Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların tayin-atama durumu?

hakanım; göndermek istemiyo hiç bir mem müdürlüğü.sebebide biz eleman ihtiyacı var diye belirtip kadro isitiyoruz sınav açılıyo kadroyu alan geliyo 1 sene sonra kaçıyor burayı basamak olarak kullanıyor diye düşünmekteler çoğu.inşallah herkese mecburi il dışı tayin yönetmeliği çıkar da bizim çektiğimizi birde onlar çeksin başka yabancı bir ilde yaşasınlar bakalım.Herkesi bir korku sardı şimdi mem lerde tayin yönetmeliği inaşallah çıkar.

Göktürk; yok daha dilekçe yazmadım ama il ve ilçe' yi belirticem sağol yoksa sadece il yazacaktım.İstediğim ilçede beni evimin yakınına verirler değilmi yeterki istediğim ilçeye gideyimde orada görev yerini belirliyolar değilmi?

Fatih76 arkadaşım;

Bence gittiğin ilde iş yapacak şube müdürü veya müdür yardımcısı bul. En garantisi bu...

Daha anlatacağım bir iki örnek olay var ama buradan yazmak güç olacak özelden cep numaramı veriyorum. Bilgi almak istersen görüşürüz..

tayin

Tayin olarak gitmek zor ise bu siteye girenler kendi aralarında becayiş yapmayı neden denemiyor.Daha kolay olmazmı hemen hemen herkes bulundukları yerden farklı yerlerdeler.belki denk gelir bence becayiş tayinden daha kolay olur.

ve ilçe milli eğitim müdürümüz onay verdi yaz tayin dilekçeni seni göndericem dedi şimdi nasıl bir yol izlemek lazım

Arkadaşlar tayin konusunda en geçerli mazeret öğrenim durumu bu yolla Bakan bile sizin tayininizi engelleyemez. Arkadaşlar bulunduğunuz yerde çalışmayı deneyin biz işe girerken nerede olsa çalışırız diyoruz ama stajyerlik kalmadan oradan nasıl giderimin arayışına giriyoruz buna bende dahil olmak üzere.

merhaba arkadaşlar.yazılanları okudum gerçekten yararlı bilgiler vermişsiniz teşekkürler.ben de 2010 da atandım meb'de ve izmire taynimi aldırmak istiyorum inş olur. gerekli muhafakat için okul müdürüm ile görüştüm ve sağolsun anlayış gösterdi.Şimdi ise tayin isteyeceğim, muhafakat varsa tayinin olmama gibi bir durum söz konusu olabilirmi ki fikirlerinizi merak ediyorum.

Arkadaşlar size bir ipuucu vereyim tayin isterken dilekçenizde "yolluksuz" olarak ibaresini yazın :) bakın görün tayin işiniz olmuyormu :) aslında çok şey yazacamda ayıp olacak diye susuyorum işe girmeden her yerde görev yaparız diyenler ilk önce tayin isteyenler oluyor yazık..:mad:

arkadaş yazık diye bir şey olamaz niyetini temiz tutmak gerek elimden gelen gayreti gösterdim. devlet bir hak vermiş onu deneme yolundayım inş Allah gönlümüze göre verir.Yardımcı olucak bilgiler versen daha sevaba girersin.

verdim kardeşim tayin dilekçene yolluksuz olarak atamamın yapılmasını istiyorum dersin olur biter :)

arkadaşlar eğer bulunduğunuz kurumda emsallerinizden fazla iş yapıyorsanız ve alternatifiniz de yoksa kolay kolay tayin vermezler ben 3 ay önce verdim tayin dilekçesini bizim müdür salmadı beni ama dilekçeme cevap gelmemesi de güzel en azından yapılmayacak diye bir durum yok herkesin hakkında hayırlısı olsun

bir de bu işler biraz da siyasilerin elinde torpil oynatılması lazım adamını bulan işini yaptırıyor bazıları da işin üç kağıdına kaçıyor ya da yalakalık yapıyor işini yüzdürüyor eee burası Türkiye

s.a kısmetse 29 Nisan'daki ömss sınavına giricem olurda kazanırsak ben kan hastasıyım ve ömür boyu 15 günde bir,hemotolji bölümü olan bir hastanede tedavi görme zorunluluğum var ama hemotoloji bölümü belli başlı illerde var her ilde yok benim atama durumum ne olur beni hemotoloji bölümü olmayan bir ile atayabilirler mi? cevaplarsanız sevinirim.

