Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Poyraz hocam, bu branşlar çok dolu derken? Bu bölüm mezunları çok olduğu için en çok da bu bölümlere kontenjan açılır ve yerleştirme puanları da çok düşmez anlamında mı söylediniz?

Tam tersi

Bu bölü lerde bekleyen hoca çok alım fazla olur puan düşer diye düşündüm

'''[FONT=sans-serif]Hocam her yöntemi deniyorum yine aynı sonuç. Telefonla yardım almak için MEB i arıyorum onlar da açmıyorlar. Acayip bir şey gerçekten.'''[/FONT]

anladım hocam. bende benzer sorunlar yaşadım. tarayıcı değiştirdim, kaydı EDGE ile yaptım kaydet dediğimde hata verdi. sonra chrome dan girdim kayıt gerçekleşmişti. hatta bunu birkaçkez denedim , başvuruyu iptal ettim tekrar başvrudum bu yönetem çalıştı. sonra chrome danda belgeleri ekledim. Ama sende sonuç neden farklı bir fikir gelmedi aklıma. İnşAllah tez zamanda çözülür.

Hocam bilgin için sağol. Ben de hiç başvuruyu iptal tuşuna basmadım. Bir de öyle deneyeyim. Bugün il milli eğitme gidip sordum. Herkes de hata var kimse başvuramıyor dediler. Bakanlıkla 3 kez görüştük sorunu çözmeye çalışıyorlar mış. Sistemi ara ara test ettikleri için ora denk gelen başvurusunu yapmış olabilir dedi. Yarın büyük ihtimalle süre zaten uzatılacak dediler.

Arkadaşlar sorun şu diploma no vb. yerlerde tire (-) veya parantez gibi özel karekterler kullanmazsanız sorun çözülür

Benim mahkumiyet kısmı hatalı sadece ama sabıka kaydı yok zaten. Herkeste öyle galiba. Aradım,onaylayacaklarını söylediler ama hâla onaylayan yok. Mesai saati bitecek. Yarın son gün. Ne yapacağız biz ?

Ben de şu an itibari ile evrakları yükledim ve il onay bekliyor konumunda. Benim karşılaştığım problemler de şunlar oldu.
1. Öncelikle internet hızının 100 MBit ve üzeri olan yerlerde deneyin. 2. olarak diploma kısmına derece yazan yer sayısal değer olmasını istedi. (Bunu ilk defa internet hızı yüksek yerden deneyince çıkarttı) ben bu alana Lisans yazıyordum. Ve hiç uyarmıyor du. Buraya diploma notumu girdim. Daha sonra işlemi tekrar yaptı hata uyarısı çıktı fakat alt tarafda Evrak Gir butonu aktif görünür oldu. Verileri Microsfot Edge ile girdim. Daha sonra hata uyarısı çıkınca Chrome dan girdiğimde olduğunu gördüm. Evrak yükleme kısımları da özellikle fotoğraf baya uğraştırdı.

Internet hem download hem de upload hızı 100 Mbit di. Upload hızı daha önemli. Çünkü karşı server a veri gönderiyorsunuz. Evinizdeki bilgisayarlar da upload çok yüksek olmayabilir. Size yakın olan Üniversite lere gidebilirsiniz Bilgi olarak ekliyim dedim.

Belirtilen çözüm önerilerinin hiçbiri bende işe yaramıyor. Ne bilgiler içerisine karakter yazıp yazmama, ne tarayıcı değiştirmek ne de diğerleri... Hiç işe yaramıyor. Hâlâ kaydederken hata oluştu diyor. Bakalım, yarın uzatırlar süreyi umarım.

Bende de açılmadı il mili eğitime gitim orda da açılmadı

Şaka gibi ya memur gerekli yerlere mail atım dedi ama hala açılmadı

Bende de açılmadı il mili eğitime gitim orda da açılmadı

Şaka gibi ya memur gerekli yerlere mail atım dedi ama hala açılmadı

Normalde yarın son değil mi? Bu konuda bizi mağdur etmesinler yarın ben de arayacağım olmadı ili mem'e gideceğim.

Arayınca da şak diye yapmıyorlar ki. İki kere aradım tık yok. Adım istendi,onaylarız dendi ilkinde. İkincisinde de onaylanır dendi ama hâla onay bekliyor. Endişeleniyorum. Aramama rağmen böyle. Ad-soy ad da vermeme rağmen yapmadılar. Geçiştirdiler resmen. Yarın da omaylanmazsa vebali kimin boynuna? Özellikle yapıyorlar diyeceğim artık.

Arayınca da şak diye yapmıyorlar ki. İki kere aradım tık yok. Adım istendi,onaylarız dendi ilkinde. İkincisinde de onaylanır dendi ama hâla onay bekliyor. Endişeleniyorum. Aramama rağmen böyle. Ad-soy ad da vermeme rağmen yapmadılar. Geçiştirdiler resmen. Yarın da omaylanmazsa vebali kimin boynuna? Özellikle yapıyorlar diyeceğim artık.

Geçen yıldaki başvuruda belgeyle ilgili problemi bulup beni aramışlardı. Sorunun ildekilerden değil sistemden kaynaklandığını düşünüyorum.

Umarım yarın bu sorun çözülür. Aslında yarın çözülse dahi sürenin en az 1 hafta daha uzatılması gerektiğini düşünüyorum.

O kadar insanın hepsinin aynı günde yapmasını beklemek haksızlık.

Ben dün akşam başvuruyu tamamladım çok şükür. Bugünde sabah onaylandı. Onay konusu il mebin hızına bağlı tamamen sanırım. Mahkumiyet kısmı bende de işaretlenmiyordu bir türlü sorun olmamış

Herhangi bir gelişme var mı?
poyraz. hocam sen de posta kutunu temizleyebilir misin mesaj atamıyorum.

POYRAZ hocam, başvuru ekranına "Başvuru yapmadan önce E-Devlette "Adres Bilgilerim" Ekranından "Bilgilerimi Yenile" işlemi yapılmalıdır." biçiminde yazı eklenmiş. E-devlet de bu işlemi yaptınız mı.

Sizinki onaylanmamış. Biz daha başvuru bile yapamadık ki. Hâlâ hata veriyor.

Uzatılmasını bekliyoruz.. Kaç kişi başvurabildi sistem yüzünden merak ediyorum. İlk çıkan ekranda sağ tarafa iletişim diye bir buton var. Oraya sistemi düzeltin ya da süreyi uzatın diye talepte bulunacaktım ama mesajımı bile gönderemedim, yine hata verdi.

Hayır bari başvurabilenleri onaylasalar da onların bari stresi azalsa. Bugün arayacağım ben yine. Dün he dediler geçiştirdiler.

tekliyorum
Aradım gene yok komisyon çalışıyor yok sistem kapansa bile biz onaylarız bilmem be. Oyaladıklarını düşünüyorum artık. Onaylananlarınki nasıl onaylandı? Gerçekten hakkım haram zehir zıkkım olsun. Çok sinirliyim,çok.

Sistem kapansa bile biz onaylarız ne demek yaa. Sizinki inşallah onaylanır da... Ama yani hiç başvuru yapamayanları hiç düşünmüyorlar ?! Bugün son gün, sistemi kapatıyoruz mu demek istiyorlar..

Normal kpss puanına (ekpss değil) göre 2023 Mart Sözleşmeli Öğretmenlik Sözlü Sınav Yeri sonuçlarına ait bazı branşların taban puanları.
Arapça 50, Beden eğitimi 56, coğrafya 50, felsefe 75, ilköğretim matematik 50, İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri 65, İngilizce 50, Matematik 54, tarih 61, Türkçe 50, Türk Dili ve Edebiyatı 59, Sınıf Öğretmenliği 50

Geçen yıldaki başvuruda belgeyle ilgili problemi bulup beni aramışlardı. Sorunun ildekilerden değil sistemden kaynaklandığını düşünüyorum.

Söylediğim şey bugün gerçekleşti, yarım saat önce aradılar beni. Evrakları yükledim bakalım onaylanmasını bekliyorum artık.

Arkadaşlar kurumu telefonla arayan, ulaşabilen var mı? Son durum nedir? Kaydolabilen kaç kişi var burda? Bir tek ben mi kaydolamıyorum.. Ben belki 20 farklı numarayı aradım ama hiçbiri telefonu açmadı.. Soramadım, uzatılacak mı, sistem düzelecek mi falan diye.

tekliyorum dün il mem ilgili birime yüz yüze görüştüm. Sistem de hata olduğu için süre uzatılır dedi. Bakanlıkla görüşüyoruz sorunu çözmeye çalışıyoruz dedi. Sürenin uzayacağı ile ilgili resmi bir açıklama henüz yok. Fakat yapılan görüşmeler de hep sürenin uzatılacağı ifade ediliyor. İl mem ler de telefonlar evet açmıyorlar. İlçe mem arayabilirsiniz. Atama birimini.

Üst Alt