Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014

alper25;

Evet bildiğim kadarıyla AÖF de okuyor ise öğrenci belgesi alarak sınava başvurabilir(Bu kuvvetli bir ihtimal ) ama yinede aile sosyal politikalar müd. başvur derim daha sağlıklı bilgi alırsınız

Ayrıca AÖF Sınav tarihi değiştirilmiş yani 20 sini alınmış diye tahmin ediyorum... yani Ekpss ile çakışmayacak...

Arkadaşlar merhaba ben 2003 yılında bursa devlet hastanesinden böbrek hastalığı nede ile raporluyum 2004 yılında'da vergi indirimi ve erkwn emeklilik için yeniden heyete girdim ankaraya giden belgeler bana ve çalıştığım yere cevap olarak gönderildi özür oranimda %25'e düşürüldü özür kartimda ssk suremin sürekli olduğu yaziyor bu şartlarda bende sinava katilabiliyormuyum ???

Devlet hastanesinden %50 raporum var

Ama bu raporu işe girmeden önce aldım ise girince vergi indiriminden ve erken emeklilikten yararlanmak istedim yeniden heyete girdim belgeler Ankaraya gitti geldi %25'e düşürüldü

Merhaba arkadaslar bir iki gun once yuzde 43 oraninda raporumu aldim fakat 2 yil sureli istihdam kutucugunda evet diger kutucuklarda hayir yaziyor engelli olarak ise girmek istedigim icin rapor almak istiyorum diye basvurmustum zaten 2014 ekpss ye basvuruda atanmada veya ileriki bir donemde bir sorun yaratir mi acaba cok tesekkurler....

redeye;

2 yılda 1 raporu yenileyemezsen sorun yaratır..bu sınavda süreli raporları almayabilirler çünkü sorun yarattı umarım sıkıntı olmaz sen hazırlan sınava..

cevap için çok teşekkürler kendimde bulabildiğim kadarıyla araştırma yaptım, geçtiğimiz sene sınava girilmiş ve atama yapılmış süreli raporlularda hatta forumlarda atama ve başvuru öncesi yine bir kısım başvurabilir bir kısım başvuramaz diye yorumda bulunmuş arada kalınmış baya bi yani :) fakat başvuru ve atamaları yapılmış süreli raporlularında... yinede sanırım şartlar tam anlamıyla açıklanmadan kafam rahat etmeyecek... hastalık için süreğen (kronik) ve ortopedik alanını işaretleyip ne diye süreli rapor veriyorlar oda tabi ki ayrı bir mevzu :))

yav bende sorun olmadı sınava girerken hatta başbakanlık engelli kartı yeterli oldu

arkadaşlar %52 oranında 1 yıllık Özürlü sağlık raporum ve engelli kartım var. 24 eylül 2014' te doluyor. Sınava girebiliyor muyum? ya da giriyorsan ve atanabilirsem memurluk elimden alınır mı?

EKPSS İlgili Bazı Sorular

1- Sınava başvuru tarihi belirlendi mi ?
2- Sınava başvuru yapacak kişinin, Sağlık raporu aslı olmak zorunda mıdır ?
3- EKPSS sınav konuları belli midir ?

Ekpss

Arkadaslar öncelikle merhaba benim yüzde 78 raporum var nisanda engelli memur sınavına girmeyi düşünüyomda bununla ilgili fazla bilgim yok biraz bilgi verirseniz mesela kac puan almam yazım nekadar soru cıkıyo neler yapmam gibi bilgi verirsenin sevnirim

Doğan sen sınava hazırlanmaya başla düşünme artık :) ders çalış bol bol soru çöz yüksek puan çekmen elbette avantaj 85 üzeri çek rahat etmek ve direk atanmak istiyorsan 85 altı sancılı olur bundan sonra...

İyi ediyorsun zeliha kolay gelsin iyi çalışmalar...

arkadaşlar ekpss ye 8. sınıf mezunları girebiliyormu bilgisi olan varsa detaylı yazarsa memnun olurum teşekkürler

arkadaşlar ekpss ye 8. sınıf mezunları girebiliyormu bilgisi olan varsa detaylı yazarsa memnun olurum teşekkürler ilginiz için

sagolun arkadaslar 85 puandan asagı almayıyah diyonuzzz kısaca....
;)

dogrumu

Başvuru klavuzu henuz yayınlanmadı sanırım ÖSYM yaklaşık 1 ay sonra yayınlar şimdilik bekleyin.Zaten klavuz yayınlandığında burdanda duyurusu yapılır.

Benim 25' düşürüldü benim ne yapmam lazim itiraz edip yeniden heyete girip vergi indirimden erken emeklilik ten ve bu sınavdan yararlanmam icin ???

Mehmet1981,
İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz etmelisiniz, onlar sizi başka hastaneye sevkederler...

lise 75 kadar düştü 2012 ömss de 2014 te atamalar daha fazla olacak kpss gbi olur 4 atama gerçekleşir puanlar düşer

Lise 75 e mi dustu.. millet doguda guneydoguda 45 lerle 50 lerle yerlesti

Lise 75 de kaldı bolu ve kilis diğer daha düşük puanlı atamalar Teknisyen ve diyanet niteliği olan kadrolar arkadaşlar...

saysaffet;
8. Sınıf lise de kaçıncı sınıfa denk geliyor ?? Ama şunu diyebilirim lise önlisans ve lisans olsun bunların son sınıf öğrencileri mezun olmadan sınava girebilirler...Ama şu var ki atanamazlar atanmak için mezuniyet şartı var yani devlet sana sınava girme hakkı tanıyor ..

suskun62;
1- Sınav tarihi belli 27/04/2014 ama başvuru tarini belli değil ? (yakın zamanda açıklanır)
2- Evet aslı yada noter onaylı örneği olmalı ( illere göre değişiyor)
3- evet bellidir ama değişir mi şimdi bilinmez (Konular ise ; Genel Kültür - Genel yetenek türünden sorular )Ayrıntı ya girmedim...

saysaffet;
8. sınıf orta son oluyor maalesef, sınav hakkınız yok. Kuraya tabiisiniz.

arkadaşlar kuraya katılmak için ne yapmam lazım prosedür neler?

Üst Alt