Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların tayin-atama durumu?

kadir34 merhaba ben neden duymadım ya bu konuyu benim duyduğum kısım engelli yakını olanlara tayin kolaylığı diye engellilere tayin kolaylığı diye bişi duymadım okumadım bir kaynak paylaşabilirmisiniz?

Memura tayin müjdesi! bu sitede ve bir çok sitede bu şekilde yer alıyor memurlar sitesinde engelliler sitesinde sadece bir kaç sitedede senin dediğin gibi yüzde elli engelli ve engelli yakını olanına diye bende okudum ama inşllh böyle olmaz çünkü haksızlık olur benim raporum yüzde 44 ama bende engelliyim buna bir standart geldi sanınırım bu okuduğum kadarıyla belirttiğim sitede de kanal 7 kanalında da aynı sitedeki gibi söylendi başbakanlığa sunulmuş ve haziran ayı içerisinde yasalaşması bekleniyormuş bu bizler için çok büyük bir müjde inşllah aksilik çıkmaz benim istediğim ve aslında bir çoğumuzunda istediği bari biz engellilere şu adaylık memurluğu kaldırmaları zaten engellerimiz var birde böyle engeller koyulmaması lazım diye düşünüyorum ve inşllah buda kalkar sabırsızlıkla bekliyoruz

Sn.Vekil Murtaza YETİŞ beye lütfen twitterdan ulaşıp taleplerimizi belirtelim arkadaşlar.

https://twitter.com/murtazayetis

[FONT=Arial]AK PARTI Adıyaman milletvekili, Genel merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı, Çocuk Hekimi[/FONT][FONT=Arial]etvekili, Genel merkez Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı, Çocuk Hekimi
[/FONT]

ya bu daylık süresini kaldırsınlar arkadaşlar bunun için sesimizi duyuralım biz engelliyiz bize daha fazla engel koymasınlar

hakanım;

slm bende aynı durumdan tayin istycem kalp pili var adanadan rapor aldım artvindeyim burda tedavimin devam edemeyeceğine dair rapor alcm yarın.yakın yerlere değilde adna hatay mersin gibi illere nasılgidebilirim.yardımcı olabilirmisiniz?

Asil olmak için sınava girecek miyiz ben tayini de geçtim artık ya :cool:

sanırım başardım, çalıştığım yerden muafakatı aldım . muafakat memleketime gitmiş ve milli eğitim müdürlüğündeymiş. allah herkesin gönlüne göre versin.

Kimden: aile sosayal hizmetler bakanlığı'dan

Sayın Murat ESKİCİ
Bir defaya mahsus olarak kendi bakanlığımız bünyesinde engelli memur nakilleri için çalışma yapılmakta olup;diğer kamu kuruluşları ile ilgili olarak bir düzenleme bulunmamaktadır.Her kurum tayin ve nakil işlemlerini kendi işleyişlerine göre gerçekleştirmektedir.

Bilginize.

Gönderildi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba 15:33
Kime: bilgiedinme oyhgm
Konu: engelli memur ve yakını olanların tayini

engelli memur ve yakını olanların tayiniyle ilgili torbayasasında kendi bakanlığınız adına bi yasa çıktı acaba bu durum diğerbakanlıklarıda kapsıyomu mesela ben omurilk felçlisi bi engelliyim görev yaptığım yerde tedavimi olamıyorum bu sorunları üstesinden gelebiliceğimiz için çok ümitlenmiştik yasa ile ilgili bilgi verirseniz ayrıca sağlık özrümden dolayı başka ilde görev yapma imkanımız varmıdır bunları yazıyorum çünki çok fazla bilgi kirliliği oluştu her engelli forumunda ayrı iddalar var
konuyla ilgi bilgileri paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar en garanti tayin ya egitim yada eş durumu özür grubuda var ana ugraştırıyorlar

arkadaşlar il dışı tayin olucam , şu an çalıştığım okuldan ilişiğimi kesince ne yapmam gerekiyor ?

Üst Alt