Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
tekliyorum
fatmatan arkadaşımın dediğini yapınca fark ettim, TDE Ankara ve İ̇stanbul'da taban puan 58 küsür. Gerçekten başvuran herkes atanmış.
xeryus,
Başvuru tarihleri olan 3-7 Nisan tarihleri arasında günde onlarca ve başvurunun son saniyesine kadar da toplamda belki yüzlerce defa giriş yapmama rağmen sistem sürekli kayıt hatası verdi ve sonuçta başvuru yapamadım.
Bilmiyorum, imkansız gibi ama belki seçimden sonra Eylül'e doğru az bi kontenjan açıp atama yaparlar mı bilmem.
Verilen taban puan bilgileri doğruysa, yani puanlar bu kadar düşmüşken ve bir yere atanacak olmam kesin iken ben ve benim gibi başvuru yapamayanların sırf MEB'in sistemi yüzünden atanamaması büyük bir üzüntü kaynağı oldu.
Denss
O konuyla benim burdaki serzenişime konu olan durumla ne alakası var?
Ayrıca, asıl sen okuduğunu anlamıyorsun.
O maddeden bahsederken zaten "benim anladığım" demiştim.. Yani kesin ifade mi bu?
Bu tür bilgiler, yani o maddeyle ilgili bilgiler milli eğitimin ilgili yerleri aranıp sorulabilecek, çözülebilecek, kesinleştirilebilecek şeyler.
Kimseye de bu maddeye göre sen kesinlikle başvuramazsın demedim ve demem.
Hem oraya hem de bu başlık altına yazmakla laf mı sokuyorsun bana?
Oraya yazdıysan buraya ne yazıyorsun, amacın ne?
"İyi ki başvuramamışsın" mı demek istiyorsun?
Selin hocam ne zaman istediler evrakları , birde hangi ilin MEB ' i
Birde evraklarin 1 Eylül'de goreve başlarken teslim edilmiyormu?