Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 12 Temmuz 2008 Cumartesi: 3. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet neredeyse karaborsaya düşecek :lol:
Her ne kadar benim yerim garantilenmiş olsada an be an gelişmeleri takip etmek bile heyecanlı. Keşke dışarda kimse kalmadan herkesin gelebileceği bir çözüm bulunabilse :(

Bu yıl etkinlik alanına girişte isin, soyad, kullanıcı adı ve telefon numaralarını alacağız. Ve adını listeye yazdırıp da gelmeyen olursa, bu kişileri seneye etkinliğe davet almayacağız.
Ayrıca, bu sayı fazla olursa, o zaman önümüzdeki sene katılımcılardan (adını listeye yazdırma aşamasında) belli bir ücret talep edebiliriz. Çünkü kimse kendi vurdumduymazlığı yüzünden başkalarının hakkını gasp etme hakkına sahip değil.
Dilerim böyle bir şey yaşanmaz...

Evet bak buna katılırım, bu kadar yoğun istek karşısında listede ismini tutupta gelmeyecekse sildirmeyenler hakikaten gelmek isteyenlere çok büyük haksızlık yapmış olur.
Bence ismini sildirmeyipte gelmeyenleri teşhir edelim buradan :lol:
Şaka bir yana ciddi bir hazırlık yapılmış ve ciddi olarak gelmek isteyenler var. İnşallah bir sorun çıkmaz herkes olayı ciddiye alıp üzerine düşeni yapar.

Kendim geleceğim benide kaydedin lütfen.
Kolay gelsin.

PilaTin, mümkün değil. Kapasite tam olarak doldu.

Merhaba Arkadaşlar;
Bay_Cin iletmemi istedi geçirdiği ameliyat sebebiyle aranızda olamayacakmış...şimdiden size ii eğlenceler keyifli günler

Güncel bir gelişme...

Sabah simit ve poğaçalarımızı Platin Medikal'den Yusuf Şentürk getirecek. Gevrek gevrek... :)

Wattabe

Gelmek isteyen arkadaşlara yer açılması için gelemeyecek olanların belirtmesi önemli. Bu anlamda gelemeyeceğini belirtemen arkadaşların nezaketlerine ve ince düşünceliliklerine teşekkür ederiz. :p

Desenize cumartesi günü çok kalabalık olacak wattabe. Şimdiden hepimize iyi eğlenceler. :p :p :p

Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Ve tabi yeni arkadaşlarla da tanışacağız büyük ihtimalle. Şu sıralar bir yerlere giderken kene dan dolayı korkar olduk, inşallah orada kene yoktur. :roll:

Teşekkür ederiz, alınan önemler içimizi rahatlattı. :p

Bu arada birbirimizi tanıyabilmek adına geçtiğimiz yıllarda tanıtım kartı yapılmıştı, bu yıl öyle bir hazırlık olacak mı? :shock: Ya da biz birbirimizi konuşup tanışarak mı tanıyacağız?

KESIN CEVAB BEN GELEMİYORUM BEN O SAATLERDE YOLDA OLACAGIMM İYİ EGLENCELER DOSTLARRR

OturanBoğa' Alıntı:
Yurdagül, emrah'ı da sizinle birlikte ekleyeyim mi yedek listesine? Yani toplamda 5 kişi olarak?
Evet Oturanboğa Emrah'ı bizim listeye ekleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim.

iyide Bülent bey yedek listesi bile çoğaldı zaten. dün yedek listesine eklermisiniz beni dediğimde kimse yoktu. artı zaten sonmez bey e de ulaşabilmiş değilim henüz. siz yazın, onlarla gideceğim kesinleştiğinde listeden çıkarım. ki zaten son güne kadar başlığı takip etmemiz söyleniyor.

Yiyecek ve içecek 550 kişi ile sınırlı olduğu için, adını listeye yazdıran üyelere ile bu kişilerin listede sayısı belli olan misafirlerine etkinlik gününde yiyecek ve içecek için fiş verilecektir. Listede adı olmayan kişilere ise yiyecek-içecek fişi verilmeyecektir. Önemle duyrulur.

