Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

bilalaltinkaya

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Yoksa var da ben mi göremiyorum? Neredeyse 1 yıldır herhangi bir atama veya alım hakkında bir haber çıkmadı. Seçimden sonraya sarkar mı sizce?

Benim düşüncem kesinlikle sarkacağı yönünde

Çok kötü bir döneme denk geldik sınav üstünden 1 yıl geçti bir tane bile engelli öğretmen ataması yapılmadı bide üstüne deprem faciası oldu şimdi seçim var ama ekonomik kriz var gercekten engelli öğretmenlerin ne olacağı belli değil sonumuz hayır olsun

Selin_

Daha ne kadar sarkabilir ki. Ayrıca bir avuç engelli öğretmeni atamak ne kadar zor olabilir ki? Daha neyi bekliyor bunlar

Ekpss ogretmen ataması 16 aydır yapılmıyor ne zaman olacak bilgisi olan var mi

Yazık ya 16 ay ne zaman olacak ekpss ogretmen ataması

Böyle olmamalı

Baktığımızda şu son bir haftadır devlet personel alımında hızlı bir artış olduğunu görmekteyiz. 45 bin öğretmen 42 bin sağlıkcı 20 bin adalet bakanlığı 30 bin savunma bakanlığı polis bekci milli eğitim sözleşmeli personel.... Bu böyle devam ediyor demeki devletimizin personel alabilecek gücü var bunu sayılardan anlayabiliriz. Peki sayıları 4500 kadar olan ve 12 aydır atama bekleyen engelli öğretmenler ne olacakgercekten anlam verilemiyecek bir durum. Yazık çok yazık

Twiter da destek verin adalet bakanlığı da alıma çıktı. Yoksa kadro hayal engellilere.

arkadaşlar beni sormak istediğim engelli öğretmen atamalarının sürekliliği var mı? yani süre biraz sarksa da ileriye dönük her yıl bu atamanın yapılacağı kesin mi? şu sebepten soruyorum engelli çalıştırma oranı bir avuç bu kadro dolarsa biz artık engelli öğretmen almıyoruz diyebilirler mi? ciddi şekilde bilgisi olandan destek rica ediyorum.

dervişan-ı biçare

Her yıl öğretmen ataması olur. Bazı yıllar atama tarihlerinin arası açılır, bu yıl olduğu gibi. Siz hazırlığınızı yapın ekpss puanını hazırlayın sonrası beklemek.

Binlerce insanı bu kadar mağdur ettiler bu insanlar içinde hastalıgı nüksedenler oldu
16 ayda atama vermemek nedir
mahmut özer uyuyor mu

"25 Nisan’da 3 bin 500 engelli öğretmen ataması yapacağız. Başvurular, 3-7 Nisan tarihleri arasında alınacak. Eğitim ailemize katılacak tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."
Mahmut Özer tweet atmış. Hayırlı olsun arkadaşlar.

Gözünüz aydın arkadaşlar 3.500 kadro haberiniz çıktı. Hayırlı olsun.

Sayı iyi de bunu adaletli bir şekilde branşlara yansıması gerekli

Peki kamuda 1. derecede görev yapan engelli memur EKPSS ile öğretmenliğe atanırsa ek göstergesi kaç olur? Yani demek istediğim, bildiğim kadarıyla, hani 1. derecedeki öğretmenlerin tamamı 3600 ek gösterge aldılar ya, engelli memur bu atamayla öğretmen olursa ek göstergesi 3600 olacak mı? Bilgisi olan?

Ashb'de Vhki olarak çalışıyorum. Henüz 1 yılım dolmadı. Memurluktan öğretmenliğe geçme şansım var mı?

2020 puanı ile atandıysanız geçemesiniz 2022 de yeniden sınava girmiş iseniz tercih açılır zaten yani atandığını puanla başka tercih hakkınız yok branş nedir hocam

poyraz.
2018 puanıyla atandım. 2022 sınavına girmedim. 2020 yılına ait puanım var. Branşım Tarih..

Hocam 2020 puanı ile tercih yapabilir ve atanabilirsiniz yarın ön başvuru yapın puan kaçtı bide ösym girin 2020 tarih Öğretmenliği branş sıralamanıza bakın

Yani 2020 de de lisansdan girmiştiniz dimi sınava

Evet bende bekliyorum 3500 gibi bir kadro acıklandı sizin puan kaç hocam ben sosyalbilgiler öğretmeniyim
İstorika

dostlar görmeden öğretmen olur raporu vardı mugla üniversitesinin verdigi yönetmelikte elinde olan varmı

Engelli öğretmen ataması için ön başvuru yapılamaması?

Site sürekli hata veriyor. 1-2 kere girildi sonra başvuru yapamadan hata verdi hep. Neden böyle oluyor olabilir ?

Bende başvuru yapamadım neler oluyor acaba

Duyduğum kadarıyla yoğunluk varmış. Başvuran çok heralde.

1milyon öğrenci üniversite sınav sonucuna bakıyor aynı anda 5000 bin engelli öğretmen mi çökermiş siteyi 12 saat oldu bir çözüm bulamadılar

arkadaslar zamanınız varsa biraz müsterih biraz da atik davranın derim. hatta mümkünse bulunduğunuz il meme gidin orda yapın başvurunuzu , ben öyle yapmıştım.

mebin sistemi biraz zayıf ondan kaynaklanıyor zira problemler.

Üst Alt