Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

Tarihler belli değil henüz çok erken. başvuru kılavuz yayınlanmadı, 2014'ten öncede yayınlanmaz, en geç Nisan-Mayıs gibi yayınlanır...

kpss ve ekpss yardımcı kitaparının ,sınava katkısı ne kadar oluyor?fem akademi yayınları ile ihtiyaç yayınevinin kpss kitapları nasıl?

fem akademi yayınlarını bilmem de ben yargı yayınları bir konu anlatımı ve bir soru bankası bitirdim sınava kadar.
mesele konuyu iyice anlayıp bol bol soru çözmek kanımca.
ısrarla tavsiye ediyorum.

selam mıllet ben de akciğer tüberkloz hastalığı geçirdim 2011 de ve askere gitmedim ama elimde sadece askeri hastanenin verdiği rapor var devlet hastanesın den alınan yüzdeyi gösteren rapor yok ben bu sınava basvuru yapabılırmıyım bunu öğrenmek ıstıyorum yada gidip önce devlet has rapor mu almam gerekıyor???

pekı rapor yuzdesi kaç olması lazım ekpss gırmek ıcın ??? bunu bılıyormuusun ???bırde demın bı arkadsla konustum ufak bı kız kardesı var kuukken gözune kalem batmıs su an bı gözu görmuyormus sanırım ona bıle yuzde 32 felan vermısler ama benım kisi tehlike derecesıne göre daha ağır bı hastalık sanırım o fark edermi ????

dostlar benim raporun süresi 07 ağutos 2014 te bitiyor
Sınava girebilirmiyim yoksa yeni rapormu almam gerekir?

kremşanti;

Abi kendin yazmışsın 7 agu. bitiyor sınav ise 31.08.2014 büyük ihtimalle evrak teslim zamanı yeni rapor isterler ...

Hem AÖF hem bu sınav için çalışmak zorundayım.
İstanbul'da Ocak'ta kesin olarak ücretsiz kurs açılacak dedi İBB. Onların sözüne güvendik kursu bekliyorum.
Çalışmadan geçiştirilecek iş değil. Sınav zaten iki yılda bir.

sınavla ilgili

selam arkadaşlar benim çalışmaz raporlum var acık lisede devam ediyorum bu durumda başvuru yapsam kabul edilir mi çalışmaz raporlum ile kuraya katılmışdım halen atanma bekliyorum ama ilerde atanmam olmasa bu başvuru yapsam sınav için olur mu konula bilgisi olan varsa cevaplasın lütfen

İsmail çalışamaz raporun varsa giremezsin sınava, ancak rahatsızlığında düzelme söz konusu ise yeniden sağlık kuruluna müracaat et yeniden değerlendirme iste ama kalıcı ve sürekli devam eden bir rahatsızlıksa vermezler DUA ile kal...

benim 2022 için aldıgım raporum var sürekli çalışamaz kızmı işaretli 2012 ekpss de girdim kabul etmişlerdi bu sefer bir sorun olurmu

kabul ediyorlar bio bence

Paranoya o zaman gözden kaçmış olabilir arkadaşım sınavı kazanıp hasbel kader ataman yapılırsa kurum tarafından kurulacak beş kişilik heyet evraklarını kontrol ederken o çalışamaz durumunu fark ederse oturup ağlarsın adımlarını sağlam atmalısın bence rahatsızlığın azaldı ise veya heyete yeniden müracaat et sınava girecem diyerek durumunu anlat o çalışamaz yerine nasıl işlerde çalıştırılacağını yazsınlar burda olur olmaz muhabbetine girmeyelim bence , şöyle düşün maçtasın herşey tamam golü atıyosun ama gol ofsayt diye iptal ediliyor, sınava girişin kabul görür sınavı kazanıp ataman gelirde heyet tarafından ataman gerçekleşmez ise çok ama çok üzülürsün üzülmeni istemem

bio şimdi ben 2022 maaşı alıyorum rapor oranım düşürüp ekpss için rapor alsam sınavı kaZANAMAZSAM 2022 maaşım yüzde 70 üzeri şimdi ekpss için rapor alırsam oran düşerse maaşım da düşer midyata bulgura giderken evde ki pirinçten olmayayım diyorum bende bir rapor daha var daha önce almıştım çalışabilr kısmı boş bırakılmış o rapor olurmu veya atandıktan sonra rapor alamammı

paranoya; nasılda sahtekarlığa çalışıyor aklınız. İki rapor varsa hangisinden faydalanıyorsan (maaş, engelli kimlik kartı, indirimler vs.) o raporla sınava girmeniz gerekiyor. Aile sosyal politikalar Bakanlığı zaten 2022 maaşları hakkında araştırma yapıyor (haksız maaş alma vs.)

Artık öyle basit değil rapor işleri istediğini alamazsın Suyum sana gerekli cevabı yazmış Teşekkürler arkadaşım...

Rica ederim Bio arkadaşım.
Sınava gireyimde nasıl olursa olsun mantığı yanlıştır.
%70 üzerinde engelli raporun varsa ve 2022 maaşı alıyorsan (sınavı kazanıp atanınca o maaş illa ki kesilecek) bile o raporla başvuru yapmanız gerekiyor.

arkadaşlar genel kültürden 45 genel yetenekden 35 yaptınız mı yüksek puan alma imkanınız olacak haberiniz olsun

Suyum, Bu durumlardan dolayı birçok engelli sıkıntı yaşıyor maalesef içimizdeki nefis doyumsuzları, adaletli düşünemeyen bencil insanların varlığı geneli etkiliyor, Ben şahsen bu kılavuzda şunu bekliyorum çünkü baya baya yasalar değişti bu sınav için belki yeni tarihli rapor isteyebilirler diye düşünüyorum, her ne kadar kazanılmış hak olsa da artık en ufak bir olayda bile kurum hastahane heyetine direk sorgulama istiyor. Örneğin 4 temmuzda bir araç aldım raporum net bir şekilde yasal olarak geçerli olmasına rağmen maliyedeki memurlar sıkıntı çıkardılar aracı geri teslim ettim ve hastahane heyetine yazı yazdılar tekrar heyete girmeye zorladılar Allah şahit dönme dolap işlerim olmadığı için çok şükür doktorlar tetkiklere bakıp direk maliyeye cevap yazdılar 4 ay geçti ve ben hakkımı aldım ancak araç fiyatları uçtu :) uzun lafın kısası heran herşey olabilir bakalım kılavuzda neler istenilecek az önce facebookda engelli sayfalarından birisi ekpssnin 27 nisan tarihine alındığını ösym açıkladı diye not düşmüş ama ben duyurular arasında göremedim maalesef Dua ve muhabbetle kalın...

muhendis3232;

yazdıgın baslıkla ızah ettıgın acıklama ne alaka arkadas

[FONT=arial]18.[/FONT]​
[FONT=arial]Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı
2014-EKPSS **[/FONT]
[FONT=arial]31.08.2014[/FONT]​
ösym nin sitesinde bir değişiklik yok nerden çıktı şimdi bu haber ???

suyum saçma sapan konuşma 2 raporum var hangisi işime gelirse onu kullanırım 2 side geçerli ayıp size ya

arkadaşlar peki bu önümüzdeki sınavlarda kurra çekimi yapılacak mı ?

Üst Alt