Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BANA YEMEK AYARLAYACAKLARA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM :lol:

YEMEKTE KURU FASULYE VE ACI BİBER OLURSADA ÇOK GÜZEL OLUR :D

teşekkür ederim en kısa zaman da sayıyı size bildireceğim :)

bende

Merhaba Cincin.

Benide eklerseniz +1 olarak sevinirim.
Geçene senelerdeki organizasyon güzeldi.
Şimdiden Sponsorlarımıza sonsuz tşk ederim.

seygiler.

Bende böyle güzel bir organisazyona katılmak istiyorum... Ben, eşim ve 2 çocuğum... (Biri 14, biri 1,5 yaşında...)
Kendi arabamla geleceğim...
Şimdiden emeği geçenlere teşekkürler..

Bende gelmek isterim. Büyük ihtimal bebişimi de sizlerle tanıştırmak için getiririm. 3 kişi olarak mı yazmak yoksa 2 kişi mi yazmak lazım :roll: Çünkü ben, annem ve bebeğim olarak geleceğiz. Fakat bebeğim sütle beslendiği için ve kendi yatağında yatığından yemek ve yer olarak bir yer işgal etmiyor. Yine de siz bilirsiniz?
Ayrıca kendi olanaklarımla da geleceğimi belirtmek istiyorum.

İyi bir organizasyon olmasını temenni ediyorum. :D
Emeği geçen herkese teşekkürler. :p :lol: :lol:

Merhaba,

Güzel bir organizasyon hazırlamışsınız. Organizasyonda emeği geçenleri tebrik ederim. Katılamayacağım için de çok üzülüyorum. Hepinize İyi Eğlenceler. Bir sonra ki organizasyonda görüşmek dileğiyle...

Re: [Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Merhaba arkadaşlar bu organizasyona bende katılmak istiyorum.arkadaşlarla tanışmak için güzel bi fırsat. Ben 4 kişi olarak katılıcam kadıköyden servisle gelmek istiyorum benide eklerseniz sevinirim.

BENDE GELMEK İSTİYORUM.AMA GELEBİLİR MİYİM? ARKADAŞLAR. :cry: :roll:

arkadaşlar ben, kesinlikle bir aksilik çıkmazsa alisamiyen stadının oradan gelicem. ama servis stadın neresinden kalkıcak. onu da soracaktım.

sonmez' Alıntı:
teşekkür ederim en kısa zaman da sayıyı size bildireceğim :)

arkadaş ayrıntılı bilgileri en kısa zamanda bekliyoz :wink:

bende gelmek isterim.yalnız gelmek için biryere başvurmam gerekiyormu? yoksa saatinde servisin orda olmam yeterlimi? cevap bekliyorum sevgiler

Evet çok güzel olmuş geçen sene.Anlatmışlardı çok,merak etmiştim.Bende bir arkadaşımla gelicem aksilik olmazsa.Emeğinize sağlık...

değerli site yöneticisi bu geziye katılmak istiyorum (kendi imkanlarım ile)
ayrıca bu çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum hoşçakalın

saliha35 adını burda yazdırıyorsun. servise nerden bineceğini soyluyorsun. buna göre program yapılıyor. yöneticiler gelince seni daha iyi aydınlatırlar zaten.

Bu başlıkta geleceğini beyan etmek ve servisle gelecekse bunu belirtip servis saatinde orada olmak yeterli.
Tüm üyelerimiz ve (abartmamak koşuluyla) aileleri gelebilir.

BU SEFER BU YAPILAN GEZİYE KATILMAK İSTİYORUM

şuan için hangi servisle veya kendi imkanlarımla mı gelirim bi fikrim yok

AKSİLİK OLMAZ İNŞALLAH

ARKADAŞLAR ORGANİZASYON NEREDE GÖREMEDİM EĞER İSTANBULDA İSE BENDE 4 KİŞİ KATILMAK İSTİYORUM

Wattabe etkinliği

beni de bu etkinliğe yazarmısınız cevap yazarmısınız

Uydu görüntüsü yaz sezonundan önceye ait olmalı. Şu anda (önceki etkinliğe kıyasla bile) yemmmyeşil, kocaman ağaçlarla çevrili, çim alanın 2-3 kat oranında genişletildiği, oturma gruplarının arttırıldığı cennet gbi bir yer.
3 gün önce Bülent (pegasus) ile birlikte wattabe'deydik. Her ayrıntıyı yeniden gözden geçirdik, her şey tam istediğimixz gibi... Çok güzel olacak çok :)

ÖNEMLİ
NOT:
Arkadaşlar, lütfen gelecek olan kişiler servis kullanacaksa nereden bineceğini, henüz belli değilse belli olmadığını, veya kendi olanaklarıyla gelecekse bunu mutlaka belirtsin. Ona göre servis ayarlanacak; aksama olsun istemiyoruz.
NOT NOT Servisler tekerlekli sandalye için asansöre sahip değil maalesef. Tekerlekli sandalye kullanan arkadaşlarımız eğer servis kullanacaklarsa, otobüse kucakta transfer olacaklar...

ARKADAŞLAR YER OLARAK . (Wattabe)

İTİBARİYLE ÇİFLİKLERE YAKIN BİYERE BENZİYOR TABİ
ÇİFLİK OLSA NE OLACAK DİYORSUNUZ SON ZAMANLARDA ARTAN ( KIRIM KONGO KANAMALI KENEGE) OLAYINA DİKKAT ÇEKMEK İSTİYORUM BU KONUDA GEREKLİ ÖNLEMLERİN ALINMASININ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM YOKSA PİKNİK YAPALIMDERKEN.......

hayati_islam, önemli bir ayrıntı evet. Bu konuda şunu söyleyebilirim: Wattabe tam kapasite çalışan, sürekli yoğun (ve lüks) misafirlere hizmet eden bir tesis. Bu konuda gerekli önlemlerin alındığından ve sürekli kontrol altında tutulduğundan kuşkum yok. Yetkililerle görüşünce bu konuyu soracağım...

Konu önemli de, "panik" yapmaya da gerek yok bence.. 8)

Bildiğim kadarıyla henüz Ortakaradeniz'de görüldü keneler.. İstanbul'a yolları düşmedi! Belki "nem" olayını sevmiyorlardır.. :roll:

Her neyse.. Biraz geyik yapayım.. :p
Uydu görüntüsü yaz sezonundan önceye ait olmalı.
Uydu görüntüsünün altında:
Shot at 1969-12-31
diye bir yazı var. Dikkatimi çekti.. Rakamlar eğer tarihse (yıl-ay-gün olarak yazılan sistem) onikinci ayın otuzbirine ait olabilir (mi). Ancak 1969 işi karıştırıyor biraz.. O eğer yılsa Wattabe'nin "W"sunun bile olmadığı bir yılı anlatıyor olabilir ki.. "Kelalaka" bi şey olur..

Baben bu engellileri "kene" bile durduramaz bence:)

"yahu uzak şehirlerden geliyorlar,kar, yağmur, çamur demiyorlar... bu ne cesaret kardeşim:)

bir mantı için karla kapanan yolları açtırıyorlar:) "
...
halbuki bu hikaye başka...
üzerlerinde hep dostluk rüzgarı esiyor... wattabede geçen sene oyle olmuştu. o gözler var ya... hepsi insana cennet gibi geliyor...

bir dostluk denizi...

rüya gibiydi...yürekler kenetlenmişti...o gün acı yoktu. engel "pes" etmişti...
bir özgürlük simgesine dönüşmüştü wattabe...

ve bu sene de katılanların ruhu konuşacak orda eminim bundan. ve yeni yepyeni bir anlama bürünecek wattabe, bu sene de...

ben katılamasam da biliyorum ki o yüreklerin hepsinin sevincini hisedeceğim... ve bu sevinç herkese çok yakışacak doğrusu...
gölge olmayacak yüreklerde o gün...

harika bişi bu:)

MERHABA BENDE KATILMAK İSTİYORUM
İZNİME DENK GELİYO GELMEYE ÇALIŞACAĞIM

ben sakaryadan geliyorum nasıl gelirim yardımcı olurumusunuz ayhankuzu54 telefonum 05367719702

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt