Çoook şey var yazılacak nereden başlasam kiiii.....
Önce otobüste yaşadığımız sorunlar vardı
1 kişin yerine 3 bilet satılan koltuklar ve maceralı bir izmire varış
Bu sorunlardan dolayı geç kaldı otobüs ve geç vardık izmire
Yol yorgunluğumuz vardı otobüste birde sorunlu gelmenin üznü ama sevğili oya bizi karşılayınca hiç bir şeyimiz kalmadı açıkçası
bize gülen yüzünle karşıladı,sanki hiç yorgun ve uykusus değildi.
Hepimizle tek tek ilgilendi...
Önce güzel bir kavaltı denize sıfır bir kordon boyunda ohh ne iyi gelmişti
sonra bizden ayrı gelen Ap ap, kuba ve mavişimi tanıdık önce hepsinin güzü gülüyor mutluluktan uçuyorlardı...
Sonra otele gitti dinlendik tabi otelimizde çok hoş personeliyle bizi karşıladı tekerlekli sandaleli arkadaşlarımıza yardımcı oldular teşekkürler tekrardan
Sonra biraz gezinti yaptık pamukkale servisiyle izmire şöyle bir söz attık
Hemende öğlen yemeği zamanı gelmişti acıkmadan
Öğlen yemeğinde neler yoktu kii
Mezelerle doğduk zaten yemekler gelmeden
Vpur sefası balon dağatımı ve atışı oooo çok eğlendim ya unutuyorum çok şey var anlatılmayan...
sonra gene gene gezgik hep gezdik zaten otele gitti ve akşam ki yemek için hazırlandık.
Oya ve cincin çok şıktı...
Tabi bazı arkadaşlar da o gece için hazırlık yapmış şıktılar
Akşam yemeğe güzel açık havada oldu.
Yemekler,şarkılar, tabi bizden türküler, şiirler, danslar ooo neler yoktu kii
Çok eğlendik ayhan beyen oynamasınada diyecek yoktu haniii
Otele vardığımızda sanki kimse yorulmamış gibi oturduk başladık sohbete
Sabah tabi ben geç kaltım uykusuzluğa dayanamam çünkü
Kavaltı çok güzeldi ama benim miğdemde yiyecek hiç yer kalmamıştı bunun nedeni ise oya nın yüzünden çok güzel sofralar hazırlantmıştı
kavaltıdan sonra otelden ayrılık vardı hiç gitmek istemiyordum banane gitmiyecektim ortam o kadar güzeldi kii
fuara gitti sonra yeşilerin içinde çok hoş bir sohbet yaptık arkadaşlar
ayrılık anı yaklaşmıştı
Yine öğlen yemeği yedikne sebahattin abiden şiir dinledikten sonra yola çıktık otogara doğru...
Velalaşma anı kötü idi çünkü kimse bu anı istemezdi...
(Ben çok mutlu oldum izmir gezisinde sağol cincin sağol oya...Teşekkürler hepinize... oya çok yoruldun iyişallah yorgunluğunu atmışsındır.Eline koluna yüreğine sağlık arkadaşım Herşey gönlünce olsun.Gülen yüzün hiç solmasın canım...)