Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Başvuruyu yaptım yapmasına da onay verilmeden kapandı sistem. Ona da bir çözüm getirilir herhalde?

Bizlerde başvuru kapanıyor ancak onay süreci için biraz daha zaman var.

Sonuçta sayı fazla, hepsini teker teker kontrol ediyorlar, için rahat olsun bir problem yoksa onay verirler.

Ankara İl MEM'i aradım.
Önce açmadılar yarım saat kadar ama sonra açtıklarında sistemsel sıkıntının devam ettiğini ve tercihten önce onay işlemlerinin biteceğini söylediler. Mağdur edilmezmişiz. Yine de emin olamıyorum. İçimde tereddüt var.

Hiç başvuramayanlar ne olacak. Açıklama yapılacak dediler. Halen bir açıklama yok bakanlıktan. Bu başlık altında yazan sanırım 3-4 kişi başvurabildi ve onay bekliyor... Peki diğerleri... hepiniz başvuru yapabildiniz mi?

Evet çok enteresan ben de yüz yüze il mem e gittiğim de süreyi uzatacaklar demişlerdi. Fakat herhangi bir gelişme yok.

Başvuru ekranı açılmış ama bu sefer de sürekli e-devlete atıyor seni. resmimizin ve bilgilerimizin olduğu ekrana bi türlü geçemiyor.

Sistem sorunu olsa hadi bir şekilde çözülür diyebilirim ancak Milli Eğitim ile Sağlık Bakanlığı arasında mevzuat tartışması arasında kaldım.

2020 sonrası devlet e-rapor sistemine geçtiği için eski raporlar arada kalmış gibi görünüyor.

Milli Eğitim raporunu e-rapor sistemine işlet hatta buna dair belge getir bana diyor,

Hastanede başhekim devlet 2020 öncesi raporlar için ıslak imza yeterli ayrıca bir şey çıkarıp vermeme gerek yok diyor.

Adamlar kendi arasında mevzuat kavgası ediyor, olan bize oluyor.

Yav adama diyorum hocam senden senet istemiyorum, şu kağıda buradan rapor almış yaz tarih ve imza at bitti bu kadar.

Nuh diyor peygamber demiyor, benim yazmama gerek yok bunu kabul etmek zorunda cevabı alıyorum.

Şu ülkede yardımcı olmaları gereken grubu ne hale sokuyorlar küfretmemek elde değil.

Bakalım birazdan elime tutuşturduğu kağıt ile il mem'e gideceğim, umarım sakin şekilde çıkıp gelebilirim.

sorularıolanbiri
Ayın 12'sine kadar süreç devam ediyormuş.

Başhekim haklı çıktı, aldığım raporu mecburen kabul ettiler onaylandı bekliyoruz bakalım.

sorularıolanbiri

Raporda sorun yoktu zaten, MEM kabul etmiyordu başvuruyu hallettik şükür.

Geri kalan için de hakkımızda hayırlısı, umarım herkesin gönlünce olur.

GUNAYDIN ögretmen atamasında tahmini olarak alanlara atanacak ögretmen sayısı hakkında bilgisi olan varmı ve son atama sayısına göre alan bazındaki alımlar göz onune alınırsa bir önceki sayının 5 katı olabılırmı

Bu başlık altında benim dışımdaki herkes başvuru yapabildi galiba?

Coral

İl MEM'ler yüzyüze başvuru kabul ediyor muydu ki? Bana etmiyoruz, sistemden yapmanız lazım dediler. Ben de gitmedim. Geçen hafta ilk başvuru gününden beri yüzlerce defa giriş yaptım ama kaydedemedim ve başvuru yapamamış oldum. Süre uzatılır diye düşündük o da olmadı.

arkadaslar 1. asama ekranı gibi 2. asama ekranıda geçmi acıklanır bir bilgisi olan varmı

2. aşama yani tercihlerin alınması evet bugün saat 11 gibi veya öğleden sonra açıklanacak diye biliyorum.

tekliyorum hocam ben de geçen hafta başvuramayınca il mem e gitmiştim onlar da ilgilenmemişti. Sistemsel sorun var demişlerdi. Süre uzatılır demişti. Ben de bu durumu Cimer üzerinden sormuştum. Dün yazıma cevap gelmiş.

Meb öğretmen atamadan gelen cevap şu şekilde;

"Başvurunuz incelenmiştir. Talebiniz ilgili Şubeye iletilmiş olup başvuruların alındığını ancak halen başvuru yapamamış iseniz başvuruda bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüğüne başvuruda bulunmanız gerektiği bildirilmiştir. Bilgilerinizi rica ederiz."

şeklinde dönüş yapıldı. Ben başvurumu bir şekilde son günlerde halletmiştim. Ama yeriniz de olsam İl mem'e gider durumu anlatırım. Hatta önce ilçe ye gidin orada durumunuzu anlatın.

Tercih kontenjanları da açıklanmış

http://personel.meb.gov.tr üzerinden

Coral hocam. Az önce İl MEM'i aradım. Bakanlığa sorun diyor. Bakanlıkta da açan yok ki. Bu saatten sonra ne yapabilirler bilmiyorum. Kayıt bile olamamışım ki..

Evet sorun oldu bende. Daha sonra e devlet den adres bilgilerimi güncelleyip tekrar denedim ve oldu şu an onay aşamasında. Hata alan varsa böyle deneyebilir.

Şimdiden (ben hariç) herkese hayırlısı olsun diyeyim. Umarım herkes atanır.

Arkadaşlar rapor al kısmı gözükmüyor bende. Ayrıca tercihler değiştirilemiyor galiba. Sizde de öyle mi?

e devletten nereden yaptınız güncellemeyi coral hocam

Evet sorun oldu bende. Daha sonra e devlet den adres bilgilerimi güncelleyip tekrar denedim ve oldu şu an onay aşamasında. Hata alan varsa böyle deneyebilir.

e devletten nereden yaptınız güncellemeyi coral hocam

Son düzenleme:
ozican47 hocam mobil telefon uygulamasından girdim. Mobil E devlet uygulamasından Profilim sekmesi - Kimlik ve Adres bilgileri - Yenile butonuna bastım. Adresiniz başarılı bir şekilde güncellenmiştir yazısı çıktı. Sonra rercih yaptığımda hata almadım. Sayfaya tekrar girdiğimde il onayında yazıyordu. Tercihler pasif durumda duruyordu.

Üst Alt