Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı 2022 yılında ne kadar olacak?

hozgul
Siyaset tartışılan forum yönetimleri hep zarar görmüştür. Ben tecrübelerime dayanarak bunu yazdım. hatam olduysa affola kolay gelsin...

Kwonmusti

Siyaset yapmıyoruz görüşlerimi söylüyorum sadece daha iyi hayat yaşamak istiyor insanlar bunun içinde gerçekleri görmek gerek. Ayrıca kişi herkesi kendisi gibi bilir nedemek siz beni tanıyormusunuz da bu kelimeyi kullanıyorsunuz

[FONT=Arial][SIZE=3]Bu aptal saptal klişeyi bırakın artık. Siyaset sözcüğünün eşanlamı politika.. 'Poli' yani 'meydan' sözcüğünden türemiş. Eski medeniyetlerde sıradan insanlar ülke meselelerini konuştuğu meydanlarda toplanırdı. Oradan geliyor politika (=siyaset) . Yani siyaset hiç bir zümrenin tekelinde değildir. Bir meselenin kök nedeni siyasetçilerin yanlış politikalarıysa neden konuşmayacakmışız? Siyasetçi, m.vekili olmak mı gerek illa?
Anladın mı cahili cühela kardeş?![/SIZE][/FONT]

Cahil ve cühela olmayan son derece akıllı kişi!

2 Mesaj yukarıda forumda neden siyaset yapılmaması gerektiğini yazdım. Yönetim müsamaha gösteriyor ve olumlu bakıyorsa onların bileceği bir şey. Yarın öbür gün bu konularda ipin ucu kaçarsa en çok zarar gören yönetim ve ekibi olur. Bunu senin gibi son derece akıllı kişiler görmedikleri ve bilmedikleri için mangalda kül bırakmamaya devam ederler.

Buyurun meydan sizin bana müsaade son derece akıllı çok bilmiş ve bilgili kişi?!

Hakaret babında yazmadım "Cahili ve cühela" tabirini. Yorumundan analizle bir çıkarımda bulunaraktan... Bi konuda cehaletini yansıtan bir şey söylüyorsan, BİLGE mi diyeyim sana?!
Her konuda bilgili olduğumu iddia etmiyorum, ben de bir çok konuda cahil olabilirim. Onun için alınganlığın lüzumu yok. Aşın bunları artık.

Aşma konusunda bir tercihiniz var mı?
A: Yüksek atlama
B: Sırıkla atlama
C: 3 Adım atlama
Belli ki siz daha önce aşmışsınız. Bir seçenek söylerseniz daha çabuk aşmış olurum.

@hozgul
Siyaset tartışılan forum yönetimleri hep zarar görmüştür.

Şöyle izah etmeye çalışayım o halde: Biz burada parti propagandası yapmıyoruz. Bir ticaretimiz de yok. Kar koymuyoruz. Olanı söylüyoruz. Engellilik meselesinde ve onların yaşam standartlarına ilişkin ifade özgürlüğümüzü kullanıyoruz. Ne hakaret ediyoruz ne de küfür ediyoruz. O zaman filanca partinin engellileri alakadar eden bir politikasını olumlamak veya eleştirmekte bir sorun olmamalı. Öte yandan fark etmişsinizdir, düşündüklerimi açık kimliğimle ifade ediyorum. Yani kimseden saklayacağımız bir durum yok. Her şey hepimizin gözü önünde oluyor.

tolg@
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]ben ha

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hâlâ %50 diyen var 1500 diyen var;)))
Arkadaş sen EMEKLİ SANDIĞINDAN maaş aliyorsun.
Emekli Sandığı ne demek?
Memur ve memur emeklisi demek.
Bizim maaşların asgarî ücretle alakası yok..
Asgari ücreti devlet vermiyor..
İş veren ve devlet görüştü iki taraf da belli tavizler verdi ve %50'de anlaştılar.
Devletin maaş verme kurumu emekli sandığıdır..
ben bu maaşı 2007 yılından beri aliyorum..Memur ne kadar zam alırsa biz de o kadar alıyoruz. .
Ve senede iki kez oluyor. .
İlk 6 ay ve ikinci 6 ay için ayrı ayrı..
991 tl alanlar yılbaşından sonraki ilk 6 ay.
Memur zamlarına bakilirsa 1150 ilâ 1200 arasında bir maaş alacak. .
İkinci 6 ayda da yine %10 civarı bir zam yapılır. .
10 gün sonra belli olur zaten..
Hep birlikte öğreniriz. .

@from.istanbul bu sözünü unutma olurmu :):)

Asgari ye de sallayan çoktu 3100 olacak 3600 olacak diye gezen çoktu... Devlet 4250 TL boşuna yapmadı boşuna.
Tek halkım ihtiyacını karşılasın aldığı maaşın 450 TL ben karşılarım dedi..

[FONT=Arial]Aralık TÜFE rakamının açıklanacağı 3 Ocakta işin rengi belli olur.
Şimdilik Temmuz-Kasım dönemi 5 aylık enflasyon toplamı olan %10.07'lik zam cepte. Aralık enflasyonu döviz kuru krizi nedeniyle %10'u bulacağı konuşuluyor. Tabi Saray güdümündeki TÜİK'in enflasyonu ne kadar yansıtacağına bağlı, yani "toplumdan ne kadar çok para aşırtırız" cesaret ve arsızlığına kalmış... Ama Kılıçdaroğlu'nun TÜİK'in kapısına dayanması, toplumdan gelen homurdanmalar, ENAK grubunun alternatif hesaplamalarının gündem olması falan... eskisi kadar gerçek enflasyonu gizleyemeyecekler. En az %6'lık bir artış bekliyorum aylıkta. Bu da eder %16'lık zam ilk 6 ay için. Engelli aylıklarında 105-145 lira gibi bir artış olacak gibi.

Memur-Sen'in memur ve emeklilere ek zam talebiyle ilgili görüşmelerden pek umutlu değilim. "Asgari ücrete kadarki gelir vergisi muafiyeti yaptık, daha n'apalm?!" denilip avuçları yalatılır gibme geliyor.[/FONT]

Devletin cebinden cikmiyo 5 te yapar 10 da yapar ama engelliye geLdimi %5 yaparlar

Ayrıca 1 aydır hiç bir milletvekili, bakan ya da başka bir yetkiliden engelli maaşını bırak kelime olarak bişey duydun mu? Hiç birinin umrunda degil emin ol..

Şurda kac gun kaldı kı ayin 3ne biri 500 diyo biri 150 diyo biri 100 lira diyo hersey aciklanır kim haklı kim haksız belli olur doğrumu kalem abla ne dedi bekleyin sabir edin 10 gun kaldi şurda tartışmanin gereğı yok burda ne yani az verseler ne olcak başmı kaldircan neden az verdiniz diye devletin işine akıl ermez ne verse allah bereket versin dicez neyse söylenecek şuan bişu yok fazla kurcalamaya gerek yok bu konulari

yuzde 40/69= 1000 civari
yuzde 70 ve uzeri= 1500 civari
bakim maaşi 2500-2750 civarı..
daha aşşağısı olmayacak

engin9

Maaşları siz mi verceniz yoksa içerde tanıdıktan bilgi mi aldınız sürekli aynı rakamları yazıyonuz 😂

siyasetten ekonomiden türkiyeden habersiz olduğu halde,bilmeden dalga geçen cahiller var burda
onlara inat tekrarliyorum..unutulmasin diye..asgari ücret 4000 biraz ustunde diyordum ayni sizin gibi dalga gectiler...10 gun sonra görürsünüz.dediğim miktarlarin uzerinde olmazsa aşşağısı asla olmaz..çünkü türkiye hic böyle bir durum yaşamadi..maaşlar gecinilebilecek düzeye getirilecek.sonra her 6 ayda bir TÜİK oranlari eklenecek..ama bu yil asgari ücret gibi bütun maaslara oluşan aşırı zamlara göre zam verilecek.genelde devlet vergi keserek iyilestirme yapacak..dedigim miktarlarin altinda olmayacak..

Arkaşlar az önce yutupda izledim memura yüzde 35 zam dedi o zaman engelli maaşı 1350 tl oldu

1000 tl engelli maaşıalan 1350 tl olacaktır

Haberiniz olsun

Relax arkadaşlar ayin 3ne ne kaldı kalp kırmaya gerek yok

ayın üçünde enflasyon zammı kesinleşiyor.
esas beklenti seyyanen zam engelliye olacakmı.
zamlı maaşları şubatta alacağız

Aynen ocakta zam geliyo şubata zamlı alıyoruz

edevlet engelli maaşı 2022 maaşı güncelleme tarihi

Arkadaşlar Engelli maaşı her ayın 20 ila 25 inci günü güncellenir ve edevlette görünür diye bir bilği var bu doğrumudur
maaşlar ayın kaçında güncelleniyor ve edevlette görünüyor bilği lütfen

Arkadaşlar şu hesaplamayla maaşlar ortada

4253/3=1417 TL %70
4253/4=1063 TL %40&69

%70 1400 TL civarında
%40&69 1000 TL civarında olacaktır.
Bu şekilde buluyorum umarım bu seferde yanılmam :)

Arkadaşlar şu hesaplamayla maaşlar ortada

4253/3=1417 TL %70
4253/4=1063 TL %40&69

%70 1400 TL civarında
%40&69 1000 TL civarında olacaktır.
Bu şekilde buluyorum umarım bu seferde yanılmam :)

Asgari ücreti niye bölüyorsun ki asgari ücret bize faydası sadece kişi başı gelirde etkisi var

Asgari ücreti niye bölüyorsun ki asgari ücret bize faydası sadece kişi başı gelirde etkisi var

Böyle hesapladım hep, bu yeni hesaplamamda da yakın bir TL çıkar diye umuyorum. TBMM ye e dilekçe yazın arkadaşlar gerçekten buna ihtiyaç var bazılarımız yapamıyor yapanlar yapsın 20 dakikanızı ayırın tembellik yapmayınız.

Engellileri unutmayın diye başlık yazınız.

Şubatta fark ile beraber 1400 civarı bir para alırız. .(%70+ engelliler) temmuz'a kadar 1200 civarı alırız. .temmuzdan yılbaşına kadar da 1400 civarı..
Emekli Sandığına %50 zam olmayacağına göre. .
En iyimser rakamlar bunlar..
Heyecan yapmaya gerek yok..
Bekleyip görelim. .

Numan Kurtulmuş: Memur ve emekli maaşlarında düzenleme yapılacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi

[SIZE=2][FONT=arial black]'MEMURA DA GEREKLİ ZAMLAR VERİLECEK'

Türkiye'yi çok daha iyi noktaya götüreceklerini söyleyen AK Parti'li Kurtulmuş, "Fiyatlar yükseliyor. Fiyatları indirmek için mücadele ederken diğer taraftan milletimizin alım gücünü artırmak için hem asgari ücreti tarihi bir şekilde yükseltiyor hem de önümüzdeki günlerde inşallah memur ve emekli maaşlarında da düzenlemeler yapılarak, vatandaşımızın alım gücünün azalmaması için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyoruz. Asgari ücret 4 bin 253 lira oldu. İnşallah memura da gerekli zamlar verilecek" dedi.
[/FONT][/SIZE]

https://www.memurlar.net/haber/1007...e-emekli-maaslarinda-duzenleme-yapilacak.html

Üst Alt