oyacıgım ayaklarına yuregine saglık
ben bu gezinin çok guzel olacagına yurekten inanıyorum.gelmek için de can atıyorum.vakit geçmiyor ki ya...
yalnız şunu demek istiyorum sadece ben butun bunların ustune.. biz kendi içimizde bile bir guven tahsis edemediysek vay halimize...bu bir gezi... ama yaptıgın açıklamalardan anlıyorum ki farklı onyargılar oluşmuş.bunu ise bizlere yakıştıramıyorum.aklıma bir hikaye geldi..
padişah vezirlerini toplamış..ve demir bir kapıyı gostermiş.bu demir kapının açılmasının imkansız oldugunu anlatmış vezirlerine... sonra demiş ki:
- bu kapı sizce nasıl açılır?
vezirler başlamış yorum yapmaya.. bu kapı şoyle şoyle yaprsak açılır filan falan yorumluyolar hep... sonra vezirin biri gitmiş şoyle kapıya bakmış. elleriyle incelemiş.şoyle kapıyı yoklamış.. sonra itekleme çalışmış.. bakmış olmuyor.iyice zorlamış kapıyı.. sonra kapı açılmış
meger kapı aslında zaten açıkmış
padişah ise bu veziri başvezir yapmış.ve ordaki vezirlere demiş ki.. kapı orda duruyorken ancak duşunmeyle ugraştınız. deneme cesaretinde bulunamadınız demiş...
başka yoruma gerek yok sanırım.gezi programı burda.. gidenler ortada... hep birlikte çoğu yerde de birlikte olduk.. ne diyeyim ki başka...