Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gringo' Alıntı:
Madem ki herkes orada olacak,bende geliyorum...Halkalı'dan kendi imkanlarım ile gelmeye çalışacağım...14 Temmuz'da görüşmek ümidi ile...

sevgili gringo...
Metro Grosmarket konusunda yazışmalarımız olmuştu seninle inanki geleceğine çok sevindim. seninle tanısmayı cok isterim.

Merhaba,
Bende katılmak istiyorum ama İzmit'e yaşıyorum burdan gecerken beni alabilecek biri olabilirmi acaba?

İstanbul dısından katılacak arkadaşlarımız eğer hangi şehirden geldiklerini yazarlarsa o şehirden gelecek diğer arkadaşlarla birlikte hareket edebilirler. Örneğin Ankara dan gelecek arkadaşlarımız birlikte hareket edebilirler. Kimbilir belki aracında boş yer olan biri vardır, ya da birlikte bir araç kiralanabilir. Daha uygun olur. Tabi bunun için kaç kişi olduklarını bilmek gerekir.

pegasus DOĞRU SÖYLÜYOO :) İZMİRDEN KİMSE GELMİYO MU :? FAZLA Bİ YER KAPLAMAM BENN :D

İŞTE YAZMIŞSIN KARDEŞ...BAĞCILARDAN GELECEK SEVENNEYAPMAZ...ALİ SAMİ YEN STADI KARŞISINDAN BİNECEKSİN SERVİSE DEĞİL Mİ?ÖYLE SÖYLEMİŞTİN SANIRIM.DEVAMINI KENDİN YAZARSIN. :lol:

WATTABE ORGASİNEBENDE GELMEK İSTİYORUM GELECEK SAYISI BENLE BİRLİKTE 3 KİŞİ

WATTABE ORGANİZESİNE BENDE KATILMAK İSTİYORUM BENLE BERABER 3 KİŞİ BENDE ARANIZ DA OLMAK SEVİNÇ DUYORUM SERVİLE GELECEGİM

Arkadaşlar, bu başlığın ilk mesajında servis güzergahları yazılı. Lütfen hangi duratan bineceğini herkes yazsın. Sonra aksama olursa üzülmeyelim...

BAZEN HERKESİN SENİ TANIDIĞI BİR YERE GİTMEK İSTERSİN
BEZEN DE ORAYA GİTMEME SEBEBİN HERKESİN SENİ TANIYOR OLMASIDIR

BAZEN ORAYA GİTMEK İÇİN CAN ATARSIN AMA ORADAKİ ÖZEL BİR KİŞİYLE KARŞILAŞMAMAK İÇİN GİTMEZSİN
BAZEN ORADAKİ ÖZEL BİR KİŞİYLE KARŞILAŞMA UMUDU İÇİN GİDERSİN

BAZEN SENİ KİMSE TANIMIYORDUR NAPCAM ORDA DER GİTMEZSİN
BAZEN SENİ KİMSE TANIMIYORDUR SEN ONLARI TANIYORSUNDUR TANIŞMAK İÇİN GİDERSİN

BAZEN BURADAKİ SENLE ORADAKİ SEN FARKLISINDIR ORADAKİLERE BURADAKİ SENİ GÖSTERMEMEK İÇİN GİTMEZSİN
BAZEN BURADAKİ SENLE ORADAKİ SEN FARKLISINDIR ORADAKİLERE BURADAKİ SENİ GÖSTERMEK İÇİN GİDERSİN

SİZİN NEDENİNİZ HANGİSİ?

tamda düğünn gününe denk geldi..3. cüsü de düzenlenir en kısa zamanda umarım bende gelmek isterdim:)

ARKADAŞLAR BEN GELMEK İSTİYORUM AMA YALNIZIM İSTANBULUDA HİÇ BİLMİYORUM. KARARSIZ KALDIM BU DURUMDA. İZMİRDEN GİDECEKLER VARSA BANA MESAJ ATABİLİRMİ ACABA...

BAZEN SENİ KİMSE TANIMIYORDUR SEN ONLARI birazda olsa TANIYORSUNDUR+ tanışmaya, tanımaya değer buluyorsundur

İstanbul sevinçli bu günlerde… Bayram yapıyor. Ayın on dördünü çekiyor iple…

Bu şehri iyi tanırım. Yerinde duramıyor. Yüzyıllardır barışlara, savaşlara, en büyük kalabalıklara tanık bu şehir, çocuk gibi yerinde duramıyor. Zıplarsa deprem olur diye korkuyorum:)
Bugün çok konuştuk onla. Ben sevinçli, o sevinçli… Yüzyıllardır beklediğim müzik çalıyor üstelik. Coşmuşuz o biçim. Deliriyoruz…
Ama bizi kimse anlamaz bile biliyoruz da bunu… İstanbul nazlı gelin gibi o gün nasıl güzel görüneceğinin telaşına girmiş. “Bu gelecekler başka, bambaşka” diyor.
Katılıyorum bu şehre ben!
Bunları nasıl anlatsam, nasıl söylesem? Anlaşılacak mı bilmiyorum. Yüreğin dili biraz zordur bilirim. Ama yüreğim de yerinde durmuyor ki…
Kuduruyor.
“Bu sadece bir gezi, ne olacak, ne bu heyecan?” diyorlar bana.
Yollar düşüyor gözlerime… Yolcular… Ve yürekler… Nasıl anlatsam bunu ben?
Hepsi, gelenlerin hepsi özel insanlar… Hepsi beklenmeye değer… Hepsi tanışmaya değer… Birbirlerini tanımıyorlar. Birileri “geçerken beni biri alır mı” diyor…
Biri diyor ki “ben araba kullanırım gerekirse”… Biri diyor ki gelmek istiyorum ama beni kimler taşır?”
“ Güven” ölmemiş Allahım! Kardeşlik ölmemiş şükür!
Ana değil, baba değil, kardeşi değil aslında, ama o “birilerine” güveniliyor!
“Yoldan geçerken alsınlar… yolda taşısınlar” dedirtecek kadar anlamlı bir güven bu…
Bir açlık… Tanışmaya ve tanınmaya açlık.
Çıkarlardan bağımsız, hiçbir çıkarın olmadığı bir yere gitme sevdası bu…
Arada “çıkar” olması uzak “birilerine” tutunma sevdası bu…
Karanlıklara adım bu! Karanlıklara korkmadan yürüyüş bu…
Tanımadığın bir yer güya… tanımadığın birileri var ya güya…
Ama yürek tanıyor. Ruh tanıyor.
Yürekten gelenin gücü bu!
Yollar hayran… Zaman hayran… Ben hayran buna… İstanbul hayran buna…
O yüreklere tanık şehirler hayran buna…
Pencerelerden gökyüzüne bakanlar yollara çıkıyor. Akrabalarına bağımlılar, yabancılara koşuyor.
Eyvallah yok! Eyvallah yok kimseye!
İstanbul bunun için seviniyor. “Onların kimseye eyvallahı yok” diyor.
“Biz onlardan yanayız. Yollar onlardan yana… Güvensinler kendilerine… tek tek gelsinler…
Yollar onların yanında, biz yanında olacağız” diyor…
“Onların hepsi özel insan… Tıpkı her insanın özel olduğu gibi” diyor. “İnsana değer” diyor..
Onlar mahzundu…
Kardeşim, seni bir yabancı İzmit’ten alacak! Onu hiç görmedin sen! Ve senin bir yakının da değildi!
Seni biri kucağında sevgiyle taşıyacak kardeşim! Sen onu tanımıyordun. O seni tanımıyordu.
Kardeşim birlikte oynayacaksınız. Birbirinizi tanımıyordunuz. üstelik aranızda bir bağ da yok!
Ne dininiz aynı, ne cinsiniz… Ne hemşerisiniz, ne aynı düşüncedensiniz…
Ne politik görüşünüz aynı, ne de akrabanız sizin!
Ama sizi bir arada tutan bir damar var!
Siz aynı ruhu taşıyorsunuz.
Aynı yüreğe sahipsiniz…
İnsan olmanın ayrıcalığı bu!
İnsan olmak fark yaratır!
İstanbul bunu biliyor.
Ben biliyorum.
İlkinde ordaydım. Çevremdeki gözlere bakamadım bile. Yüreklerde olanı hissediyordum. Sarhoşlara döndüm. Bu nasıl “bir yürek buluşması” bilirim ben.
Ve yeni bir kervan yolda…
Asırlardır unutulan yeni bir kervan bu!
İnanın zamanın, yeryüzünün böyle bir molaya ihtiyacı vardı!
İstanbul kendi payına düşen onurdan oldukça memnun!
“Hayatımda ilk defa” tanık olmaktan” onurluyum” diyor.
“Ve bu birileri de gidecek elbette. Ve ben yine kendi başıma kalacağım” diyor.
“Ama bu anlamlı günü yazacağım defterime” diyor bana.
“Nesillere aktaracağım” diyor.
“Tıpkı size aktardığım gibi” diyor.
Kuduruyor, kuduruyor sevinçten.
Ben bile böyle görmedim bu şehri…
Beni de kudurtuyor. Güzel dostum benim:)
"Onların hepsine iyi bakacağım” diyor.
“İstanbul’un farkını yaşayacaklar” diyor.

Bu geziyi hazırlayan arkadaşların hepsine, bu işte katkısı olan sponsorların hepsine, gelenlere, gelemeyenlere, katkısı olan herkese yürekten teşekkür ediyorum.
Şehirler, İstanbul ve çocuklar adına…

Selam olsun kendi yüreğine tutunanlara…
Kaybolmayan “güven”e…
Ve sonunda galip gelecek dürüstlüğe…
Ve “asr”a…

SERVİSLER le ilgili

Mecidiyeköy Alisamiyen Stadı karşısından (yani Edirne istikametine doğru), eski benzincinin önündeki duraktan, binicem ilgililere duyrulur Teşekürler :lol:

Öf yeditepe amma romantikleştirdin ha. Topu topu bir araya gelip güzel bir gün geçireceğiz yahu. Romantik bir devrimle İstanbulu ele geçirmeyeceğiz. :):):)

tabi ki topu topu güzel bir gün geçirilecek. ama çok güzel olacak:)
ama abartı yok valla...bu şehir konuşuyor yahu:)
pegasus tamam yazmıyorum bir daha...kızma, tamam:)

y@ren' Alıntı:
pegasus DOĞRU SÖYLÜYOO :) İZMİRDEN KİMSE GELMİYO MU :? FAZLA Bİ YER KAPLAMAM BENN :D
Yaa Yarenim
Senin için üzülüyorum, atlayıver kara trene çuh çuh çuh haydarpaşadasın, kadıköye 5 dakikalık mesafe, İstanbul yolcusu arayıpta üzme canını en rahatı bu bence... HADİ VER KARARINI ATLA GEL...
kardinal20@hotmail.com
SELAMLAR
[size=6][/size] :D :D :D :D

büyük bi ihtimalle ben ve saz arkadaşlarım da hazır bulunacağız...stop
masa altı votkalı kolaları hazırladım...stop
şimdi oryantal ayarlamaya çalışıyorum...stop
hemen mayışmayın...stop

:twisted: :twisted:
sorun çıktı karı bağajda gitmem diyo...stop
arka dörtlü dolu naapalım...stop

yeditepe listede ismin niye yok...stop :?:

Gerçekten güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum ve Lüleburgazdan kendi olanaklarımızla 5 kişilik orta büyüklükteki ailemle katılacağım.

Yeditepe uyanıyor..
kaf dağına çıkacağız biz.
Katılanlara iyi eğlenceler..

Dün, dünle gitti cancağızım,
Bugün yeni şeyler söylemek lazım.lol:

offffffffffffffffffffff off

Ya olmaz böyle bir şey ya.
Bu cumartesi mesaiye gelmemi istiyorlar illaki.
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum malesef bu senede sizlerle tanışamayacağım.Çok özürler......Beni listeden çıkarabilirsiniz.

benide ekleyin arkadaşlar, kendi imkanlarımla orda olcam.

selamunaleykum benide ekleyin 1+ bu arada servisler tamamen kesinleştimi
incirli ömürden geçen servisi kullana bilirim inşaAllah tabi kesinleştiyse

Bir bahane aramadan direk katılıyoruz :lol:

aferits + yengeniz

Kısmetse Ulaşımı kendi imkanlarımızla karşılayacağız.

( Her kes ipe asılmış ipi kopacak yav :lol: ) (bu uyarı wattabe etkinliğini iple çekenler için yapılmıştır. :lol: )

Nafiye beni bulmadan dolma tenceresinin kapağını açma sakın. :lol:

Ayrıca; şimdi adını hatırlayamadığım ve yapılamayan wattabe için bana tepsi tepsi börek sözü verenlerde sözlerini unutmasınlar. İsimlerini orada hatırlarsam çok çektirirm.
:lol: :lol: :lol:

bizde geliyoruz

ben eşim ve olum orda olucaz kadıköyden binicez kolayyyyyyy gelsiiiiiiiinnnnnnnn.......

MRTAKSOY İSTANBUL KADIKÖYDEN HALDUNTANER İN ÖNÜNDEN BİNECEK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt