Bu konuda son noktayi ben koyuyorum, malesef Türkiye'de ki kizlarin %97'si kendini dünya güzeli sanıyor. Burnu havada, bencil kızlardır. Bu kişilikte ki kızların beyni sadece hava atmak için çalışır. Ayy benim sevgilim 1,90boy geniş omuzlu, yeşil gözlü.
Örnek: Kenan İmirzalioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ gibi erkeklere bakarlar, oda olmazsa tip merakından biraz taviz verip mesleğine, altındaki arabasina bakarlar. Bu kızları esefle kınıyorum. Ah ah %2'lik kısmındaki kızlar benim gözümde cennet ayaklarının altındadır. Onlardan birisi kapımı çalıp güzel bir evlilik gerçekleştirirsem, adak olarak inek kesicem.
Tabi duygusallığa önem vermeyen kızlar yok değil. Mesela; bayan doçent doktor ama aşik olduğu erkek inşşat işçisi ve evlendiler. Bu tür evlilikleri gördüm işte gerçek evlilik gerçek sevgi budur. Mantığa bakmadan, duygularına göre hareket eden insan ömür boyu mutlu olur. Ama mantığa bakan bencil tipler ne kadar çok imkani olursa olsun hep bir kopukluk olur, mutsuz olur. Yani sahte mutlu olan, mutsuz kişilerdir bunlar.
bay/bayan arkadaşlar size tavsiyem duygulariniza ve hisllerinize göre hareket edin çevrenize bakip hayatinizi yön vermeyin.