Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Bölüm kontenjanları belli ama hangi ilde kaç kontenjan var belli mi, görünüyor mu?

sorularıolanbiri hocam giriş kısımda belirtilmiş. İl onay işlemi ardından gelen ekran yazdırılacaktır diye. Sanırım onaylandıktan sonra yazdır kısmı aktif olacaktır.

Hocam tercihler de değiştirilemiyor. Sadece onay aşaması kaldı.

Bulunduğumuz ile dilekçe verip gelebilirmiyim

Tercih yapan arkadaşlar... Hangi illerde kontenjan var belli mi?

Ben basvuruyu kacirdim ya, tekrar acilir mi veya gidip, gorussem bir sey degisir mi?

3500 kontejyan dağılımı , ön başvuru da belirlenen mezuniyet branşlarının dağılımına uygun olarak belirlenmiş.

Benim branşım Felsefe. 290 kişi alınacakmış ben 103. Sıradayım kendi branşımda. Şansım nedir sizce?

Selin_

Selin hocam günaydın. 103. sıradayım demişsin, sıralama nerede yazıyor ? ben daha tercih yapmadım, bu yüzden mi göremedim :rolleyes:

Ben yapamadım benim tefonumda problem var
Tercih işleri açılmış deniliyor
Adalet bölümü 98 kişi alıyor
Hangi iller var yazabilirmisimiz

ARKADAŞLAR lütfen açılmış tefonun sıkıntısından dolayı yapamadım hangi iller açılmış ADALET BÖLÜMÜ İÇİN 🙏🏻

Başvurum az önce onaylandı. Rapor alınabiliyor. Onu alıp saklayacağız. Bilginiz olsun.

Sonuçlar ne zaman açıklanacak resmi bir tarihi var mıydı?

[SIZE=2]selamlar, ön başvuruda benimle aynı ilçede yaşayan bir arkadaşımla birlikte başvuruya esas olan mezuniyet belge sayısı kısmına yanlışlıkla 1 yazdık. İlçe Milli Eğitimden beni arayıp düzeltmemi istediler. Onu aradıklarında ise böyle bir uyarıda bulunmamışlar ve bu durumu biz bugün fark ettik.
Bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü aradığımızda herhangi bir düzeltme yapamayacaklarını, sorumluluğu kabul etmediklerini ve o bilginin çok da önemli olmadığını sadece Kpss puanının önemli olduğunu söyleyerek geçistirmişler. Sonrasında il milli eğitimi aradık orada telefonu bile açmadılar.
Diploma ve formasyon belgesi taranmış bir şekilde ekte görünüyor. Bunu kanıt olarak gösterebilir miyiz? Sizce nasıl bir yol izleyebiliriz?[/SIZE]

Beden eğitiminden Trabzon'u tercih eden var mı aramızda .

Merhaba. Ankara' da sadece atanması kesin olanları mı atama töreni için aradılar acaba ?

Atama sonuçunu Kim biliyor ki bizim gruptan 68 ile çağrılan var

Arkadaşlar bilen var ise lütfen cevap versin , branş sıralamasına 2020 ve 2021 yılında atamasi yapılmış ögretmenler de dahil mi ?
Branş sıralamasi teknik açıklamada MEB atalarının ösym merkez atamalarından bağımsız yapıldığı için sistemden ekleme ve çıkartma yapılmadığı belirtiliyor .
Bunun tam anlamı geçmiş atalamarda 100+150 atamasi yapılan bir branştan tahmini 200/250 arası kayma olabilir , anlamına mı geliyor + formasyonsuz + okulu bitmemiş adayların da katılması mi?

Bakanlıktan arayıp Ankara'da atama törenine davet etmişler bazı kişileri. Onlar da kontenjan sıralamasında olan kişiler. Muhtemelen atandıkları belli. O yüzden arandılar.

Üst Alt