Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli memurların tayin-atama durumu?

1.5 ay oldu hala tayin sonucumu bekliyorum, okul mdr. imzaladı, herhangi bir memur istemeden, elden ilçeye imzalattım. ama il mem de takıldı atama şube müdürü, il müdürüne, il müdürü valiye topu atıyor, görüştüğüm herkes farklı bi şe söylüyor... bende anlamadım bu tayin işleri nasıl olacak, bizim ildeki tüm tayin taleplerini toplayıp sıraya koyuyorlarmış, ona göre öncelik sırasına göre gitmesi gerekenleri gönderip bizi keyfiyetlerine göre gönderecekler sanırım... insanların insafına kaldık birazda... umarım bir an önce gideriz muallakta olmak çok zor...

bence kimse kimseyi, yanlıs yönlendirmesin...engellilnin elbette hakkı var kendi durumunu anlatır güzel bir dilekçe eklerinde engelli raporu ikametgah belgesi bunları koydugunuz takdirde engellinin atanması hiçte zor deil ben asaletim tasdik oldu istedim...torpilsizde oluyor yani bu işler...

denizkızı88;

ben neyi yanlış yaptım acaba ? bana hemen ret cevabı verdiler.

Denizkızı bende aynı şekilde dilekçemi, %70 raporumu, doktorumun İzmirde tedavi görmem gerektiğine dair yazısını vs.vs.vs. belgeleri ekledim, gerekli yerlerle hem ben, hemde müdürüm konuştu ve yaşadığım sorunları anlattı, tayinimin verilmesi için müdürüm bile ricada bulundu, fakat gidiyorum geliyorum arıyorum ilgileniyorum dilekçemin sonucu için ama dediğim gibi bekle diyip duruyorlar, beklemekten yoruldum, olup olmayacağı hakkındada bile bir şey söylemiyorlar... Sadece bekleyin değerlendirces diyorlar, topu atıp duruyolar birilerine, memleket meselesi sanki değerlendiremediler bi türlü:)) İnşallah bir an önce tayinlerimizi alıp gideriz.

BEDENSEL ENGELLİLERE öncelik tanınmalı çünkü her özürlü hayatını zor idame ettiriyor diye bişey yok...bedenseller diğer özür guruplarından ayrılmalı çünkü gidip gelmeleri bile başlı başına sorun...

asmina81; bence bimere yazın sonucta bu engelilerin en dogal hakkı heleki senin izmirde tedavi görmen gerektiği ile ilgili rapotrunda varsa kimse mani olamaz canımm....

bence pes etmeyin onu demek istiyorum...siz silsileyi takip edin il müdürü varsa sonrasında vali yardımcısı sonrasında vali sonrasında bakanlık var olumsuz cevap verdilerse ilin yazısınıda eke koyarak valiliğe yazın sonrasında ordanda olumsuz gelirse bakanlığa yazın....eminimki biyerden sonuc cıkar... artı siz yazınızın sayı tarihni alarak takip edin cünkü en az yazısmalar 1 ay sürüyor....

bunlaır bende yasadım oyüzden sizlere yardımcı olmak acısından yazıyorum...

Arkadaşlar; evrakınızı takip ederseniz 20 günde tayininiz çıkar. İş birazda bireye kalıyor...

merhaba
ilçe milli eğitim müdürlüğünde memurum.tayin dilekçem için bulunduğum kurum uygun görüş bildirip kaymakam imzasıyla ile gönderdi.bu süreçten sonra neler yapmam lazım acaba?kimseyi sıkıştırıp ısrar etmeden veya torpil kullanmadan neler yapmam gerekir?herşeyi usülünce yapmak istiyorum sadece..

Ara sıra İl MEM Atama Şubesine telefon açıp tayin durumunu öğrenmen kâfi...

Merhaba arkadaşalar bi kaç ark. merak etmiş özel msj. atmış dedim yazayım tayinimle ilgili çok şükür çalıştığım il gecikmelide olsa:)) muavafak verdi şu an gideceğim il valisinde atama kararnamem imzada heralde çıkar bi 15 güne kadar imzadanda giderim...Yani 2 ay burada takıldı evrak 1 ayda İzmirde takılsa 3 ay gibi uzun bi sürede oldu sayılır:) Umarım tüm dostlar istedikleri yerde görev yaparlar ve zorluklardan kurtulurlar...

Evrakınızı takip edinde ikametgahınıza yakın bir yere atamanızı yaptırmaya çalışın Asmina hanım. Yoksa ilçeye verirler Allah göstermesin...

tayin dilekçemi el den takip etmeye izin verdiler (ankaradan-eskişehire)bundan sonra izleyeceğim yol ne olmalı

arkadaşlar bir de ben ankaranın beypazarı ilçesinde bir okulda çalışıyorum dilekçem ilçe mem den il mem e geçmesi lazım sanırım sonrada eskişehir e doğrumu ben takip edecemde dilekçemi ayrıca eskişehire tayin için red cevabı alan arkadaşım ben memur kadrosundayım torpil gelmesin aklına:)

Burak;

Eskişehir'e evrağını götürünce sana "merkezde boş yer yok, boş bir ilçeye atamanı yaparız" diyeceklerdir. Çünkü merkezde boş yer yok. Ben Konya'dayım ama Eskişehir'de ne olup bittiğinden haberdarım.

bende kara kara bekliyorum. müdür beyin yerime personel istememesi dahilinde gidiyorum inş bakalım ama isteyecek gibi yinede belli olmaz bekleyip görücez sürecide sizlere burdan yazıcam umarım olumlu olur dualarınızı eksik etmeyin :( inş hepimiz istediğimiz yere yani memleketlerimize dönerz

Dolunay bu evrak takip etme nasıl oluyor.Ben ilçe mem de çalışıyorum.ilçeye verdim dilekçemi diyelim sonra ile gidecek sonra ne yapmlaıyım tecrübenden faydalanabilirmiyiz.

Fatih76;

İlden de onay verildiyse elden alıp, gitmek istediğin ilin memleketine elden götürebilirsin. Veyahutta elden vermezlerse Atama şubesi şefinden evrak numarası ve postaya veriliş tarihini ve postaya ne şekilde verildiğini (normal posta mı, APS mi, PTT kargo mu neyse işte) öğrenip kaç günde varabileceğini kafanda tasarlayarak o evrak oraya vardığında bir an önce işleme kısa sürede koydurabilirsin..

Şayet torpil uygulama durumu yoksa bunları yapman sadece sana 5-7 gün gibi bir zaman kazandırır. Ama torpilin varsa seni iyi bir yere vermelerinde olana sağlar.

slm

hakanım;

arkadaşım bunu için atama isteyebliyorsunuz özür durumundan. eğer istediğiniz ilde hastalığınıza uygun birim varsa hastane bakımı yani daha kolay çıkabiliyor. özellile üniversite hastaneleri .saygılar...

Dlunay; teşekkür ederim cevap için.Ben istanbul a isticem tayinimi.Bakırköy de ailem.beni gidipte Fatih,Bayrampaşa gibi başka bir ileçe ye verebilirlermi.Yoksa nokta atış mı istiyoruz

Yaren Gezgin;

Özür durumundan dolayı tayin isteyen yok zaten şu an. Engelli memur özür durumunu bahane ederek tayin istiyor hepsi bu. Atamaya bakan amir ise imza attığı zaman tayin işi gerçekleşiyor. İnsiyatif meselesi.

Fatih76;

Nokta atışı için boş kadroyu araştırıp dilekçene yazdığın zaman nokta atışı olur. Ki İstanbul gibi bir yerde de nokta atışı yapmak şart olsa gerek :) Sebebi ise; ücra bir yere gitmemek için...

Göktürk; bulunduğum il'e verdiğim dilekeçemde mi gitmek istediğim il ve ilçeyide belirteyim.

Evet ilk dilekçende belirteceksin.. İlçe belirtmek yeterli olmaz. Nokta atışı demek; çalışmak istediğin yer demektir. Yani " İstanbul/Şişli İlçesinde boş bulunan bir okula tayinimin yapılması hususunda; " şeklinde. Ama şunu diyim gitmek istediğin ilçede boş yer yoksa terste tepebilir diyeceğim ama kim yani hangi milli eğitim personel gelmesini istemez ki...

En garantisi evrağı içerden takip ettirip atamayı yaptırmak...

Nihayet Tayinim oldu ve 15 inde ilişiğimi kesiyorum ve İzmir'ime dönüyorum... Arkadaşlar zaten bir çok aşamada elden takip ettim böyle olduğu halde 3 ay uzadı... takip etmeyeydim nolurdu bilmiyorum:)) Neyse ben gideceğim il için gittim istediğim evime yakın bir müdürlük için görüştüm sağolsunlar yardımcı oldular istediğim yer oldu... Sizde gidceğiniz il mem le konuşun karanbole atanırsanız birde orada uğraşmayın evinize yakın bir yer için...

Bu arada bana yardımcı olan MEB'deki dostlarıma tekrar teşekkürler...

Hayırlı olsun asmina senin adına ne kadar çok sevindim bilemezsin inşAllah atanmak isteyen arkadaşlarda en kısa sürede atanır..

Göktürk; 2 kezmi dilekçe yazıcam.ilk dilekçe çalıştığım ilçe mem' ne tayin isteği ile ilgili. İkinci . dilekçede gittiğim ilde nokta atış dilekçesimi?

Gideceğim ilçede boş kadro var memuru bile yok hep 4c li ve ücretli personel var.Ben gitmek istediğim ilçeye tayinimi istesem ilçede beni evime yakın yere verir değilmi?

ben bişeyi çözemedim.
şimcik benim tedavi olmamı gerektiren bir rahatsızlığım yoktur. yani sağlık sorunlarını neden gösteremiyorum. başka türlü tayin işim olmasmı kimsemde yok ( dayım , amcam falan ) yani garibanın tekiyim. dilekçemi yazdım gönderdim 15 gün sürmedi ilçe meme gittim okul gözünde evraklar var. benim dilekçeyede cevap var. malasef ret cevabı verilmiş. gerekçe ilçemizde yeterli düzeyli eleman olmadığından dolayı yani ben artık burdamı kalacağım memin formatında tayin isteme hakkı yokmu ( ayrıca engelli olduğumuzdan dolayı zorunlu hizmet sürecide yok.) kaldık herhalde burda :D

Asmina81;
Hayırlı olsun...

hakanım;
Üzülme yakında EÖH sınıfı haricindeki diğer personeller içinde yer değiştirme yönetmeliği çıkar gidersin.

Fatih 76;

1 kez dilekçe vermişsen o iş geçmiştir, başka dilekçe vermeyeceksin

Üst Alt