Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Coral

Herhangi bir detay var mıydı mesajda?

İlçe mem mi iletişime geçecek yoksa belirli bir tarihe kadar biz mi gideceğiz?

Detay yoktu. Sadece atandığım ilçe ve okul bilgisi mevcuttu. Herhangi bir tarih veya başka bir açıklama yoktu.

Görev yerleri açıklanan dostlarımız hangi illerden mesaj aldıklarını söyleyebilirler mi bizlere de referans olur.

Diğer arkadaşlar dan neden ses çıkmıyor. Benim atama yazım ilçe MEM e geldi. Evrakları mı ilçe ye teslim ettim. 1 Eylül itibari ile atandığım okulda göreve başlayacağım inşallah. Atanan her arkadaş en kısa sürede işlemlerini tamamlar ve 1 Eylül itibari ile görevinin başında olur inşaallah.

Coral hocam hayırlı olsun , diğer arkadaşlar acaba ne yaptı bu formu takip eden 2-3 kişi kaldık galiba , bizi henüz aramadilar hocam MEB'den siz kendiniz mi takip ettiniz yoksa sizi aradılar mi?
Coral hocam hayırlı olsun , diğer arkadaşlar acaba ne yaptı bu formu takip eden 2-3 kişi kaldık galiba , bizi henüz aramadilar hocam MEB'den siz kendiniz mi takip ettiniz yoksa sizi aradılar mi?

Birde siz evrakları il MEB e mi teslim ettiniz yoksa direk ilçe MEB e mi ?
Biz il.mebe verdik 20 gün önce sizde de işleyiş aynı şekilde mi oldu?

Birde siz evrakları il MEB e mi teslim ettiniz yoksa direk ilçe MEB e mi ?
Biz il.mebe verdik 20 gün önce sizde de işleyiş aynı şekilde mi oldu?

Evrak teslimini il mem yapmadım. İl mem e hiç gitmedim, aramadım. Onlar internet üzerinden mal ile ilçe tercih dilekçesi aldılar bizden. Sonra 1 hafta öncesi telefona SMS ile atandığım ilçe ve okul bilgisi geldi. Sonra ilçe den ararlar diye düşündüm ama arayan olmadı. İlçeye gidip sordum atama yazımın geldiğini söylediler. Çok yoğun oldukları için arayamamışlar. Ben de evrakları teslim ettim. 1 Eylül de okula başlayacağız bakalım.

Hım anladım , bende il MEB'i aradım ilçe ve okulu söylediler ama diğer konularda biz sizi ararız dediler nasıl bir yol izleyeceğimi söylemediler , bende atandigim. İlçe mebi.arayayim , peki sgk girişi nasıl olacak hocam onla ilgili bir şey söylediler mi? Sadece 1 Eylül'de okula gitmek mi kaldı ?

Blacsea
Hocam il den atandığınız ilçe ve okul adı söylendiyse siz oraya atanmışsınız demektir. Atama yazınız büyük ihtimalle hem okula hem de ilçeye gitmiştir. Zaten elektronik sistem üzerinden yapılıyor hemen. Bence siz atandığınız ilçeye gidip bir sorun.
Blacsea
İlçe deki memurlar evrakları sizden tek tek alıyor. Kontrol edip onaylıyor. SGK girişleri ve banka hesap işlemleri için gerekli bilgiyi veriyorlar. Hayırlı olsun.

Sayın hocalarım gelişme yaşayan var mı ,son durum ne acaba ?

Blacsea

Geçen hafta yayınlanan duyuruda istenen belgeleri bugün ilçe mem'e teslim ettim. Eylül 1'de okulun belli olacağını söylediler.

@GeorgeOrwell sayın hocam ...
Biz il MEB e evrakları 20 gün önce teslim ettim aradım il MEB den okulu da öğrendim ama diğer konularda ne yapmamız gerektiğini söylemediler biz sizi arayacağız diyorlar, 2 gün kaldı bakalım ne zaman ararlar 31 ağustosta mi acaba ? Heyecanla bekliyorum...

Arkadaşlar ilçe tercihinde son tercihime atandım yer değiştirmek istiyorum ama valilik izin vermiyor dediler ne yapabilirim? Kendi ilceme vermediler

Blacsea

Diğer konulardan kastınız nedir hocam?

Evrak hususları bittikten sonra geri kalanı okul müdür ve/veya yardımcıları ile görüşeceğiz. Bizlere birer danışman öğretmen verilecek vs.

GeorgeOrwell
Sayın hocam diğer konu derken bizi hala aramadilar acaba nasıl olacak il MEB'e teslim ettiğimiz evrakları bize verip ilçe MEB e biz mi getireceğiz ve ilçe MEB'den bize tekrar evrak verip aramamız olan okula mi getireceğiz?
Yoksa bu işlemlerin hepsini il MEB mi yapıyor?

GeorgeOrwell
Sayın hocam diğer konu derken bizi hala aramadilar acaba nasıl olacak il MEB'e teslim ettiğimiz evrakları bize verip ilçe MEB e biz mi getireceğiz ve ilçe MEB'den bize tekrar evrak verip aramamız olan okula mi getireceğiz?
Yoksa bu işlemlerin hepsini il MEB mi yapıyor?

Burada il mem sadece bizleri ilçelere dağıttı kalan işlemlere oradan devam ettik.

Evrakların tamamını ilçeye teslim ettik eylül 1de çağırdılar okullarımızı öğreneceğiz.

Siz yine bi arayın bağlı bulunduğunuz il mem'i, hatta mümkünse bizzat gidin.

Beni de kimse aramadı nisandan bu yana 10 defa gitmişimdir.

GeorgeOrwell
Arıyorum hocam MEB dedikleri biz sizi arayacağız diyorlar haftada 2 defa aradım. 1 aydır , bugünü saymazsak 1 gün. Kaldı bende merak ediyorum yarın arayacaklar mi

GeorgeOrwell
Arıyorum hocam MEB dedikleri biz sizi arayacağız diyorlar haftada 2 defa aradım. 1 aydır , bugünü saymazsak 1 gün. Kaldı bende merak ediyorum yarın arayacaklar mi

Arkadaşlar bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi.ben elsanatlari nakış öğretmenliği mezunuyum.daja önce ekpps ye girmesin Enson atama 2021 yılında 1 atama olmuş.2024 ekpss ye gireceğim kontejan açılmama gbi birsey oluyormuş.yada basvuru sayısına göremi kontejan açılıyor. Bu konuda kimsenin bilgisi yok.kontejan açılması bile atanma şansım olabilirmi

4300 öğretmen atadılar. yakın bir zamanda olmaz tahminim. olsa bile göstermelik bir sayı olacaktır. ama lisanstan atanın sonra tekrar sınava girip öğretmen olun. en mantıklısı bu

Hocam kontejan sınava önbasvuru yapan kişilere goremi oluyor. 2023de herkes atandı.bir bölümde basvuru yapılmazsa kontejan acilmiyormu.

Üst Alt