Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Şuan şöyle bir gelişme oldu, başvuru ekranına girdiğimde en üstte başvurunuz il meb tarafından onay bekliyor diyor. Ve işaretlediğime emin olmama rağmen mahkumiyete neden olan suç kısmı boş. Yukarı da bir arkadaş evrak konusundan bahsetmiş herhangi bir evrakta yüklemedim anlamadım

Nasıl bir sistemdir bu arkadaş. Başvuru tarihlerini belirlemişsin, ilanını yapmışsın. Sistem altyapısını niye hazırlamıyorsun? Belki onbinlerce engelli öğretmen adayını ekran başında mağdur ediyorsunuz.

Tekliyorum , hocam on binlerce bekleyen var ise beklemeye gerek yok .
Zaten sınava genel olarak 4 yıllık mezun olarak 16,000 kişi girdi.

Ben sayının çok olduğundan olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle veritabanı ile kaynaklanmış bir problem. Daha önceden bir alt yapı çalışması yapılmadan aceleyle sistem devreye alınmış gibi duruyor. Şu an bence onu düzeltmek için çalışıyorlar.

Rakam öylesine, yani sistemin aksaklığına dikkat çekmek için. Hadi binlerce olsun. (veya 2020 ve 2022 yıllarında öğretmenliğe uygun aday sayısı 10 binden fazladır. 3500 kadro açtıklarına göre vardır bi bildikleri) Neyse, sonuçta bu kadar insan 3 gündür kayıt yapmakla uğraşıyor. Kurumdan bi açıklama da yok. Şu gün düzeltilecek falan.. diye...

Evet bir açıklama olsun yapsalar dı şu mübarek günler engelli insanların hayır dualarını alırlardı. Ama malesef sonuç böyle...

Tekliyorum,
Sayın hocam tahmini 4500-5000 civarı atama bekleyen aday var , atama sayisinin fazla olması ile paralel olarak verildiğini düşünmüyorum .
2 yıla yakın süredir atama yapılmaması sonucu olarak yapıldığını düşünüyorum.

Peki Blacsea hocam. Başvuru sayısına ve atama sonucuna dair istatistiksel sonuçları merakla bekliyor olacağım. Açıkçası ben atanmasam da olur. Çok da önemli değil. Gençlerin ve özellikle iş hayatına (memur, işçi vs.) hiç atılamamış kişilerin atanmasından yanayım. Herkes için hayırlısı olsun..

Sayın hocam inşallah atamaniz yapılır , bilmiyorum sizi umutsuzluğa yönelten düşük puanınız mi yoksa bölümünüz mu?
Ama inşallah atamaniz olur.

Sayın hocam inşallah atamaniz yapılır , bilmiyorum sizi umutsuzluğa yönelten nedir.

Burada atamadan önce bizim bu ön başvuru yapamamamız problem bence. Diğer konular sonraki işler. Biz şu an en basit olan ön başvuruyu yapamıyoruz. İnşallah hakkımız yenmez. Cuma günü sistem kapanmadan başvurumuzu yapmış oluruz. Veya bir açıklama yapılır da ek süre verilir.

Ben hala sisteme giremedim

Bekleyen öğretmen sayısı 5bin ise 3500 onun yüzde 70 her branş dan yüzde 70 gibi bir atama yıkarmı

poyraz hocam başvuru formu da mı açılmıyor.

Poyraz hocam sivil toplum örğtleri dahil 5000 atama yapılsın diye baskı yapıyordu.
Atama sayısı ile çoğu arkadaşımız atanacak inşallah.

Hocam hiç sisteme giremedim

Server error yazısını tam 3 gündür görüyor ve tc nom dan soğudum

Ben sosyalbilgiler de ösym listesinde 91 sıradayım gelirmiş bilmiyorum

Coral hocam zaten konu ordan gelmişti. Yani sistem yüzünden daha başvuru bile yapılamadı. konu atamalara kaydı biraz.. o yani. Dediğiniz gibi umarım Cuma gününe kadar herkes başvurmuş olur (veya ek süre verilir)

Tık lama 100 bin olmuş bin tanesi benimdir ve hala giremedim

Arkadaşlar ben bugün il MEB i aradim , başvuruda yaşadığım sıkıntıyı anlattım .
Görevli memur sistemde sorun olduğunu ve çalışma yapıldığını söylediler , zamanın sorun olmayacağını özellikle vurguladı.

İyide biz şimdi bu sisteme girmesek ne olacak bunca yıllık emek bir sistem hatasından boşamı gidecek

Poyraz hocam bence atanırsınız çoğu hocam atanacak inşallah. Puanınız güzel hocam. Tüm branşlarda 70 civarını hatta altına da sarkacaktır. Tabi öncelikle bir başvuru yapabilmemiz lazım.

Saatlerdir girmeye çalışıyorum

Sosyalbilgiler tarih felsefe Türk Dili ve edebiyatı bu branşlar gerçekten çok dolu

Ben de de kayıt etmiyor. Kayıt edilirken bir hata oluştu sayfası geliyor.

Coral

Günaydın arkadaşlar. Kayıt hatası vermiş olsada tarayıcıda tekrar giriş yapın, kayıt yapılmış gözükecek ve alt kısımda evrak/belge ekleme butonu var aktifleşiyor. bu şekilde pdf leri yükleyin.ayrıca vesikalık foto

O şekilde de deniyorum sonuç aynı. Aynı form tekrar dan geliyor. Alt taraf da belge ekleme butonu çıkmıyor. Yapamıyoruz bir türlü.

O şekilde de deniyorum sonuç aynı. Aynı form tekrar dan geliyor. Alt taraf da belge ekleme butonu çıkmıyor. Yapamıyoruz bir türlü.

hocam birde MİCROSOFT EDGE ile deneyin , tarayıcı değiştirin öyle deneyin

Hocam her yöntemi deniyorum yine aynı sonuç. Telefonla yardım almak için MEB i arıyorum onlar da açmıyorlar. Acayip bir şey gerçekten.

Üst Alt