Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak bir kez daha dünyaya gelmek ister miydiniz?

konu şanssa bırak 2. sini 1. si bile bize fazla geldi. öldükten sonra beni nelerin beklediğini çok merak ettiğimden biran ewel ruhumu teslim etmekten yanayım.
en azından ahiret hayatında tüm insanların sağlıklı ve 30 yaşında olacakları rivayet edildiğinden, bu hayattaki 2. ,3. , 4. , vb alternatiflere ihtiyacım olmadığını düşünüyorum...

ikinci kez engelli olarak hayata gelmeye dayanamazdım ve istemezdim .çünkü ağlamaktan bıktım,alay edilmekten bıktım ben aslında bu kötü ve acımasız hayata engelli de olsa sağlıklı da olsa tekrar gelmek asla istemezdim...

yanii şöle bi bakarsam eğer engelsiz bir insan olarak dünyaya gelmek daha iyi sanki :D ama illede engelli olucaksın böle yaşamak zorundasın deseler yapcak bişey yok deyip engelli olmaya katlanırdım :lol:

Eğer hatımın anlamıyla tekrar tanışacaksama ben tekrar gelmeye tekrar cefa çekmeye sonuna kadar varım çünkü şu an kendimi iyi hissediyorsam bu onun sevgisi sayesinde.. O varsa bende varım.. :wink:

yok kalsın herşey aynı olacaksa tekrar gelmenin alemi yok geçmiş te hatalarım olmuş ta ne bileyim ozamana geri dönseydim gene aynı hatayı yapardım heralde artık önüme bakmalıyım hayatımın kalanını daha iyi bir şekilde yaşamalıyım ve yapmak istediklerimi yapabilmek için uğraşmalıyım bence sağlıcakla kalın

Hayatı bizden çok daha acımasızca yaşayan,yaşamaktan dolayı hiç zevk almayan/almamış ama engeli olmayan bir sürü kişi var eminim :roll: ama biz engelli ve sevdiklerimizinde olduğu bir dünyada ama yerine göre bir takım zorlukları çekerek yaşıyor olsak bile ailem,sevdiklerim ve görebildiğim yaşayabildiğim güzellikleri tekrar yaşamak için aynı engelimle ve hiç bir zaman şikayetci olmayacağım BEN olarak yeniden dünyaya gelmek isterdim :wink:

Tekrar dünyaya gelmek :!:
Zor bir soru ama etrafımdaki parazitleri istemem
Bizler Engelimizle sağlıklı insanlara nazaran herşeyle baş ediyoruz şükür,
ama onlar kendilerini aşamayanları istemem hayatımda

engelimlemi
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyıırrrrrrrrrrrr.

Her girdiği toplumda bedensel farklılığı nedeniyle dikkat çekmeyen sıradan insan olmak isterdim. Her insanın kolayca yaptığı, benimse, bazılarını hiç deneme cesareti dahi bulamadığım işleri yapmak isterdim. Işte o zaman yeniden yaşamak güzel olurdu. şimdi ise asla.........

engelli ya da engelsiz yeniden dünyaya gelmeyi asla istemezdim. Hiç de keyifli bir yer değilmiş burası...

bir daha şansım olsa yine engellimle yaşamayı isterdim ama daha bilinçli herşeyin farkında olarak.bence en büyük nimet akıl buna sahipsek ne utlu bize

aslaa yaşamak istemezdim aynısını...

Böyle bir şansım olsa asla yeniden aynı durumda yaşamak istemezdim.Hayatı sevmediğimden değil geçmişte çektiğim bedensel acıları yeniden çekmeye cesaretim olmadığından...

Bu bir şans değil "sürgün" der, bir kere daha kendimi riske atmazdım... Ne verdi ki ne alası?

olurmu ya her zorluğuna her karmaşasına rağmen yinede gelmek isterdim dünyaya:)ve aynı insan olarak yine yeniden ben olarak:)hem netbus dediğin gibi tekrar dünyaya gelsem inanırdım demek yanlışş benceee.inanmamak ölmeye değil cennete girmeye manii:)sevgiyle kalınn:)

katılıyorum sana melike
bu dünyada eksik olsun varsın, öbür düya da mükafaatımız kat kat olur inşallah :p

engelli ya da engelsiz yeniden dünyaya gelmeyi asla istemezdim. Hiç de keyifli bir yer değilmiş burası...

been coook mutluyum diyemiyorum...
mutlu olmaya calisiyorum bizim yaptigimiz sey aynen bu...
yeniden dunyaya gelme sansimiz olsaaaa :) boyle birseyin
olmasi pek mumkun olacagi yoksada engelli olmayi istemezdim...

Bunu herkeze sölüyorum eger dünyaya bir daha gelmek isteseydim aynı şu durumda gelmeyi isteRDİM bu hayatımdan varklı olsun istemezdim..................

Eger biz kez daha dünyaya gelmek isteseydim hiç bir şey varklı olsun istemezdim aynı bu içinde bulundugum durum gibi olsun dünya güzel yaşam güzel..

Bu dünyaya tekrar gelme gibi bir şansımız olsaydı, engelimle gelmeyi tabiki istmezdim.

Bu dünyada engelli olmak ve yaşamak çok zor çünkü....

Bencillik diz boyu...Dünyaya bir kez daha engelli olarak gelmek isteyenlere soruyorum birde empati yapıp sizi sevenlerin annenizin babanızın , kardrşlerinizin yerine koyunve birdaha düşünün bakalım onların kabahati neki sen birdaha engelinle yaşayacan diye onlarada aynı kaderi tekrar yaşatacaksınız??
İkinci baharı dürüstlüğünden dolayı tebrik ediyorum..;)

dünyaya tekrar dönceksem acısıyla tatlısıyla yaşadıklarımın tekrarını yaşamamın anlamı yok beee netcem yokum ben . amaaa farklı cağda dönemlerde engelli de olsa engelsizde olsa fark etmez benim için gelirim önemli olan farklı hayat olsun ,özellikle mecera serüvende tercihimdir ehhehuhheee:)

Bir daha dünyaya gelmeyeceğimi bildiğim için bunu da hiç düşünmedim.

tekrar bu şelilde dünyaya gelmek istemezdim.
bu gördüğün filmi tekrar görmek gibi.
hem de korku filmi... :eek:

bende istemem tekrar dunyaya gelsem engelli olmayı zorrrrr

engelli halim olsun olmasın farketmez, hayata gelmek istemem. ama sadece şunu merak ediyorum, sadece merak. engelli olmasaydım şimdi ki hayatımda ne gibi değişiklikler olurdu. aynı hayat devam mı ederdim yoksa........

bu kadar..

dünyaya tekrar gelmek isteyen kim bide engelli olarak çektiğimiz yetmiyormu

Hayır.Kesinlikle sakat olarak tekrar yaşamak istemezdim.Yine bayan olmak fakat Farklı bir kişi farklı bir hayat yaşamak daha doğrusu bu hayatımda yaşayamadıklarımı yaşamak isterdim.Sağlıklı bir bedenle yaşanan bir hayatı tatmak isterim..

Üst Alt