Arkadaşlarımın (esrarkeşlerimin) yorumlarına son derece saygı duyuyorum, dünden bugüne engelliler, yaşam mücadelesi veren bir coğumuz, Engelliler olsun, Yaşlılarımız olsun, Geçici hafıza kaybı yaşıyanlarımız olsun, Hamile bayanlar olsun, ve bakımsız keşfetilmemiş yoksullarımız olsun ayrıca kader kurbanı olanlarımız,
Ben cok üzgünüm siyaseti bir engelli asla ama asla yapmamalı diyorum heleki başkan hic olmamalı sevgili oturan boğa vazgecsin bu sevdadan. Siyaset bir ciddiyet, bir zalimlik ister, Ben sonradan engelli biriyim eşşekten düştüm sırt kısmımda bir cüfür oluştu amaliyatla eskinin yenisi haline dönüştürüldü ebedi hayatım, bundan sonra daha dikkat ediyorum zalim insanlara bilirsiniz ilk Adamı, halen kendisini megamonyan olarak korkusunu insanlara bir tehditgibi savuruyor,
Engelli bir arkadaşım (esrarkeşim) kendisine baktıda, leyla kaldı, mecnuna döndüde şirrinne ye gôzüktü, Kerem olduda aslıya döndü, Engelli lerimiz bağımsız, özgür ve medeniyete ulaşmadıkca şeytan babamız daha bize cok engilizce(engelliyizce) anlatır. Ayın var aynımal, sali verdiyse kon suya, Güneş sola sola, yada Dede korkut masalları sakla samanı gelir birgün zamanı, ozaman bu saman,
Biraz olsun engellilerin yaşam alanlarını eşit, rasyonel ve ahlaklıca kullanmalarını isterim, Öküz altında buza aramayı bir tarafa bıraksınlar daykolarım ve ben delikanlı ben var bende olan bir ben
Umarım yorumuma farklı bir boyut getire bilmişimdir kelle koltuk arasında olunca, bôyle oluyor, siz gidinde buzayı boğazlayın siz bilecek olduysanız, dônüş Allah a olacaktır