Ferdi Merhaba sanırım sende benim gibi Talasemilisin? ben malasef 2010 daki MEB ataması ile İzmir'den Erzurum'a atandım bu hastalık konusunda ünv. hastanesi olduğu halde çok sorun yaşadım... Baya problemli idi tedavi olayım sürekli her ay İzmir'e gidip gelmekten ömrüm bitti valla... tercihlerinde oldukça batı bölgeler yaz doğuda bu hastalık çok olmadığı için sorunlar yaşıyorsun... batıda gene gidip gelmen bile kolay olur bu konuda benimlede irtibata geçebilirsin.

asmina kardeşim ben talasimi değilim,PNH diye bilinen açılımı:paroksismal naktürnal hemoglobünüri olan,çok nadir görülen bir kan hastalığım var,hergün kullandığım ilaçlar dışında 15 günde bir üniversite hastanesinde serum tedavisi görüyorum,tedavimi aksatmadıkça yaşam kalitemi düşüren hiçbir sorunum yok inşallah kazanırda atanırsam tecrübelerinden istifade ederim,ilgin için tşk ederim.

ben tekrar tayin için dilekçe vereceğim lakin aktif dönemde dilekçe verilebilyormu? yoksa okulların kapanması mı gerekiyor ? ayrıca dilekçede bir üst sınır var mıdır yani 1 yıl içinde en fazla şu kadar aynı konu ile dilekçe verirsin gibi bir prosedür yoktur dimi ....?

evet.........
sonunda başardım ve tayinimi memlketime aldım.
üstelik araya girecebilecek ne dayım nede ailemin yanında yada memlekette yaşamak zorunluluğu olan bir rahatsızlığım yoktu....
sadece dilekçe yazdım ve sonuçlandı...

arkadaşlar peki hastanelerde durum nedir benm bulunduğum ilde endokrin bölümü yok ve benm için sorun oluyor başka bir ile tayin istesem izin verirler mi bunu öğrenmek istiyorum...

arkadaşlar, çalıştığım ilkokul birleştirilmiş sınıflı bir okula dönücek, yani norm kadrolarda müdür kadrosu düştü. bu durumu kullanıp tauin olabilirmiyim ,yani demek istediğim birleştirilmiş sınıf uygulamalı okullarda memur tayin istediğinde yerine adam verilmesi koşuluyla yazılabilir mi ?

başka ile tayin

Ben SLE hastasıyım ve sınavla 2010 da Samsun Meb'e atandım. Beni 75 km uzakta bulunan ve yeterli hastanesi olmayan Asarcık'a tayin ettiklerinde, MEM'e durumumu belirten raporla hastaneye yakın yerde olmam gerektiği için merkeze gelmek üzere dilekçe yazdım. O zamanın MMilli eğitim müdüresi beni çağırtarak hem makamında dalga geçti, hem de tayinimi gerçekleştirmedi. Bunun üzerine İdari Mahkemeye başvurarak dava açtım ve 7 aylık bir süreç sonucunda (ki bu süreçte gidiş geliş yaptığım için defalarca hastalandım,2 kere emboli geçirdim.)A takum ilçesinde bir dağ köyündeki bir okula gönderdiler. Tekrar dava acabilecek olmama rağmen , okul olmasının rahatlığından dolayı acmadım. Benim en büyük sorunumun , görüntümde bir anomali olmaması ve hastalığımın dış görünüşte en azından şu an için bir zarar yaratmamış olmasıdır. Herneyse, bu durumda 2 yıldır bu okulda çalışmaktayım. Şimdi Tedavimin devam ettiği ve ailemin bulunduğu ile yani istanbul'a gitmek istiyorum. Çünkü 3-4 ayda bir kontrole gitmek hem bana hem çalıştığım okula sıkıntı vermeye başladı. İlçe Müdürlüğünde bulunan bir memur arkadaş da gitmek istediğim il ya da ilçe müdürlüğüne durumumu bildirerek dilekçe yazmamı ve onların da dilekçeyle dönüş yaparak tayinimin bu şekilde olacağını söyledi. Henüz bir bağlantı kuramadığımdan bunu yapmadım. Ancak böyle anlayışlı milli eğitim müdürü ya da amiri var mıdır bilemiyorum.
Sonuçta zamanında Asarcık'dan samsuna gelmek için aldığım raporun bir kelimesine takılıp bana 3 kez ayrı ayrı rapor aldıran, hastalığının açıklamasını istiyoruz deyip, doktorları, il sağlık müdürlüğünü çileden çıkaran ve git gel yaptıran da aynı kurumdu.Bakalım şimdi tayin için istanbul'da bir müdürlüğe dilekçe yazıyorum.
Bu süreci forumda herkesin faydalanması açısından paylaşacağım....

arkadaşım ben de samsundayım 19 mayıs ilçesinde çalışıyorum iki kez tayin istedim vermediler mazeretleri de hazır yerine verilecek adam olmadığından ve atanmak istediği yerde boşluk olmadığından tayini yapılamamıştır anca öğrenim durumu veya farklı bir ile tayin istersen belki verirler yakın yerlere torpil lazım Allah yardımcımız olsun

arkadaslar, mebte memurum. çankırıdan bursaya tayin olmak icin illa önce bursadaki okula dilekce vermek zorundamıyım ?

calıstıgım okula dilekce vermem yeterli olmaz mı ?

yardımcı olursanız cok sewinrim cünkü müdürümüz haftaya tayin olacak, yerine adam verilmesi kosuluyla yazdırmadan gidebilirim . acil cevap verirseniz sevinirimm.

çalıştığın okula dilekçe vermen yeterli...
ben 9. ayda hataydan antebe tayin aldım...
ancak dilekçemin üst yazısını ben yazdım"kurumumuz tarafından uygun görülmüştür" dedim. bu ibare işlemleri dahada kolaylaştırdı...

arkadaşlar ben ömss kura ile ağrı devlet hastanesine atandım hizmetli olarak şuan aday memurum asil memur olmama 6 ay kaldı inşllah ondan sonra tayin istiycem ama bu nasıl olucak ne yapıcam istanbula gitmek istiyorum ailem orada çünkü bu muvafakat name ne oluyor ve istanbulda örneğin ben hizmetli olduğum için oradada engelli kadrosundamı hizmetli kadrosu olması lazım yoksa sadece hizmetli olması yeterlimi lütfennn cevaplarınızı bekliyorum yardımcı olun

Arkadaslar Aile ve sosyal politikalar bakanliği bizler için 1 defaya mahsus tayin isteme kolaylıgı sagliycak diye haberler var umarim bu haberler gerçek olur bunun için bizlerde bakanlarimiza mail vs... ile atarak sürece destekledigimizi ve hizlanmasi gerektigini duyuralım.
Ayrıca tayinini olumlu sonuclandıran arkadaslarimiz dilekcelerini ve varsa hastaneden aldiklari raporlarini paylasabilir mi?

ENfER doğru diyor arkadaşlar twitterdan sayın bakanımız Fatma ŞAHİN hanımefendi ye ve Başbakanımız sayın Recep Tayyip ERDOĞAN a twitlerinizi atınız bu konuda lütfen.

dün haberlerde çıktı arkadaşlar dediğiniz konu haziran ayı içerisinde yasalaşması bekleniyor inşllh olur tek umudumuz yoksa çok zor acaba aday iken bu kanun onaylanırsa aday memurlar tayin isteye bilecekmi çok merak ediyorum

Ben de ikinci kez Ankaraya tayin istedim,birincisinde olmadı..tekrar deniyorum bakalım inşallah olur bu kez...

Üst Alt