Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

Engelli sınav takvimi yayınlandı

OSYM GECTİGİMİZ GUNLERDE yerlestirme takvimde omss kalkti engelli kpps 2014yayinlandi 31.08.2014 te olacak..

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun çok çalışan kazansın ama sizden ricam torpille yerleşmeyin alnınızın teriyle yerleşin

özer özkan;

sanki sana hadi gel seni işe herkesten once sokalım derse sen yok diycenn öle mi. alnımın teriyle yerleşcemm. :rolleyes:

muzir
Özer Özkanın dediği doğru.Torpil olur şimdi çok rahat yerleşirsin şimdilik herşey çok güzel olur ama ilerde öyle kötü şeyler olurki keşke hiç bulaşmasaydım dersin,tek taş taşısaydım dersin.
Allah korusun olan düzen,güzellik kaybolur gider.

evet en güzeli alnının teriyle kazanmak diğer engelli kardeşlerimizin vebaline girmektense hiç kazanamamak daha güzeldir sen nerden bileceksin hiç işsiz kaldınmı diyeceksiniz evet kaldım bazen yediğim yemepi bile hakediyormuyum diye kendime sorardım özgeçmişimi bıraktıgım yerlerden dönmezlerdi kariyer nete falan üye olmuştum saatlerce ders çalıştım dershaneye gittim en sonunda kazandım inşallah herkes bileğinin hakkıyla biyerlere girer

Torpil paranoyasından kurtulsak artık diyorum.

Sınavlar açık ve şeffaf yapılıyor, puanlar belli. yerleşenlerin de puanları belli. Araştırır soruşturursanız ona buna olmadık yere olumsuz şeyler söyleyip, düşünerek kendinizi yormazsınız arkadaşlar! Bir enerjimiz var ve bunu sadece derslere odaklanmakta ve çalışmakta kullanalım. Torpil var nasıl olsa ben giremicem demek çok güzel bir kendini kandırma şekli ve sadece bu şekilde düşünenlere zarar veriyor. Sağa sola bakmayıp sadece hedefine kilitlenenler kazanacak.

NOT: Torpil yapıyorlar evet, ama sadece yüksek puan alanlara;)

@şeymah tam isabet konuşmuşsun, torpil işi eskidendi, oturun çalışın bu kadar basit.

31 ağustos da tekrar mı yapılcak bu sınav, bana rehabilitasyon merkezinden keşke geçen sene istanbul'u tercih etmeseydin dediler, kazanmak için farklı illerde tercih yapmak gerekiyormuş

10 yıldır memur olarak çalışıyorum, ÖMSS girip atandığımda sorun olur mu acaba?
İstanbul'a tayinim çıkmıyor,yüksek lisansı bırakmak zorunda lakacağım yoksa.

Teknik hizmet kadrosunu tercih edersen memur olarak calistigin kurum muvafakat verir ama memurken baska ilin ve kurumun memurluk kadrosuna atanirsan muvafakat vermezler, kurumundaki yetkililere sor derim ben. Kadron memur (gih) ise bir üst kadrosuna muvafakat veriyorlar.

hatac;

Puanın yüksekse istanbulada yerleşirsin ne alakası var.

Zaten en iyi ve yüksek kadrodasiniz (sh diye geciyor sanirim yanlisim varsa düzeltin lütfen).... yh,gih,vhki,th,sh yani en alt kadrodan en üst kadro sirlamasi bu diye biliyorum. Calisriginiz yerle konusun orasi size en dogru ve kaliteli bilgiyi verir eminim. Ama insallah istediginiz yerede tayininiz cikarda sizde mutlu olursunuz. Sanirim gitmek istediginiz yer icin son umut ekpss diye düsünüyorsunuz. Ben yanilayim insallah ama lütfen burada yada sagda solda yanlis bilgi almak yerine kurumunuzun atama yada tayin bölümüne, ne bileyim genel sekreterlige vs. bir sorun danisin.

Kimse birşey bilmiyor,tek bildiğim :)
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

Rica ederim. Umutsuz olmayin. Íyi geceler.

suyum;

Merhabalar ilk olarak hangi pozisyonda çalışıyorsunuz ? ve ayrıca okul ne durumda mezun durumunuz ? ayrıca bir yol daha iyi pun alırsanız daha üst bir kadroyu tercih edersiniz yada okulu dondurursunuz ,

selam aleyküm arkadaşlar ben de ilk okul 8. sınıf mezunuyum :D şimdi bende dahilim sanırım kura ya şöyle bi sıkıntı var :( naşvuruları nereye nasıl yapıcağımızı ösym mi açıklıyor? nereye yapıcaz başvuruyu?

ibrahim parin;

aile sosyal politikalar müdürlüğüne başvurursun amme zamanı gelince bu arada gözün kulağın ösym de olsun vesselam.

başvurular ne zaman başlar acaba.lisans düzeyinde sınava girecek arkadaşlar kimler acaba?

mayhan2515;

Masabaşı yazışma işleri yapıyorum, çok yoğun bir bölümdeyim. Önlisans mezunuyum, halkla ilişkiler ama devam ediyorum işletme 3. sınıf'dan. tabii ki iyi bir puan alırsam eğer üst bir kadroyu tercih etmek isterim. Nasip artık, çalışıcaz.

Arkadaşlar ben 8. Sınıf mezunuyum yani ilköğretim katılabiliyormuyuz bilgisi olan varmı

kuraya katıla bılırsenn ılkokul mezunlarııı ıcınn kura war memur olabılırsınn

Ali kardeş yaş 36 uygun mu bildiğin kadarıyla memur olmak için

ali711;
nasıl ve nerden müracaat edecek ilk okul mezunları?

Başvuru tarihleri açıklandığında hepimiz görücez kim nereye kayıt yaptırcak.

şem_i;

(aspm) aile sosyal politikalar müdürlüğüne.

Üst Alt