Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı 2022 yılında ne kadar olacak?

[FONT='inherit'][FONT='inherit']KİM NE KADAR ALACAK?[/FONT][/FONT]
[FONT='inherit'][FONT='inherit']65 yaş aylığı:[/FONT][/FONT]
[FONT='inherit']Mevcut: 828,21 Yeni: 1.055,80[/FONT]
[FONT='inherit'][FONT='inherit']Evde bakım desteği: [/FONT][/FONT][FONT='inherit']Mevcut: 1.797,95 Yeni: 2.292,02[/FONT]
[FONT='inherit'][FONT='inherit']Engelli aylığı:[/FONT][/FONT]
[FONT='inherit']-%40-69 Mevcut: 661,13 Yeni: 842.81[/FONT]
[FONT='inherit']%70 ve üstü: Mevcut: 991,69 Yeni: 1.264,20.

https://www.haber7.com/foto-galeri/...zamli-emekli-memur-65-yas-ve-engelli-maasi/p7[/FONT]

Kalem abla 2022

Slm abla yardımcı olur musun 65 maaşı ve engelli maaşi ne kadar oldu yazarsan sevinirim abla

Evin internetini bu ay kapatıyorum sözleşme bitti extra harcayacak kuruş yok artık Bize lux gelen şeyler çağdaş dünyada temel insan hakkı ve sudan ucuz Bizde ise pahalı

Çok yazık. Eskiden alın bu parayı sadece temel ihtiyaçlarınıza harcayın diyorlardı şimdi ise piyasa fiyatlarıyla orantısız şekilde yapılan maaş zammıyla alın bu parayı hayatta kalmaya çalışın diyorlar...

Çalışmadığın kurumlardan çalışıyormuş gibi gösterilip birçok maaş almıyorsan verilen şu 1200 lirayla 1 ay geçinebilmen imkansız zorro seni. Şükür edecek bir şey mi veriyorlar ki onlara şükredelim? Geçen ay doğal gaz faturası 600, elektrik 150, su 100, internet faturası 100 lira geldi. Yapılan fahiş zamlarla birlikte bu ay o doğal gaz 750, elektrik 340 gelecek su ve internet faturasını da topladığımız da yeni maaşa denk geliyor. Hükemete şükürler olsun evin faturalarını karşılıyor ama gıda almayın evin duvarlarını kemirin, kıyafet de almayın anadan üryan dolaşın sokaklarda diyor 👏👏👏

Hani 1000 TL olacaktı? Nerede sözde o bilirkişiler?

862.76. lira
1294 .14 lira

Son düzenleme:
Herhalde temmuzda %70 engelli olanların 1550 tl olacak gibi görünüyor, demek ki dedikleri çıkıyor, temmuz zammıyla 1550 tl olacakmış, ama biz ocakta olacak zannetmişiz.

[FONT=&quot]. Yüzde 40 ile yüzde 69 arasında engelli raporu bulunanların aylıkları 661,13 liradan 842,81 liraya yükselecek.

Yüzde 70 ve üstünün ise 991,69 liradan 1.264,20 liraya çıkacak.

Evde bakım desteği de 494,07 liralık artışla 2.292,02 olacak.[/FONT]

-DORLION-

Benim hesabıma göre 1293 TL'ye yükseliyor %70 ve üzeri ve diğer tüm maaşlar çünkü %30.5 oranında iyileşme yapılacak diye açıkladı CB yanlış bilmiyorsam. Yine de bence bu işin sonu PTT kurum ödemeleri sayfasında belli olur :)

Site yönetimi uyuyor galiba adam küfür ediyor
Ne yorum siliniyor nede uyarı alıyor

şikayette bulunduk umarım yorumu sildikleri gibi üyeliğinede son vermişlerdir

musty35

1250 zaten oldu..şimdi aciklanan rakamlarla ne degisti bilmiyorum..

Memura yuzde 2 bucuk daha ekledi..nasil hesaplanir bilmiyorum..ancak enflasyon oranina gore sabah zaten 1250 olmustu

Adam dedi asgari ucrete yaptigimiz zam oraninda engellilerede zam yaptik..galiba oda bilmiyor engelli maaslari memur zam artisina baglidir. Enflasyonu tüik araciligiyla düşuk gosterip memura engelliye az zam verdiler...üstune çikip televizyonda hayirli ugurlu olsun yuzde 2 buçuk daha zam veriyoruz dediler...diyecek kelime bulamiyorum..

Emekliye memura asgari ucretliye hepsine iyileştirme yapildi..sadece engellilere yapilmadi

milyonlarca insan ekran başına kilitlenmiş cumhurbaskaninin yapacagi zam miktarini beklerken..yuzde 2 bucuk zam yapildi..birbir kere maşallah

1550 diye insanları heveslendirdiler burada, bu hükümet elinden gelse 1 kuruş vermez insanlara!

Üst Alt