Yaa vallahi bu kadar olmaz
Gören de; olmasa wattabe anavarza nerde hanee dese yeri valla
En son planı yapılan ve fakat aşırı sulu (yağ yağmur yağ) ortam neticesinde ertelenen wattabe etkinliğine heves etmiş sonra yine -her nedens terk-i diyar eylemiştim
orta not "oturanboğa bilir ben bi anlatmaya kalkar isem oof off namlı siyasetçi de ne ki, yazar ha yazarım, o nedenle terk-i diyar sebebimin -ki zinhar ve kat'aa bu site ile ilgi alakası yoktur- teşrifatlı açıklamasını istek olur ise aktarırım
devam . . .
yani orta not öyle kalsın ben devam ediyorum manasına
yaa abiciğim ve ablacığım yaa ne diye biz anlamıyor muyuz lan, len ya da lin ne .oh yemeye açıklama yapıyorsun teres demeyin yaa, ben ööle kendi kendime eğleniyorum işte, mazur görün
devam . . .
yani ikinci açıklamamı da yaptım içim rahat kalbim ferah ne yaptı da çorbanın dibini yaktı bizim sakar melahat manasına
işte efenim derken derken zaman bu şişede durduğu gibi durmuyor (kurcalamayın şimdi bu sözü, teşbihte hata olmaz) geçti gitti ne olduğunu bile anlamadan
derken ben eskişehirden biri ile tanştım, hatta onu ziyarete gittim, beni galiba sanırsa engelliler.biz'den mütevellit bulduğunu söyleyince haa sahi, engelliler.biz oldu beynimde o an
şimdi de engelliler.biz'e bir bakınayım dedim
vee
o da ne
wattabe
bu kadder olmaz artık
deja vu bu olsa gerek
yaa şimdi matrix'teki deja vu sahnesi geldi aklıma ama ona girsem başka bir şey çıkacak derken derken sevgi !!! sözcüklerinizden uğuldayan kulağım beni bu akşam uyutmayacak falan filan
yaa ayıp biliyorum ayıp ama bu wattabe için ben de gelmek istiyorum desem çok "yuh artık adamdaki surat değil kösele" tepkileri ile karşılaşmam değil mi
tekrar merhaba
anavarza