Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS): 31 Ağustos 2014
cogu engelli arkadaşlar benim dedigim gibi 2022 evde bakım maaşları alıyor ve sınava girmeye hazırlanıyor rapor oranları düşerse maaştan olurlar kimse bu riski almaz
ewet twiterden aile bakanlığıda açıklama yapmış sınav nisan 2014 de yapılacakmış... vakti iyice daralttılar beee çokk çalışmak lazımmm[FONT=lucida grande]Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı[/FONT] [FONT=lucida grande]
EKPSS 27 NİSAN'DA YAPILACAK
ÖSYM, 31 Ağustos 2014'de yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (EKPSS), 27 Nisan 2014'de yapılacağını bildirdi.
Ekpss sınavına hazırlanmak için hangi yayın evinin kitapları yardımcı olur ve sınava girmek için nereye başvurmak lazım kayıtı nereye yaptırmak lazım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Tabii ki hangisinin oranı düşükse onu kullan, iş maaşa gelince hangisinin oranı yüksekse ve daha fazla maaş verecekse onu kullanırsın. Ohh ne şiş yansın ne kebap. Sen işine geldiği gibi davran, sınavı kazanıncada yeni rapor isterler inşallah, o zaman görür, okurum buradan seni.
değerli arkadaşlarım bilindiği gibi ekpss sınav tarihi 27 nisan 2014 e alınmış bende başvuracağım hayırlısıyla başvuru için 2001 yılında aldığım çalışabilir raporumda geçerlilik süresi sürekli yazıyordu ancak bu raporun aslını vergi dairesi aldı bende fotokopisi kaldı başvuru yaparken aslı olmdan fotokopisini kabul ederlermi ??sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Tabii ki sacmaliyor olurum yagmurtanesi, ayni yöntem veya düsüncesiniz sanirim ) Tezimi cürütecek cvp yok mu siz de. Sinav basvurusunda hangi raporla maas aliyorsaniz yada kullaniyorsaniz, o raporla basvuru yapmak zorundasiniz. Kurum yeniden rapor istediginde sorun olmamasi icin. Understand,
bu ne saçma tarih böyle okulum haziranda bitiyor üniversiteden mezun olacağım mühendis adayıyım ben ne yapacağım şimdi!mezuniyet belgemi almadan nasıl gireceğim!eski tarihler daha iyiydi
selam arkadaşlar ben lisans mezunuyum ekpss de kaç soru çıkıyor kaç puan almamız gerekiyor bir yerlere atanmak için bu konu hakkında hiç fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Dün Aile ve Sosyal politikalar bakanlığının tweet adresinden 2014 yılında 30 bin engelli istihdamı yapılacağı söylenmiş yine umutlar dağıtılmaya başlandı bakalım
hadi hayırlısı yav birde ygs2014 çıktı başıma bela olarak 2 sınavı birden nasıl kaldıracam bakalım allah benim gibi 2 sınava yani 2014ygs ve ekpssye katılacak olan arkadaşlarıma sabır ihsan eylesin
marto kardeşim engelliler için umut insanlar umut bağlıyor 20 bin dediklerindede kesin atanırız gözü ile bakıyordu herkes dediğin doğru seçim öncesi mutlaka alım yapacaklar gibi bakalım hayırlısı diyelim ama bunların ne yaptığı belli değil... Eğer söylediklerini yaparlar ise ocak ayında 10 bin atama yaparlar sınavdan sonrada yine cumhurbaşkanlığı seçimi olacağı için çok kısmını sınavdan sonra atarlar tabi söyledikleri doğru ise 2014 de engellilere ayrılan öödenek çok fazla her çalışmayan evdeki engelli için net asgari ücret verme planları var bakalım bekleyip göreceğiz...
Eyup benim yorumlarıma siyasi yorumlarını katma istersen suyu bulandırma seninle alakalı bir yorumum yok ise yazma birader benim yorumuma yorum alım olduğunda kadrolar düşürüldüğünde burada neler yazdığını hatırlar gibiym o yüzden bana geçmez senin siyasi şovun gücünde yetmez canımı sıkma karalama felan diyerek yorumumu eleştirme hakkına sahip değilsin içinde senin ile alakalı bişey var ise eyvallah....Beni partiler değil engellilerin uğradığı haksızlıklar ilgilendirir gerisi teferruattır benim için anladın mı kardeş...
Merhabalar.Engelli kız kardeşim ömss sınavına lise düzeyinde katılmıştı. ve henüz atanamadı.O dönem açıköğretim Uluslarası İlişkiler lisans bölümü öğrencisiydi. Şu anda 3. sınıf öğrencisi ve 1.sınıftan matematik dersini veremediği için tekrarda ve devam edemiyor.. Yani ilk iki sınıf derslerinin matematik hariç tamamını verdi. Eğer bu güz dönemi mat.dersini verirse bu bölümü bırakıp önlisans diplomasını almak istiyor bu bölümden. Şimdi bu noktada sorum şu ki; kardeşim tek dersten beklemede olduğundan ve de önlisans mezunu olabilecek durumda iken EKPSS ye önlisans mezunu olabilecek durumunda başvurabilir mi.Bu durumu sınav başvuruları döneminde nasıl belgeleyeceğiz. Öğrenci belgesi ile mi acaba. Çünkü EKPSS 2 yıl geçerli olacak ve bu süre zarfında mezun olabilir. Hatta dediğim gibi inşallah verirse bu güz dönemi sonunda bile mezun olabilir.Bu konuda deneyim yaşamış arkadaşlardan cevap rica ediyorum. teşekkürler.
Bu sınavın yeni tarihiyle aöf nin sınav günü aynı böyle bir saçmalık olurmu benim aöf dende vermem gereken dersim var hangi sınava girecem bu şarrtta:?