavına, AÖL Açık Öğretim Lisesinden mezun olmuş öğrencilerle birlikte 31 Ağustos 2016 (Tercih hakkı sınav tarihinden itibaren 2 senedir) tarihine kadar mezun olabilecek tüm öğrenciler girebileceklerdir. Ancak öğrenimine devam eden AÖL öğrencileri mezun olmadan tercih yapamaz ve herhangi bir kamu kurumuna yerleşemezler.

esmerelza;

çünkü bizi boğan şu durumda siyaset :) 1 yıl öncesinden ders çalışmaya başlayacaksan bilemem ben başlamayı düşünmüyorum bile ayrıca anlatmak istediğim şu sınav daha erken yapılsaydı memur olmak için 1 yıl belki de daha az bekleyecektin ama şu durumda en az 1,5-2 yıl beklemen gerekecek daha önceki 2 seçimle zaten çoğunluğun atamasını yaparlar Faruk Çelik demedi mi 14 bin açık var onu da tamamlayacağız diye sonrasına ne kalır sen hesap et he ayrıca o zamana kim öle kim kala sınavı bekleyen insanlar zaten hasta

ya sayın arkadaşlar başbakan 28 ağustosta CUMHUR BAŞKANI olacak yani bu alımlar başbakanın direktifi ile olur.başbakan reisi-cumhur olduğunda artık kimse engelli alımı ile ilgilenmez. bu işi 28 ağustostan önce bitiren güler gerisi ağlar.seçim derken sadece başbakanla korealosyon kurulur diğerleri hikaye.sözün kısası ya sınavı öne aldırmak yada başbakanın reisi cumhur olmaması kaderimizi belirler.ENGELLİ=BAŞKANIN SİYASAL BEKLENTİLERİNİN NE ORANDA KARŞILANDIĞI. EĞER BAŞBAKAN CUMHUR BAŞKANI OLURSA KİMSE engelli personel almaz binbir kılıf uydurulur..SINAV TARİHİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDEN ÖNCE OLMASI LAZIM.

DENİZİN KIZI;

sınav olsun diye düne kadar çoğu kişi ortalığı ayağa kaldırıyordu imza kampanyası faks telefon luzumlu luzumsuz her kapı çalındı niye mi kimi aday bir önceki sınava giremedi bilgisi dahilinde degildi diplomam yok dedi kiminin raporu eksikti vsss..eger sınav daha sonraki yıllara kalsaydı kimse susmayacaktı akıllar dahada bulanırdı fakat millet yine bi ümid sınav olur düşüncesiyle öyle yada böyle hazırlanırdı sınav yapilıyorsa atamada birkaç ay içinde yapilir özel sektörde çalışarak hasta haliyle yıpranan işi gücü olmayıp boşta kalan sınava umudunu baglayan okadar aday varken böylesi bir degil dört elle sarılır gerçekten azim edip kafaya koyan insanda ne olursa olsun zaman mekan kavramı olmadığı gibi sorgulamaz ancak gereğini yapar

sınav olsunda hemen olsun kimsenin 2 yıl beklemeye teamülü yok. olsa ne olur ki atama yapılmayacak çünkü siyasal erk arzu ettiği gücü 28 ağustosta erişecek.o zaman değil engelli sağlam insanı bile yani memuru bile sözleşmeli statüsüne getirir.bu işler siyasal ANALİZLERE güre yürür. basit mantıkla yürümez,deniz anası

DENİZİN KIZI;

sınav olsun diye düne kadar çoğu kişi ortalığı ayağa kaldırıyordu imza kampanyası faks telefon luzumlu luzumsuz her kapı çalındı niye mi kimi aday bir önceki sınava giremedi bilgisi dahilinde degildi diplomam yok dedi kiminin raporu eksikti vsss..eger sınav daha sonraki yıllara kalsaydı kimse susmayacaktı akıllar dahada bulanırdı fakat millet yine bi ümid sınav olur düşüncesiyle öyle yada böyle hazırlanırdı sınav yapilıyorsa atamada birkaç ay içinde yapilir özel sektörde çalışarak hasta haliyle yıpranan işi gücü olmayıp boşta kalan sınava umudunu baglayan okadar aday varken böylesi bir degil dört elle sarılır gerçekten azim edip kafaya koyan insanda ne olursa olsun zaman mekan kavramı olmadığı gibi sorgulamaz ancak gereğini yapar

bu anlattıklarının hepsini biliyorum hatta işi gücü olmayan diploması işe yaramayan çoğunluktanım ama senin kadar iyimser değilim ve daha fazla beklemek canımı sıkıyor bu geç sınavdan sen mutlu olabilirsin ama ben değilim olay bu

2015 te önlisans mezunu olucam :) ben sınava hangi kategoriden girmem gerekiyor :) Önlisans mı lise mi?

Üst Alt