Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?
Ben gün içinden şu saate kadar sürekli denedim edevlet ve şifre den sonra sürekli ösym bağlantı hatası dedi ön başvuru sayfasını hiç açmadı. başka arkadaşlarda da oldu mu? ne yapmalıyız?
engelli öğretmenlik başvurusu yapabilen oldumu rica ediyorum yardımcı olun
2 gündür uğraşıyorum ama hala başvurumu yapamadı tüm bilgilerimi girdikten sonra ''bilgilerimi girdikten sonra ''kaydedilirken bir hata oluştu'' nasıl bir yol denemliyim arkadaşlar rica ediyorum yardımcı olun
il milli egitim veya ilçe milli egitim gitmem birşeyi değiştirir mi
Eğitim fakültesi mezunuysanız e devletten mezun belgesi alın onu bir kırtasiyecide taratın bide engelli raporunyzun önlü arkalı taratın birde resim taratın yok fef mezunuysanız formasyon belgenizide taratın sistem açılırsa sayfaya yükleyin tabi açılırsa
Başvuru yapabilen var mı? Son 2-3 saattir başvuru ekranı açılıyor, tüm bilgileri giriyorum ama kaydet dediğimde kaydedilirken hata oluştu diye bir yazı geliyor
Hocam mahkumiyet kısmını yok olarak işaretliyorum tik yok. Evli değilim ama evli olarak gözüküyorum. Diploma notunun virgülden sonraki kısmı yanlış falan filan. İptal etmeye de çekiniyorum yine hata verir diye. Sizde nasıl durumlar ? Selin_
Ben başvuru yaptım bilgileri girdikten sonra "kaydet butonuna" tıklayın sonra "evrak bilgilerini gir" butonu açılıyor, tıklıyoruz buna Sonrasında evrak yükleme ve resim yükleme butonu açılıyor. Yükleme yapıyorsunuz işlem tamam
Ozican47
Kardeşim hayırlı olsun , ne resmi ve evraği yüklendiniz ki ?
Benim daha önceden olan resmin çıktı zaten evrak yükleme kisminda hangi evragin yükleneceği yazmıyor
Ben hala ösym bağlantı hatası alıyorum ön başvuru ekranına hiç giremedim. Lütfen bi çare biliyorsanız söyleyin. Bazı gruplar ösym sağlık bilgilerinde engel durumu kayıtlı değilse ondandır diyor.
ön başvuruya giren arkadaşların ösym sağlık bilgilerinde engel durumu kayıtlı mı ? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Ösym nin sağlık bilgileri ile alakalı olamaz. Ben de de başvuru ekranı geliyor. EKPSS puanı geliyor. Diğer bilgiler de geliyor. Formu dolduruken tekrar engen durumunu giriyorsun. Fakat kaydet deyince hata oluşuyor. Sistem de bir hata var.