Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli sağlık kurulu raporları artık 2 yılık olmuş!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bedri bey daha önce yazdım 7 ağustos tarihli sürekli olarak rapor aldım haydarpaşa numune hastanesinden.uyku apnesi,ortopedik ve hipertansiyon size memur yanlış bilgi vermiş zaten dediğiniz şey yönetmelik değişmeden olmaz bu konuda bilgi ve donanıma sahip arkadaşların paylasimlarida var

ruzgar34

anladım ruzgar bilgi verdigin icin cok tsk ederim.size ögleden sonra sizi heyet odasına cagirdılar mı beni ögleden sonra heyete odasina almadılar bekledim ögreden sonra evraklarimla memur odadan cikti haftaya gel dedi sizin ki de oylemi oldu

Beni de odaya cagirmadilar haftaya gelip raporunu al dediler

arkadaşlar raporu sürekli olanları heyet odasına çağrılmıyormu

Konu neden kapatılmayıp tartışmaya açık bırakılıyor.? Konu başlığını acan arkadaş bir memurun sözü uzerine gelip burada konu açtığını söylüyor.Haydarpaşa numuneden 2 ay içinde surekli rapor alan varsa özür dileyeceğim diyor.Alan kişiler çıkıyor hala özür yok.Sürekli raporuyla emekli olan vatandaş bile tedirgin olup soru soruyor.Konu kapatılmayıp ne amaçlanıyor anlamış değilim.Dedikodu ve bilgi kirliliği tam böyle ortamlardan besleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt