Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan hiç şüphemiz yok sevgili pegasus :)

Minevracım sizleri en iyi şekilda ağırlayacağız yeterki gelin :)
geleceğini okuyunca çok mutlu oldum.

Eğer Bursa'daki ekip 20 kişi ile esenler otogarı'na gelirse, oradan da bir servis kaldırırız. Böylece Ankara dahil şehir dışından gelen tüm arkadaşlar için çok kolay olur. Hele Bursa'dan ses çıksın...

Olmazsa, otogardan otobüs şirketinin servisiyle veya metro ile Merter Metro Durağı'na geçersiniz, oradan servise binersiniz. 5 dakikalık iş...

Ankara güzel bi süpriz yaptı :)

Oturan boğa Merhaba
Ben Hüseyin Çelikkaya --kardi20
Arkadaşım ben wattabe etkinliklerine katılmak için kayıt oldum,,, ama bir engelli arkadaşımız var bilgisayarı arızalı olduğu için üye olamıyor ve wattabe etkinliklerine katılmak istiyor,,, bende onun için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum... senden ricam gereken bilgileri versem halledebilirmisin lütfen...
ismi: Akın
MSN,i: serserii_akınQhotmail.com
kendi dahil 4 kişi kendi imkanları ile katılmak istiyor
lütfen ilgilenirse arkadaşta sizinle tanışabilir bu vesile ile
çok selamlar :D :D :D :D :D

Tamamdır Hüseyin, listeye ekliyorum Akın'ı ve 3 kişiyi de :)

OturanBoğa' Alıntı:
Tamamdır Hüseyin, listeye ekliyorum Akın'ı ve 3 kişiyi de :)

Çok teşekkürler ilgine inşallah Allah kısmet ederse tanışıp görüşeceğiz,ayrıca arkadaşın üyeliği hakkındada kendisine bir bilgilendirme email,i atarsanız zahmet olmazsa,,,cumartesiyi getiremiyorum yaa çok heyecanlıyım yeni arkadaşlar edineceğimden dolayı. :D :D :D :D :D :D :D :D :D çok çok selamlar

Akın üye mi oldu? Şu anda bekleyen bir üyelik başvurusu yok...

Arkadaşım Bülent
Akın üye olamıyor bilgisayarından dolayı yapabilirse sende rica etmişt...
Bu arada aklıma takılan bir konu da şu,,, o kadar engelli bir araya gelmişken
medyayı çağırıp, seslerini kamu oyuna duyurabilmek ve sorunlarını dile getirmek imkanı olöamazmı bu hususta bir girişim yapabilirmiyiz,, sana çok zahmet verdim ama msn adresin yok daha iyi anlaşabilirdik hıı aklımdayken benim 2 sitem var
bir ara göz atıp fikirlerini oraya yorum olarak yazarsan sevinirim alshastalari.azbuz.com çok selam kolay gelsin arkadaşım :?: :D :D :D

Evet Bülent Medya yı Çagıralım mı 14 Temmuz etlinligimizde

Sorunlarımızı anlatırız heber yaparlar iyide olur

KEMAL ARKADAŞIM

Böyle ciddi bir konuyu hafife alıp dalga geçmenize üzüldüğümü belirtmek isterim,,,
Eğer sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir medya olursa, bülent medyada olabilir Kemal medyada,,, size teesüf ederim arkadaşım :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Medya özellikle istemiyoruz arkadaşlar... Biz bize eğlenirken ne işi var elalemin aramızda. Biz ailecek keyifli bir gün geçirmek istiyoruz, reklam yapmak ya da birilerine mesaj vermek değil. Tey tey teeeeeeeey! :):):)

Kemal kötü bir şey söylemedi ki, alınma lütfen...

Akın için sen üye ol, ben üyeliği onaylarım...

BENDE GELMEK İSTİYORUM +2 KİŞİ CENNET MAH. SERVİSE BİNMEK İSTİYORUM :D :D :D

bende geliyorum :lol: kadıköyde olacagım.

kardi20' Alıntı:
KEMAL ARKADAŞIM

Böyle ciddi bir konuyu hafife alıp dalga geçmenize üzüldüğümü belirtmek isterim,,,
Eğer sorunlarımızı anlatabileceğimiz bir medya olursa, bülent medyada olabilir Kemal medyada,,, size teesüf ederim arkadaşım :( :( :( :( :(

kardi20
Beni Yanlış anladın OturanBoga nın gerçek ismi Bülent oldugu için öyle söyledim Yanlış anlamana aslında ben üzüldüm Bülent medya diye bişi yok sadece Oturanboga nın ismi ....

kardi20' Alıntı:
Arkadaşım Bülent
Akın üye olamıyor bilgisayarından dolayı yapabilirse sende rica etmişt...
Bu arada aklıma takılan bir konu da şu,,, o kadar engelli bir araya gelmişken
medyayı çağırıp, seslerini kamu oyuna duyurabilmek ve sorunlarını dile getirmek imkanı olöamazmı bu hususta bir girişim yapabilirmiyiz,, sana çok zahmet verdim ama msn adresin yok daha iyi anlaşabilirdik hıı aklımdayken benim 2 sitem var
bir ara göz atıp fikirlerini oraya yorum olarak yazarsan sevinirim alshastalari.azbuz.com çok selam kolay gelsin arkadaşım :?: :D :D :D

medyadan bugün gazatesinden engelli yazar serkanerol orda olmıyacakmı zaten bugün gazatesinde bu olayı yazar işte artık hem + karizmada yapar fenamı işte :lol:

benim le gelecek arkadaşlarım

Derya Çakır , Deniz Çakır, Derviş Uslanmaz ve ben Kemal Çakır Dört kişi gelicez Ali samiyenden binicez listeyi düzenleyelim Lütfen

istanbuldan elif ve kardeşi kadıköyden siteye üye fakat şifresini bulup online olamıyor :( onlarda wattabeye gelcek kadıköyden bincekler

herşyin hayırlısı olsun

kaynaşmak güzel olaacak...

Amcamın oğlu ile de az önce görüştüm

O ve eşi (bir aksilik olmazsa -ki olduğunda haberdar ederim-) Cevizlibağ'dan servise binecekler

Güney ve +1 (eşi) olarak eklemeniz için bilginize

Amcamın oğlu daha (yıllardır ona söylemekten dilimde tüy kalmadı) başbakanlıktan engelli kimliğini dahi edinmiş değil, eğer gelirse iyice paylayıp onu kendine getirmeyi oylamaya sunuyorum :)

Son kez benim ve yakın çevremin servis güzergahlarını aktarayım

Ben Kadıköy

Ceyhun ve Kaya Ali Sami Yen karşısı

Güney ve eşi Cevizlibağ

Bilgi ve ilginize

engelliler.biz sitesini düzenlemiş olduğu bu organizasyonun engelliler adına biribirlerini tanımaları ve kaynaşmaları için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum sizleri ve diğer arkadaşları tanımak için LÜLEBURGAZ ENGELLİLER DERNEĞİ olarak 18 kişi olarak katılmak istiyoruz sevgilerle.

size yazıyorum oturanboğa

ewet bende öle düşünüyorum...ilk kez böle bir etkinliğe katılıyorum...

ARKADAŞLAR BANAKIZMAYIN AMALÜTFEN BENDE BİR DEĞİŞİKLİK OLDU BEN KADIKÖY SERVİSİNE BİNCEM MİSAFİRİM İSMAİL (KANKAM ) İSE MERTER DURAĞINDAN BİNECEK SERVİSE LÜTFEN BANA KIZMAYIN BU SON DURUMUM :(

hazır basılı boş yaka kartı:

dosya kağıdına olan: 1 ytl
kartona basılı : 2 ytl
karton+polyester kaplama : 5 ytl
karton baskı + polyester kaplama + fotoğraf + etrafına yanar döner
ledli ışıklı aydınlatma : pazarlığa tabii.

ayrıca isminizi de yazdırmak isterseniz:
elle yazım : +1 ytl
yazıcı çıkışlı : +3 ytl

yakaya tutturmak için gereken zamazingo bedelleri:

toplu iğne: ücretsiz
çengelli iğne: ücretsiz
çift taraflı yapıştırıcı: 25 krş
mınatıs : 50 krş
tükrükle : 1 ytl (hava çok sıcak olursa 5ytl)

müessesemiz 24 saat hizmet vermektedir
online sipariş kabul edilir_ teslimat wattabe'dedir.
---------------
engelliyim çalışamıyom nasıl para kazanabilirim diyenler
işte para böyle kazanılır :)
FIRSAT KOLLAYARAK VE FIRSATLARI DEĞERLENDİREREK. :)

[size=6]amman haa bu bi şaka yazısıdır[/size] .....[size=6]sakkınn haa bu bi şaka yazısıdır[/size]
sakın kart için bana gelmeyin :)
olur ya
bakarsın ciddiye alan çıkar :D :) :eek:

Ceyhun (+2) olmuş; Bilal ve Bülent de eklenmiş.

Bu arkadaşlardan birisinin görme engelli olduğunu iletti bana Ceyhun. Oturanboğa, sen sormuştun galiba görme engeli olupta gelecek olan tanıdığınız var mı diye ?

Bilgine

Servis yerleri Ceyhun ile aynı. ASY karşısı

ali samiyene hep maca giderdim ama zannedersem o tarihde ben giresunda denizlerde olcam aranıza katilmaayi cok isterdim ama olmicak sanirim size iyi eglenceler arkadaslarrr :oops:

Biz de katılmak istiyoruz

Selam arkadaşlar,
Şenliğe Elif ile ben de katılmak istiyoruz. Kadıköyden servise binebiliriz.
Teşekkürler :)

Gözümüz yollarda kaldı Dilek :) Elifciğime çok selam söyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt