Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Evet Oturanboğa Emrah'ı bizim listeye ekleyebilirsiniz.OturanBoğa' Alıntı:Yurdagül, emrah'ı da sizinle birlikte ekleyeyim mi yedek listesine? Yani toplamda 5 kişi olarak?
OturanBoğa' Alıntı:Yiyecek ve içecek 550 kişi ile sınırlı olduğu için, adını listeye yazdıran üyelere ile bu kişilerin listede sayısı belli olan misafirlerine etkinlik gününde yiyecek ve içecek için fiş verilecektir. Listede adı olmayan kişilere ise yiyecek-içecek fişi verilmeyecektir. Önemle duyrulur.
fatma kahveci' Alıntı:Ya tamam kavga etmeyin, ben 551 tane dolma sararım bu akşam
Genius_angeL' Alıntı:arkadaşlar ulaşımla ilgili olarak acil bi bilgi yardımına ihtiyacım var. ben Bursa dan hızlı feribotla yenikapıya inicem ve yenikapıdan piknik alanına kaç vesait le gidebilirim ve hangilerine binmem gerek bilgil alabilir miyim? metro ulasimi yok sanirim, istanbulda olmadığım için bilgi sahibi değilim. otobüsle tek vesaitte ulaşabilirmiyim oraya? yalnız gelicem çünkü, bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler..
OturanBoğa' Alıntı:Yiyecek ve içecek 550 kişi ile sınırlı olduğu için, adını listeye yazdıran üyelere ile bu kişilerin listede sayısı belli olan misafirlerine etkinlik gününde yiyecek ve içecek için fiş verilecektir. Listede adı olmayan kişilere ise yiyecek-içecek fişi verilmeyecektir. Önemle duyrulur.
bulnes' Alıntı:fatma kahveci' Alıntı:Ya tamam kavga etmeyin, ben 551 tane dolma sararım bu akşam
Adam başı bir tanecik mi
Yine 551 tane güzel teklif yapmışım, sarılır mı o kadar dolma yazıktır bu tembele.. :wink: