Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli öğretmen atamalarına dair herhangi bir haber var mı?

Bakanlıktan arayıp Ankara'da atama törenine davet etmişler bazı kişileri. Onlar da kontenjan sıralamasında olan kişiler. Muhtemelen atandıkları belli. O yüzden arandılar.
Çok iyi Poyraz hocanin puanindan 8 puan düşük bir arkadaşimiz atanmış , insallah puanlar genel olarak duser

Blacsea

Poyraz hoca dediğiniz arkadaş kim bilmiyorum. Kendisi de Ankara'da ve aranmış mı ?

Poyraz hoca da form üyesi bir önceki sayfada oda bir arkadaşinin arandığını yazmış .
Ankara da mı bilmiyorum o konu hakkında birşey yazmamış.

Reisin sok dakika müjdesi güzeldi :) başvuran tüm öğretmenler atandı hayırlı olsun :)

Ay hala sisteme düşmedi çıldırmamak elde değil

Tercih yapan 4300 yerleşen 3500 açıkta kalan 800 kişi. açıkta kalanları da 800 kişiyi atama kararı alınmış. tercih yapanlara hayırlı olsun.

Herkesi tebrik ederim. Benim de sorum olacak. Öğretmenlik yapabilir raporu için bu form verildi. Doğru mudur form ? Bir de altta durum bildirir yazıyor. Öğretmenlik için alınanla durum bildiririn farkı ne ?

sorularıolanbiri hocam durum bildiri sağlık kurulu raporu. Orada zaten tekrar sağlık kuruluna giriyorsunuz. Engel dereceniz falan tespit edilip belirtiliyor. Sonuç kısmında da Öğretmenlik yapabilir gibi ibareler ekleniyor. Sağlık kurulu zaten bilir. Sizi ona göre yönlendirmiştir.

Camın arkasında iki tane hemşire vardı onlarla konuştuk. Acele etmiş olmuyorum şimdiden almaya çalışarak, değil mi? Bir de formda rapor istek nedeni diye bir kısım var orada hem öğretmenlik hem durum bildirir yazıyor. İkisi farklı şeyler mi ? Öğretmenliği işaretleyeceğim.

Neden ayrı yazılmış,kafam karıştı.

Tecrübeli arkadaşlar, atama açıklandıktan sonra süreç nasıl işliyor?

1 Eylül itibari ile göreve başlanacağı söyleniyor ancak önden önce herhangi bir şey yapılacak mı?
tekliyorum Ben göremedim.

GeorgeOrwell Atandığınız İl Milli Eğitim Müdürlüğünün duyurular sayfasını takip etmek gerekecek

tekliyorum başvurmuşsanız, sonuç sayfasının orta bölümünde Türkiye geneli başvuranlardan, alanınızda yerleştirilen en düşük puanlı kişinin kaç puanla yerleştiği(taban puan) yazar.alt bölümde de bulunduğunuz ile yerleşen kişinin puanı yazar

sizce müjdesi verilen yeni alım ne zaman olur?

tekliyorum
fatmatan arkadaşımın dediğini yapınca fark ettim, TDE Ankara ve İ̇stanbul'da taban puan 58 küsür. Gerçekten başvuran herkes atanmış.

yok ben atanamadım alanımın en düşük puanı 60 . 74 almama rağmen, bulunduğum ile 76 ile yerleşilmiş ben atanamadım.acaba benim sonucumda bir terslik mi var?

Tercih yapan 4300 yerleşen 3500 açıkta kalan 800 kişi. açıkta kalanları da 800 kişiyi atama kararı alınmış. tercih yapanlara hayırlı olsun.

800 kisilik yeni kontenjan mi acilacak? Basvuru yapamayanlar icin yeni basvuru hakki olacak mi?

Engelli öğretmenlerde de adaylık süreci var mı bilgisi olan ?

Üst Alt