Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı 2022 yılında ne kadar olacak?

ben asgari ucretin 4000 uzeri olacagini 15 gunden beri burda tartiştim birkaç arkadasla..hatta iddaaya bile girdik..onemli degil..arkadaslar bakim ucreti ocaktan itibaren 2700 liradir.yaslilik maaşı 1250 lira.
yuzde 70 raporlular 1500 lira
yuzde 40/69 raporlular tahminimce 1000 lira olacak..
NOT=tüik enflasyon oranlarina bakmayin..ayni asgari ucret oraninda zam yapilacak..çünku durum bu yıl cok farklı..doviz ve zamlara gore maaslar arttirilacak..kalem ablaniza sormaniza gerek yok.turkiyede yasiyorsaniz hukumetin muhalefetin sizin için ne yapacagini bilmeniz lazim..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence
[FONT=&quot]2021'de engellilere ödenen aylık 1.035,63 liraya yükselmişti. 2022'de ise 1558 lira olacak.[/FONT]

4253 tl oldu devlete millete hayırlı olsun

4253 tl oldu devlete millete hayırlı olsun

Arkadaşlar 1558 yüzde 70 ve yukarı olanlar için mi yoksa hepimiz için mi?

1035 tl maaş yokki insanlara boş yere umut vermeyin

Arkadaslar geçen sene de benzer haberler yapıldı. .1053 diyor ben %82 raporla. .gazeteler 1053 yazdığında 854 lira alıyordum. Sonra 914 lira oldu. 1053 nerde? Temmuz 2021 de tekrar zam yapıldı 991 tl almaya başladım, 1053 yine yok?
Şubat maaşları yatmadan bilemeyeceģiz ama diyelim ki asgari ücret ile ayni oranda yani %50 zam yapıldı. Ki sanmıyorum çünkü biz emekli sandığından maaş alıyoruz yani memurlar ile ayni yerden. .
ama diyelim ki bu sefer asgari ücrete endekslendi..
Bu zam engellilere yıllık olarak yapılmıyor ikiye bölünerek Şubat ve Temmuzda devreye giriyor..
Yani %25+25 olur. . Bu da su demek..
%70 ve üstü engelliler şubatta 1238 tl.
Temmuzda 1480 küsür tl maaş alır. .
Yani birden bire 1500 falan olmaz.

1035 tl maaş alanlar yassin böyle maaş varsa ben 95 engelliyim aldığım para 991 tl nokta

Bilgisiz cahilin biri sözde haber yapmış.memur zammına göre yılbaşında belli olcak

Yıllardan beri memura verilen zam oranlarından zam yapılır engelli aylıklarına asgari ücret yapılan zam kişi başına düşen geliri yükselmesine sağladı bize faydası bu sadece. Haberi yapan hepsi yandaş medya inanmayın boşuna umutlanmayın

Enginin dedikleri doğru çıkabilir yani maaşlara enflasyonun dışında bir zam yapılabilir. Daha önce asgari ücreti doğru bilen bir gazeteci bakan bilgin ile yaptığı görüşmede emeklilere enflasyonun dışında yüzde otuz ile yüzde kırk arasında bir zam yapılacağını söylemiş büyük ihtimal bu memurları da kapsayarak genişleyecek.

https://www.milligazete.com.tr/habe...i-belli-oldu-cem-kucuk-canli-yayinda-acikladi

2022 kanunu kapsamında engelli ayliğı ve evde bakım parası ne kadar olucak ?

Arkadaşlar %40-%69 Engelli; %70 üstü engelliler ve evde bakım parası hakkında değerli ön ggörüşleriniz nelerdir ?

Bende 72 engelliyim ve maalesef bize sosyal medyaya yazılan rakam değildi.991₺ alıyoruz.İnanmayın lütfen

Ebru81
%90 raporluyum 991₺ aldım nette okuduğum haberler de 1035₺ yazıyor 1035₺ alanlar kim acayip merak ettim :D

engelli maaşları

yaklaşık 20 gün oldu söylüyorum..burdan aynısıni tekrar ediyorum..döviz kurları ve oluşan yuksek zamlar nedeniyle ASGARİ ÜCRETLILER, EMEKLILER, MEMURLAR,ENGELLİLER VE TÜM SOSYAL YARDIMLARA asgari ucret zammi gibi en az yüzde 40.50 civari zam yapılacaktir.maaslar yari yariyada olsa boşunadır.çünku ertesi gün herseye zam geliyor..ülkemizin gidişatı hiç ic açıcı değil..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar sgk primleri tamdan yatan ve engelli emeklilik şartlarını tamamlayan çalışan takriben kaç TL maaş alır?

Arkadaslar azönce haberlerde duydum emeklilere zam konusu konusurken engelli ayligida 1.500 olarak bekleniyor dedi bende şaşırdm ama sadece engelli ayligi dedi detay söylemedi

bende sabahtan beri duyuyorum evet ama hangi kesim 1500 olan yuzde 40 uzerimi yuzde 70 uzerimi

70 ve üzeri raporu olanlar 1500 alacak evde bakim 2700 oldu

[FONT=Arial][SIZE=3][FONT=Arial Black]Emekli maaşlarına zam için talimat verdi iddiası[/FONT]

Kulis bilgilerine göre, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili enflasyon + yüzde 25 zam talimatı verdi.

Sabah gazetesinin haberine göre, emekli maaşlarındaki yeni dönem için üzerinde çalışılan iki ayrı formül bulunuyor.
Üzerinde durulan ilk formül; düşük maaş alan emeklilere seyyanen yapılacak zam ile maaşın belli düzeye çekilmesi yönünde. Bunun üzerine ayrıca bir zam gündeme gelebilecek.
Üzerinde durulan ikinci formül ise; emeklilere asgari ücret kadar ya da buna yakın bir zam verilmesi. Bu konudaki alt rakam ise SGK ve Bağ-Kur emeklilerine yıllık yüzde 40’lar civarında zam olması.

Engelli aylıkları da illaki nasibini alır bu olası iyileştirmeden, belki de daha fazla, "daha düşük ücretlere seyyanen zam" dendiğine göre..[/SIZE][/FONT]

Memura günümüz koşullarında zam olacak 2022 maaşlarına enflasyon oranında olacak gibi geliyor bana memurların sendikası var bizim temsilciniz varmi onu bilmiyorum duymadım hiç o nedenle fazla umutlanmayın enflasyon oranından fazla vermezler

ihsan senin istedinle olmuyo bu miktarlar biliyosun demi kamuyu nederse o olur

Akp 2000 tl verdi diyelim engellilere oyunuda ona verdin sonra bütün vatandaşlardan fazlasıyla geri alacak bu zihniyetle olmaz bu düşünce yüzünden bir yere gelemiyor bu ülke zaten

vakıflar engelli aylığı zammı

ne zaman belli oluyor. zamlı maaşı ocakta alır mıyız?
2022 maaşı alırken şubatta zamlı maaşı alıyordum. vakıflar ne yapar acaba. 1500 tl den bahsediyorlar ama yalan haber gibi.

engelli maaşı

Arkadaşlar engelli maaşları ayın kaçından sonra güncelleniyor
bilğisi olan varmı

3 ocak 2022 de belli olacak tüm maaşlar.
engelli maaş
evde bakım ücreti
engelli emeklilik
normal emeklilik
malulen emeklilik

Üst Alt