ENGELLİLER.BİZ PLATFORMU III. WATTABE ETKİNLİĞİ

SAYIN YETKİLİLER

TEKERLEKLİ SANDALYEYE BAĞIMLI KAS ERİMESİ HASTASIYIM. BENDE BU ETKİNLİĞE EŞİMLE KATILMAK İSTİYORUM. GEREKEN BİLGİNİN AŞAĞIDAKİ ADRESLERİMDEN HER HANGİ BİRİNE VERİLMESİNİ RİCA EDERİM.

ibrahim yavuz, üzgünüm, ama başlıkta da yazdığı gibi, kontenjan tamamen dolmuş bulunuyor. Yedek listeye adını yazdıran onlarca da arkadaş var. Ama kontenjan boşalacak gibi değil. O sebeple bu yıl etkinliğimize katılabilmeniz olası görünmüyor. Senye diyelim... Üzgünüm.

arkadaşlar ulaşımla ilgili olarak acil bi bilgi yardımına ihtiyacım var. ben Bursa dan hızlı feribotla yenikapıya inicem ve yenikapıdan piknik alanına kaç vesait le gidebilirim ve hangilerine binmem gerek bilgil alabilir miyim? metro ulasimi yok sanirim, istanbulda olmadığım için bilgi sahibi değilim. otobüsle tek vesaitte ulaşabilirmiyim oraya? yalnız gelicem çünkü, bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler..

merhaba arkadaşlar nasıl üzgünüm bilemezsiniz iki senedir katılmayı istiyordum bu sene nasip olacak derken ismimi yazdırmama rağmen gelemeyeceğiz 2 kişi yazdırmıştım bizim yerimize başkasını yazabilirsiniz eşim tüp bebek tedasisi sebebbiyle embriyo transferi bu haftaya denk geldi hepizden özür diliyorum kadıköyden binmeyi düşünüyorduk size eğlenceler

arkadaşlar çok canım sıkkın kendimi daralmış patlayacak gibi hissediyorum ama sizin eğlenmenizle teselli olacağım gerçekten çok üzgünüm ama seneye 3kişi katılırız inşaallah benim yerimede eğlenin selamlarrrrrrr

Ufak bir düzeltme - güncelleme :

var olan sayıdan 2 kişi çıktı, son durum NisanRuzgarı + 4 kişi (Servisle gelecek - Cennet Köprüsü) şeklinde olacak

dört kişi gelicektik ama iki kişi gelmiyecek iki kişi olarak gelicez.kusura bakmayın saygılar

OturanBoğa' Alıntı:
Yiyecek ve içecek 550 kişi ile sınırlı olduğu için, adını listeye yazdıran üyelere ile bu kişilerin listede sayısı belli olan misafirlerine etkinlik gününde yiyecek ve içecek için fiş verilecektir. Listede adı olmayan kişilere ise yiyecek-içecek fişi verilmeyecektir. Önemle duyrulur.

aç kaldık desene bende tanıdıklardan otlanırımmmm :wink: :D

Ya tamam kavga etmeyin, ben 551 tane dolma sararım bu akşam :D

fatma kahveci' Alıntı:
Ya tamam kavga etmeyin, ben 551 tane dolma sararım bu akşam :D

Adam başı bir tanecik mi :(

:eek: :eek: :eek: :eek:
Benden biraz otlanmalarına izin veririm merak etmeyin.

Genius_angeL' Alıntı:
arkadaşlar ulaşımla ilgili olarak acil bi bilgi yardımına ihtiyacım var. ben Bursa dan hızlı feribotla yenikapıya inicem ve yenikapıdan piknik alanına kaç vesait le gidebilirim ve hangilerine binmem gerek bilgil alabilir miyim? metro ulasimi yok sanirim, istanbulda olmadığım için bilgi sahibi değilim. otobüsle tek vesaitte ulaşabilirmiyim oraya? yalnız gelicem çünkü, bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. şimdiden teşekkürler..

yenikapıdan büyükçekmeceye giden otobüsleri bilen kimse yok muu? :( :( :(

bülent bey merhaba kayıt yaptırdım mı bilmiyorum...

yaptımdiye hatırlıyorum ama tamda emindeğilim bende gelmek istiyorum..

listenizde ismim varmı acaba?

OturanBoğa' Alıntı:

usta bizi aç birakacan desene :cry: :cry:

hayati_islam daha önce isminizi yazdırmadığınız için listede yer alamadınız.Şuan liste dondurulduğu için yazamıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt