Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Kimse yapamamış şimdi bide baş vuruyu uzatırlar

Hâla devam ediyor aynı sorun. İl MEM'in bu sorunu düzeltmesi mümkün değil mi ? Ya yarın da devam ederse ?

Yani il MEM biz oraya gitmeden sistemi düzeltemez mi ? İçimde kaygı var. Yapabildiniz mi başvuruyu?

Yani tüm sistem de çökme var kimse yapamadı başvuru

Sağa sola sordum yapabilene rastlamadım

sorularıolanbiri

yarın düzeltirler bence. sorun aslında merkezi de hani bilmiyorum benim bağlantıda mı sorun vardı hatırlamıyorum ben oraya gidip yapmıştım. 2020 de atandım.

Hocam,Allah'ın izniyle bize de nasip olur inşallah alımda atananmak. Sınavı ayrı dert,başvuruyu beklemesi ayrı dert başvurusu ayrı dert tercihi ayrı dert...

bu alımda*

başvuru yapabilen var mı başvuru ayın kacina kadar uzatıldı başvurular

Yapamadık bu nasıl bir iş ya

İyi akşamlar , beden egitimi öğretmeni var mı aramızda arkadaşlar atama. Ekleyen ,

Ayrıca tam olarak atama bekleyen ögretmen sayısı kaç acaba net bir rakam var mı ?

Bekliyoruz da sayfa acılmıyo

Tam olarak bilmiyorum ama 3800 4200 arası

Poyraz hocam , 3800 ise fazla atanamayan kalmayacak gibi ,

Arkadaşlar girebildiğim zaman Başvuruya Esas Olan Mezuniyet Belge Sayısı diye bir yere diploma numarası yazmıştım ama sığmamıştı. Nasıl düzeltilir o?

Sonra sistem kilitlendi zaten.

Etken sordum ama olsun.😊

Erken*

3500 gibi bir sayıda bir çok hocamız atanır gibi ama duruyor bide başvuru sayfası açılsa da başvuran biksek

Benim branş sosyalbilgiler

ekpss öğrtemen ataması ön başvuru

gelecek yıllarda arkadaşlar uğraşmasın ön başvursu sitesinde yazılan yerlere neler yazılacagını buraya bırakıyorum eğer ilerki senelerde sistem değişmezse böyle doldurursunuz

Başvuruya Esas Olan Mezuniyet Belgesi= Mezuniyet Tarihi yazılcak
Başvuruya Esas Olan Mezuniyet Belge Sayısı= Diploma Numarası olacak
Başvuruya Esas Olan Mezuniyet Derecesi=Diploma Notu
Başvuruya Esas Olan Mezuniyet Süresi =*4*Yazacaksınız

Tamam da sayı sığmadı hocam. Son iki rakamı yazmadı tuşlara bastığım hâlde. Anlamadım nedenini.

Georgeorwell ,
Hocam sanki abartmış gibisiniz .
Sınava giren lisans düzeyinde ki toplam sayı 14,000 civarıydi , sizin dediğiniz doğru ise sadece öğretmen var atama bekleyen başka gurup yok gibi, ama bence de 4000 civri olmalı sahi , geçen seni sınavdan önce 3000 kişi vardı , alım oldu yeni sınav ile birlikte toplam 4000/4500 civAri olmalı sayi

Arkadaş sistem hâla hata veriyor. Bugün düzeltsinler artık Allah rızası için. Ne olacak böyle ya ? Sizde de durum aynı mı hâla ?

Yıllardır MEB'te çalışan birisi olarak her daim derim: Sistem ilk günlerde çöker ve bir-iki gün sonra açılır. Rahat olun arkadaşlar illaki onlar da uğraşıyordur... Bu kadar sabrettiniz bir iki gün daha sabredin. Bende başvuru yapacağım ama yapamıyorum. Ayrıca sorun İl MEM'den değil bakanlıktan kaynaklı. Onlar herşeyi yapıyor. İl MEM sadece aracılık yapıyor.

Ama olmaması gerek böyle aksiliklerin. Em baştan düzgün Bir sistem kurulmalı. Başvuruyu kaçırırsak bunun sorumlusu kim ? Bunca strese gerek kalmadan bu aksilikler e mahak verilmemeli.

mahal*

En baştan*

arkadaşlar ben sabah bağlı oldugum ilçe memle görüştüm kesinlikle ve kesinlikle basvuru sistemden yapmamız gerektiğini oraya gitmemize gerek olmadığını onların giriş yapamayacagını soylediler yanı bağlı oldugunuz il yada ilçe meb sadece bigi veriyor işlem yapmıyor.

Açılsa yapacağız da yapamıyoruz. Neyi bekliyorlar are düzeltmek için acaba ?

Sistemi düzeltmek için*

Ben hala yapamadım arkadaşlar bı yardımcı olabilir misiniz 2 gündür uğraşıyorum

Yok kimse yapamadı bende yapamadım

sanırım kimse şuan sistemde giriş yapamadı sayfada baglantı hatası var bu sebeble sanırım yenileme yapılıyor cunkü verdikleri bağlantıda açılmıyor suan arkadaslar sabırla bu zor durumun geçmesini beklicez başka caremiz yok suan için dilerim bu bekleyısın sonu hayır olsun.

Acaba 3500 kadrodan vazmı geçildi

Öğlen olacak arkadaşlar. Gün içerisinde hallolur mu ? Deniyorum ama hata devam ediyor.

Servis erişimi için gerekli kullanıcı bilgileriniz hatalıdır diye yazıyor e-devlete tıklayınca. Neden olabilir ? Nasıl düzelir?

Sizde de mi öyle ?

Üst Alt