Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurulu raporları artık 2 yılık olmuş!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedriatak

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar istanbul haydarpasa numunesinden ögrendigim bilgiye göre artık engelli sağlık kurulu raporları hangi hastalıgın olursa olsun artık 2 yıllık süreli rapor veriyorlar süresiz rapor artık yokmuş.Bende süreli rapor almistim sürem doldu heyete girecem bu sefer sürekliye ceviriler diye sevinmistim ama boyle duyunca cok uzuldum.

Doğrudur bende 1.5 ay önce aldım tüm raporlar süreli olmuş.

senin de daha önceden almis oldugun rapor sureliymiydi yenidenmi sureli verdiler.sen nerden bilgi aldin

öyle bir duyum var ama ne kadar doğru olur bilemem

peki şimdi süresiz alınan raporlar ne olacak bilgi varmı?

yeni alanlar için geçerli sürekli raporu olanlar ilerde bir daha başka bir şey ekletmek istiyorum deyip gidip çıkartırsa o zaman ancak süreli olur

misal araç indiriminden ötv den yararlanmak istiyorum deyip gidip yeniden çıkarmak istemedikçe mevcut rapora müdahale edilmez

haberin doğruluğu resmiyetleşmedikçe duyumlar doğrudur diyemeyiz tabi. ama araştırma hastanesindeki doktorda arkadaşıma aynen öyle demiş, çocuk şok oldu hastalığı ise iyleşebilen bir hastalık değil şeker hastası kalp hastası vs

Yeni bir düzenleme var ama resmî olarak bir açıklama yapılmadı, Yeni çıkarılan hiçbir raporda süreklilik yok .

Böyle birşey yönetmeliğe aykırı.Yeni bir uygulama gelecekse yeni bir yönetmelikle gelir.

Böyle bir uygulama hastanelerin de iş yükünü artırır.

Böyle birşey çıkardılarsa inşallah onlarda engelli olurlar diyelim...zaten bu istanbul trafiginde heran engelli olabilirler..ne diyelim.eziyet başka birşey yok...

Merhaba

Bende 2017 ocak ayı'nın başında kartal lütfi kırdar dan engeli raporumu aldım
nörlolojik sıkıntılarımın değişebileceğini söylediler ve bana da 2 yıl SÜRELİ engelli raporu verdiler....

Son bir kac içerisinde sürekli sağlık kurulu raporu alan varmı.benimde süreli raporum var sürekli vergi indirim var emekli Zaman'ında hangisini dikkate alacaklar acaba

inşallah 2008 öncesi engelli işci olarak çalışan emeklisi gelmiş vergi indirmi almanayan rapor oranları düşürülen engelliler içinde bir uygulama çıkar

bence yanlış duyum arkadaşlar. böyle bir şey kanuna aykırı. adamın tek bacağı yok. ampute. 2 yıl süreli raporda 2 sene sonra ayak mı çıkacak. kertenkelemiyiz biz.

benim yeni ankara'dan vergi indirimim geldi, sürekli.

böyle bir şey mümkün degil resmi bir açıklama yok olacağınıda sanmam

Özgür bey merhab bende hastaneydi iki bacağı olmayan tekerlekli sandalyeyle gelen kişiye 2 yıllık süreli rapor vermişler ben randevu alırken bizzat şahit oldum.adam Nasıl 2 yıllık olur diye isyan etti 2 sene sonra tekrardan mı geleceğim sesi ordaki raporu veren kişi cok net konuştu artık raporlarda sürekli verilmiyor 2 senelik dedi bende şok geçirdiim

Son Zaman'larda sürekli rapor alan varmı varsa yazarsa sevinirim işllah ordaki hastanenin saçmalığıdır

Nasıl böyle bir saçmalık yaparlar.....Adam omurilik felçlisi mesela, ne olacak? 2 yıl içinde mucizevi bir tedavi bulunup da düzelecek mi....Keşke öyle olsa...

Resmen hem engelliye eziyet hem de doktorlara. İş yükleri acayip artacak hastanelerin. Böyle bir karar varsa da uygulanabilirliği olmadığı için geri dönülür bir süre sonra diye düşünüyorum, ama bu arada 2 yıllık rapor verilenlere olur olan...

Her geçen gün bu işi daha da zor hale getiriyorlar... Allah sonumuzu hayretsin.

allah allah...insanlar sapıttı artık. hakikaten son 1-1,5 ayda sürekli rapor alan arkadaşlar varsa yazsınlar...

erdoğan bey,en yeni rapor alacak sizsiniz. raporun neticesini yazarsanız sevinirim.

ozgurmeric74

Özgür bey, anlaşılan artık benim de elimi çabuk tutmam gerekecek. Ben yavaş yavaş evraklarımı düzenliyor, aceleye getirmemeye çalışıyordum. Ama 2018'e bırakmayıp bir an önce raporu çıkartıp vergi indirimimi almam lazım. Emekliliği şu anda düşünmüyorum....

Özelden gönderdiğiniz mesajı dikkatle okudum. Başvurumda önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkür ederim.

Şu sürekli ve süreli rapor Hakında net bilgi alabilecek biri yokmu.

%15 Hepatosteatoz Grade 1 (karaciğer)
%20 GBS/AMSAN hafif yürüme bozukluğu
%25 Anksiyete bozukluğu

01/06/2017 tarihinde %49 SÜREKLİ rapor verildi.
Bilgilerinize...

#tolgafb

Öncelikle raporunuz hayırlı olsun. Bir şey soracaktım da, %25 anksiyete oranınızı ilk alışta sürekli ibaresiyle mi verdi size psikiyatri yoksa ilk süreliydi de sonradan mı sürekli oldu?

Tolga bey hangi hastaneden aldınız son 1 aydır böyleymiş memur söyledi

nostaljik
Bu ilk raporum ama sürekli olmasının sebebi anksiyete değil nörolojik rahatsızlığım.(GBS/AMSAN)
Bedriatak

Haziran 2017 Haseki EAH

Erdal bey vallah forumlarda cok saçma sapan yorum yapan var olmayacak şeyleri ilgili kişileri mail attınca olan bana sizin gibi insanlara. Oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt