Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 12 Temmuz 2008 Cumartesi: 3. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: koçak eğitim merkezide orada :)

Şu an katılımcı listesi 522. Katılımcı üst sınırımız ise 550. Aşağıdaki arkadaşımız kaç kişi katılacağını yazsın, ondan sonra550'nin altında kalırsak, birkaç katılım daha olabilir. Ama şu an itibarı ile 3. Wattabe etkinliğine katılım başvurusu tamamlanmıştır.

Sorun YOK' Alıntı:
pikniğe kendi imkanlarımızla geleceğiz 9 aile ile katılacağız piknikte görüşürüz :D
"9 aile" derken tam kaç kişi?

Sayımız doldu evet, ancak gelmek isteyen arkadaşlarımız baslıgı takip etsin lütfen. Son anda gelemeyecek olan arkadaslarımız olabilir. Bu durumda o arkadaşlarımıza da şans tanımış oluruz.

Bu nedenle listeye adını yazdırdığı halde gelemeyecek olan arkadaşlarımız lütfen olabildiğince erken bir saatte bunu bize bildirsinler. Böylece son ana kadar katılımları netleşmeyen ama o gün katılabilecek arkadaşlarımızı da listeye ekleyebiliriz.

Lütfen ama lütfen gelemeyecek olanlar adlarını listeden sildirsinler.

Re: [Engelliler.Biz Organizasyonu] 12 Temmuz 2008 Cumartesi: 3. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

edam + 3 kişi
şirinevler otobüs duragından servisle gelmek istiyoruz?

arkadaşlar ben de Bursadanım, ismim Gökçe (eski nickle GoKcHe) ben de Bursa grubuna katılarak etkinliğe dahil olmak istiyorum, mümkün müdür? listede eğer bi boşluk olursa beni de eklemenizi istiyorum. ayrıca Bursalı arkadaşlar ne şekilde gidecekler etkinliğe? hızlı feribotla mı , yoksa yalova üzerinden otobüsle mi? ö.m atamıyorum mesaj sayım az olduğu için. buraya yazarak bilgilendirirseniz mutlu olurum.

piknik

[size=3]NESLİHANCAN VE DÖRT KİŞİ EKLERMSİNİZ KENDİ İMKANLARIYLA GELECEKLER TEŞEKKÜRLER[/size]

III.WATTABE ŞENLİĞİ

sıralamada toplamı yanlış yazmışsınız 417 den 522 ye atlamışsinız.100 kişi fazla yazmışsınız...

kabataşlı listeye dikkatli bak sıralama yapılmadan önce yukarda zaten yazıyor 115 kişi diye ok

Bende katılmak istiyorum.
Fakat katılım sayısı doldu sanırım..
Yanımda 3 kişi olucak (ikisi çocuk)
Büyük bir ihtimal kendi imkanımla geleceğim.

Arkadaşlr, başlıkta da yazdığım gibi, şu an itibarı ile katılım durdurulmuştur, çünkü 550 kişilik kontnjanımız doldu.

Şu andan itibaren bir yedek liste oluşturuyorum. Olası iptal veya kontenjan boşalması durumunda bu yedek listedeki arkadaşları listeye ekleyebiliriz.

KABATAŞLI, yok yanlış değil :) Toplu katılım yapan grupları da ekledim orada listeye. Tepeden aşağıya doğru sayarak gelirsen tek tek, göreceksin ki sayı tam.

OturanBoğa' Alıntı:
Servis saat 10:00'da Mecidiyeköy'den kalkacak. 10:20 gibi en geç Cevizlibağ'da olur.
Zaten birkaç gün içinde servisler konusunda bir başlık açacağım bu foruma. Orada tam saatler vs. belli olacak. O başlığı mutlaka takip edin...

hım ozaman ben servisle gelemem zaten ben kendımde gelırım ama yetişebılecekmıyım bılmıyom kursum war eger erken bıterse gelıcem kesın...

emrahdeniz, gelip gelemeyeceğin ya da servis kullanamayacağın konusunda kesin bir bilgi yazarsan çok sevinirim. Malum, liste doldu ve bir çok arkadaşımız olası iptal durumunu bekliyor...

OturanBoğa' Alıntı:
emrahdeniz, gelip gelemeyeceğin ya da servis kullanamayacağın konusunda kesin bir bilgi yazarsan çok sevinirim. Malum, liste doldu ve bir çok arkadaşımız olası iptal durumunu bekliyor...
benim gelmem büyük ihtimal yarın kesinleşecek
eğer gelirsem emrah bizle gelir
biz emrahla haberleşiriz

SAYIN OTURANBOĞA
EŞİMLE BERABER GELECEZ DİYE KAYDOLDUK AMA 2 KİŞİ DAHA EKLEYEBİLİRMİYİZ? HALICIOĞLU DURAĞI

tarelif + bebiş + 4 kişi (Servisle gelecek - Ali Sami Yen Stadı karşısı)
kızkardeşim gelemeyecek maalesef.7 cücenin birini kurt kaptı.:)6 kişi geleceğiz. :D

sabancı

Sabancı vakfından kimsenin tanıdığını yok mu?Onların asansörlü araçları ya da aracı var.Geçen yazmıştım ama sonra sildim,şimdi aklıma geldi. :D Geç oldu ama bir ümit.

Bazı arkadaşlar kendi imkanlarıyla gelecek ki bunlardan bazıları wattabe alanına yakın yere kadar otobüse binip oradan taksi tutacaklar.Bu arkadaşlara hangi otobüsleri tavsiye edebiliriz.

mrh ben edam zaten yedek listedeydim çıksada gelemıyecem herkese iyi eğlenceler

Sevgili OturanBoğa Arkadaşım, sanırım birilerini servise eklemeyi atlamışsınız veya gözden kaçmış YaprakSultan+7 Kişi için kadıköyden servis kullanarak geleceklerini yazmıştım. Fakat servis listesinde adlarının olmadığını beni arayarak sölediler.. Bu arada YaprakSultan + Obrite + 1 kişi olarak 3 kişilik yer istiyoruz. Mümkünse..

Not: Benim adım ekli Zaten :)

Teşekkürler...

Genius_angeL' Alıntı:
arkadaşlar ben de Bursadanım, ismim Gökçe (eski nickle GoKcHe) ben de Bursa grubuna katılarak etkinliğe dahil olmak istiyorum, mümkün müdür? listede eğer bi boşluk olursa beni de eklemenizi istiyorum. ayrıca Bursalı arkadaşlar ne şekilde gidecekler etkinliğe? hızlı feribotla mı , yoksa yalova üzerinden otobüsle mi? ö.m atamıyorum mesaj sayım az olduğu için. buraya yazarak bilgilendirirseniz mutlu olurum.

pikniğe katılım için yazı yazmıştım dün ama gözden kaçmış sanırım. bir kişi olarak yedek listesine eklerseniz sevinirim. :roll: teşekkürler..

12 temmuz günü bende gelmek isterim buraya bildirmek yeterlimidir yeterliyse benide 5 kişi yazınız kendi imkanlarımla geleceğim
bütün arkadaşlara selamlaaaaar

9 aile yaklasık 13 kişi katılacağız yer vardır inşallah ailelere söz verdik :D

Arkadaşlar bu güzel organizasyona mümkünse katılmak istiyorum.
Merter Otobüs durağı Teşekkürler

Merhaba katılım bayağı yoğun ben+5 kişiyiz bu durumda gelemeyecekmiyiz?

Şayet kabul edilirsek merter otobüs durağından bineceğiz.

Hangi servis aracına binmemiz gerekecek?

İyi günler

Kendi imkanları ile gelecek arkadaşlara wattabeye gelmek için en uygun olabilecek veya yakınından geçen hangi otobüs veya dolmuş neleri önerebiliriz(sonrasındada taksiyle gelecek şekilde) ,İstanbullu arkadaşlar lütfen bilgilendirebilirseniz seviniriz :?:

Arkadaşlar bu güzel organizasyona mümkünse katılmak istiyorum.
Merter Otobüs durağı Teşekkürler

Yurdagül, emrah'ı da sizinle birlikte ekleyeyim mi yedek listesine? Yani toplamda 5 kişi olarak?

saltunbas, maalesef mümkün değil. Servisler full dolu. 2 kişi daha eklemek sö konusu olamaz.

tarelif, bir kişi eksilttim.
Wattabe için en kolay erişim, Büyükçekmece otobüsleriyle (Kuleli'den kalkar ve E-5'i takip ederek) Büyükçekmece'e gitmek ve oradan taksi ile wattabe'ye erişmek.

edam, adını yedek listeden çıkarıyorum.

obrite, sen, "YaprakSultan ve + 7 kişi ekler misiniz, ileride sayı artabilir" dedin (bkz), ben de hemen ardından sormuşum, "obrite, bu arkadaşlar servisle mi gelecek?". Ama senden yanıt gelmemiş. Dolayısıyla o arkadaşların adı da listeye eklenmemiş. Yani aksamadaki sorumluluk senin. Şu an itibarıyla Kadıköy servisine 8 kişinin binmesi imkansız.
En son şu mudur?: "YaprakSultan + Obrite + 1" Yani toplamda 3 kişi Kadıköy'den mi bincekesiniz? "+ 7 kişi" iptal mi?

Genius_angeL, bursa ekibiyle iletişim kurdun mu? Onların 30 kişilik kontenjanı var. Onlarla bu kapsamda geleceksen sorun yok. Ama kendin elstra geeceksen, o zaman adını yedek listeye ekleyeyim?

928_şeko, kontenjan şu anda dolu. Hele 5 kişi çok fazla. Bu sayısı 3'e düşürürseniz adınızı yedek listeye yazabilirim?

Sorun YOK, sizi 13 kişi olarak listeye ekliyorum.

Ati, servislerde yer yok. O sebeple ancak yedek listesine ekleyebilirim adınızı.

cigdem turkoglu, servislerde yer yok. Hele 5 kişi çok fazla. Sayıyı 3'e düşürürseniz yedek listesine ekleyebilirim adınızı?

YEDEK LİSTE:

Genius_angeL (kendi olanaklarıyla gelecek)
NESLİHANCAN + 4 kişi (kendi olanaklarıyla gelecek)
Yurdagül + 3 kişi (kendi olanaklarıyla gelecek)
Emrahdeniz (kendi olanaklarıyla gelecek)
928_şeko + 5 kişi (kendi olanaklarıyla gelecek)
Ati (servisle gelecek, Merter Metro durağı)
cigdem turkoglu + 4 kişi (servisle gelecek - ???)
conwerse + 2 kişi (kendi olanaklarıyla gelecek)

Not: Adı yedek listeye yazılan arkadaşlar son güne kadar başlığı takip etsinler lütfen.
Not Not: Servisler tamamen doludur. Serviste yer açılmadan servise yedek listeden birilerinin eklenmesi mümkün değildir. Bir başka deyişle, kendi olanaklarıyla gelecek olan arkadaşların şansı, servisle gelmek isteyen arkadaşlarımızdan daha fazla.

TAMAM DA YEDEKLER NE ZAMAN KESİNLİK KAZANACAK?

EĞER ABİM DE ARABASIYLA GELİRSE BİZDE ONUNLA GELECEĞİZ YOKSA 4 KİŞİ KALIYORUZ.

Yedek listeye adını yazdırıp servisle gelmek isteyenlerin şansı hiç yok. Ancak kendi imkanlarıyla gelebilecekler olabilir. Onun kesin bilgisi de ancak Cuma 17:00'a kadar netleşir.
Eğer kendi olanaklarınızla gelebilecekseniz, o zaman şansınız daha çok. Ama o zaman da 5 kişi çok fazla... Yedek listesinde özellikle sakat olan arkadaşlarımıza öncelik vereceğiz...

ben istanbulda yasıyom ama yazları istanbul dışında oluyom katılmayı çok isterdim ama kışın bi organizyon olursa katılmak isterim sevgiler

Arkadaşlar bu yıl baya talep var geçen yıl bu kadar talep olmamıştı süper talep olmasına sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt