Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gelemiyorum.
Katılan herkese iyi eğlenceler diliyorum.

2 kişi katılacağız. şirinevlerden servise bineceğiz.

şimdiden teşekkür ederiz

Selam bana 1 kişi daha eklermisiniz kendi imkanımızla geleceğiz.(bu artı bir şöför arkadaş) :)
Tşk

bizde varııııızzzzzzzz

gülçincim internetim olmadığından bayadır siteyi ziyaret edemiyorum.bugün arkadaşımın bilgisayarından bir girip bakıyım dedim.ve tesadüf yine o mükemmel organizasyona denk geldim.....ben ve eşim gelicez inşallah kendi imkanlarımızla......haaa bu arada ben özlem.belki hatırlamazsın bir ara havuza beraber gitmiştik...ohhhh beee sitemi baya özlemişim tabiki sizleride inşallah 14 temmuzda görüşürüzz

BİRİNCİSİNDEN ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL OLMASINI DİLİYORUM.İNŞALLAH ÇOK ÇOK DA GÜZEL BİR GÜN GEÇİRİRSİNİZ.KEŞKE BENDE SİZLER İLE BERABER ORADA OLABİLSEYDİM.SANIRIM OLAMAYACAĞI,AMA HER BİRİNİZE İYİ VE GÜZEL BİR GÜN GEÇRİRMENİZ İÇİN DUA EDECEĞİM.

SAYGILARIMLA :)

SERVİS KULLANMIYACAYIM KENDİ İMKANLARIMLA GELECEYİZ

ABALI

merhaba basari daha listeyi tamamlayamadım eger bursadan başka gitmek isteyen varsa benim mail adresime mail adsın sonmez16@mynet.com tamamlarsam sana mesaj atarım ama tamamlayamazsam ortak bir tane otobüsten bilet alacagız oturanboga abimizden bir servis isteyebilirim bizi termiralden almasını isteyebilirim ama suan daha kesin degil kesin olunca mesaj atacagım

evet serkanerol arkadaşda gelmek istiyo galiba onunlada bi konuş arkadaş acelemiz yok daha çok vaktimiz var zaten

ayrıca organizasyonu düzenleyen arkadaşlara sorum şu: yeme içme işi yani bu menü ücretsiz oluyo dime yoksa ona göre yanımızda yiyecek bişeyler getirecez ve yol paramızı ona göre ayarlıyacaz

selam

gelemeyeceğim. tatile gideceğim. size iyi eğlenceler :cry:

hercai_ugur, evet gelebilir. Yeter ki sayı ve servise nereden binileceği konusu önceden haber verilsin.

sonmez, hele siz gelme işini ayarlayın, servis konusunu halletmeye çalışırız...

basari, yemekler ücretsiz. İlk mesajda yazıyor. İsteyenler, çok abartmamak kaydıyla yiyecek bişeyler getirebilir tabii.

merhaba arkadaşlar bende geliyorum.kadıköyden kalkan serviste saat 10 da olucam benide yazarsanız sevinirim.

OK. Biz listeyi kullanıcı isimlerine göre yazıyoruz...

sevgili oturan boğa bu yaka kartınızı çıkaracak yazıcım yok ne yapabilirim? yada olması şartmı?

Olması şart değil. Yaka kartı konusunda wattabe'de biz gerekli düzenlemeyi yapacağız...

Sevgili dostlar,

Kararımı verdim ben de Kadıköyden kalkan servisle geleceğim.

Herkese sevgiler :D

Bende merter otobüs durağını kullanıcam.Beni almayın unutmayın :D

ne yazıkki yine gelemiyorum bi gün inşallah bende orda olcam....

Yaa vallahi bu kadar olmaz

Gören de; olmasa wattabe anavarza nerde hanee dese yeri valla

En son planı yapılan ve fakat aşırı sulu (yağ yağmur yağ) ortam neticesinde ertelenen wattabe etkinliğine heves etmiş sonra yine -her nedens terk-i diyar eylemiştim

orta not "oturanboğa bilir ben bi anlatmaya kalkar isem oof off namlı siyasetçi de ne ki, yazar ha yazarım, o nedenle terk-i diyar sebebimin -ki zinhar ve kat'aa bu site ile ilgi alakası yoktur- teşrifatlı açıklamasını istek olur ise aktarırım

devam . . .

yani orta not öyle kalsın ben devam ediyorum manasına

yaa abiciğim ve ablacığım yaa ne diye biz anlamıyor muyuz lan, len ya da lin ne .oh yemeye açıklama yapıyorsun teres demeyin yaa, ben ööle kendi kendime eğleniyorum işte, mazur görün

devam . . .

yani ikinci açıklamamı da yaptım içim rahat kalbim ferah ne yaptı da çorbanın dibini yaktı bizim sakar melahat manasına

işte efenim derken derken zaman bu şişede durduğu gibi durmuyor (kurcalamayın şimdi bu sözü, teşbihte hata olmaz) geçti gitti ne olduğunu bile anlamadan

derken ben eskişehirden biri ile tanştım, hatta onu ziyarete gittim, beni galiba sanırsa engelliler.biz'den mütevellit bulduğunu söyleyince haa sahi, engelliler.biz oldu beynimde o an

şimdi de engelliler.biz'e bir bakınayım dedim

vee

o da ne

wattabe

bu kadder olmaz artık

deja vu bu olsa gerek

yaa şimdi matrix'teki deja vu sahnesi geldi aklıma ama ona girsem başka bir şey çıkacak derken derken sevgi !!! sözcüklerinizden uğuldayan kulağım beni bu akşam uyutmayacak falan filan

yaa ayıp biliyorum ayıp ama bu wattabe için ben de gelmek istiyorum desem çok "yuh artık adamdaki surat değil kösele" tepkileri ile karşılaşmam değil mi

tekrar merhaba

anavarza

merhaba arkadaşlar ben de bu organizasyona katılmak istiyorum.
+1 olarak ekler misiniz lütfen
Kadıköy'den servisle geleceğim.

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİ BU OLAY HAKKINDA BANADA BİLKGİ VERSİN BENDE GELMEK İSTİYORUM AMA BEN NASIL GELECEM LÜTFEN YARDIMCI OLUNUZ

karizma dabbe, buraya gelmek istediğini söylemen yeterli. bir de kaç kişi geleceksiniz onu belirteceksin.İstanbul'da bineceğin servisi belirteceksin (servis kullnacaksan eger) diğer ayrıntıları zaten yoneticiler açıklar. heyecanlanma:)

meraba.ben konyada yaşıyorum.aslında bende gelmeyi çok isterim bu programa.ama malesef yol param yok.o eğlence programa gidecek bütün arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.

BENDE GELMEK İSTİYORUM BU SENE GEÇENKİNE GELEMEMİŞTİM.Bİ AKSİLİK OLMAZSSA GELCEM OGÜNE SAĞ ÇIKARSAM KENDİ İMKANLARIMLA GELİRİM MUHTEMELEN OLMAZSA SÖNMEZLE HABERLEŞİRİZ...HÜLYA GİDİYORUZ DEMİ :)

merhaba arkadaşalar
bende siteye çok uzun zamandır giremiyorum(evimde bilgisayar yoktu)
bende gelmek isterim ama malesef gelemiyecegim
14 temmuz tarihinde akşaehir de olacagım
katılacak arkadaşlara iyi eglenceler.... :)

Seçim çalışmalarını bırakıp hiç bir yere gideme güzel bir organizasyon ama üzüldüm gidemeyeceğime herkese iyi eğlenceler.

selam

merhabalar

ben nazoanne ile beraber geleceğim
listeye bizi de eklerseniz bahtiyar olurum..

yenibosna-kuleli den servise binersek tam süper olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt