Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük bir organizasyon :p katılım çok :p iyi eğlenceler arkadaşlar :p

selam

bende geliyorum. ama sadece servis'de kadıköy'de geleceğim.

BANA 2 KİŞİ DAHA İLEVE EDERMİSİNİZ GELECEK KİŞİLER HEPSİ ENGELLİ

ABALI

WATTABA ETKİNLİĞİ

Biz engelliler stres atmak, yeni arkadaşlıklar edinmek, sorunlarımıza çare bulmak, eğlenmek için böyle etkinliklere ihtiyacımız var.Teşekkürler

selamünaleyküm bende gelmek istiyorum +1 kişi
mümkünse cevizlibağ E5 (zeytinburnu)

teşekkürler

Selam mimfatih,,,

Bende çok istiyorum gelip sizlerle tanışmayı...Yaka kartımı bile hazırladım :lol:
(Bu arada metro ile ilgili yazışmalarımız ve katkıların sayesinde mum gibi oldular walla) :lol:

İnşallah görüşür muhabbet ederis bol bol...

Bu arada katılım çığ gibi... :lol: İnşallah sığarız oraya... :lol: Hazır bu kadar toplanmışken bide miting filan mı yapsak ne :roll:

ARKADAŞLAR BENİM Bİ TANE MİSAFİRİM VAR BİZDE MERTER OTOBÜS DURAĞININ ORDAN SERVİSE BİNCEZ BİLGİLERİNİZE :)

alemsin aferits ha:) hiç ip kopar mı?

ikincibaharla ben de geliyoruz. servisle ilgili bilgileri daha sonra yazarız inş.

hiç kaçar mı bu gezi:)

Herkese meraba,
Uzun süredir beklediğim bu organizasyona arkadaşım ile kadıköyden kalkıcak servisle katılacağız....

MERHABA

Ne güzel, ne hoş ve ne anlamlı bir buluşma organizasyonu... Düşünenlere, organize edenlere, emeği geçenlere ve elbetteki katılacaklara ne mutlu...
Bu vesile ile Engelliler.Biz sitesine ilk mesajımı göndermekten çok memnunum...

Ali Fuat Mengüç

BENDE BULUŞMANI KADIKÖY HALDUN TANER SAHNESİ ORDA BEKLERİM. BİLGİ OLSUN.

öğrencilerimi de getirmek istiyorum. getirebilir miyim?
sayı şu an belli değil ama. tam sayıyı sonra bildiririm.

herkese önceclikle merhaba ben 27 yaşındayım

büyük bir aksilik olmassa bende

MERTER OTOBÜS DURAĞIN DAN SERVİSE BİNYORUM 1 KİŞİ OLARAK

gelmeye çalışacagım .

27 yaşıma geldim sosyal haklarımı tam manasıyla bilmiyorum.

belki kendi tembelligimden olaca belkide cekingenliğimizden..

vel asıl gelip tanışmak ve sosyal yaşam da haklarımız hakkında geniş kapsamlı bilgi almak itiyorum yardımcı olacagınızı biliyorum...

sevgi ile kalın..

çok güzel bir buluşma olacak eminim, :( ama ben malesef gelemiyorum heyecanla resimlerinizi bekliyorum

celik' Alıntı:
arkadaşlar ben + eşim + ve kuzen de, şimdilik gelecek gibi görünüyoruz. inşallah bir aksilik olmaz..

arkadaşlar bir kişiye indi bilginize.....

Teşekkür

Sevgili Bülent, teknik destek ve avatar yerleştirme için teşekkürler... Ben 3 aile ferdimle birlikte (yani 4 kişi) Wattabe etkinliğine katılacağız.
Bugün 7.7.07 saat 17:00

gh

Bizdemi gelsek neee yaaa
(Karanlıklar prensi ve ben) Bu kadar insanı bir arada görmek isterdim
dogrusuu sizleri bir kenardan seyretmek isterdim tüm yaptıklarınızı kaydetmek isterdim bu devirde böylee dostluklar zor
gelsekmi ne yaa ???

ALGİDA firması etkinliğimize 500 adet dondurma desteği veriyor. :)
Kendilerine çok teşekkür ederiz...

algida-logo.gif

Ali Fuat Mengüç, servis kullanacaksanız hangi duraktan bineceksiniz?

bulutların_efendisi, bu eğlence kaçar mı yahu... :)

14TEMMUZ CUMARTESİ GÜNÜ BULUŞMAK ÜZERE

SELAMÜN ALEYKÜM HERKEZE BEN AYHAN.OZ CUMARTESİGÜNKÜ GEZİYE BENDE GELMEK İSTİYORUM VEDE SERVİS OLARAKTA MECİDİYEKÖYDEN BİNECEĞİM ŞUAN İÇİN TEKİM YANIMDA HENÜZ ARKADAŞ YOK AMA OLURSA BİLDİRİRİM --ŞİMDİDEN YÖNETİCİLERE VE BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA .BİZLERİ BÖYLE BİR ORTAMADA BULUŞTURDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER VE TEBRİKLER..-- VEDE BU ARADA SPONSOR FİRMA VE KURURLUŞLARADA ÇOK TEŞEKKÜRLER BİZLER İÇİN BU TÜR ORTAM VE ETKİNLİKTE KATKIDA BULUNDUKLARI VE EĞLENCELİ ORTAMLAR HAZIRLADIKLARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM -ŞİMDEN HERKEZE İYİ EĞLENCELER DİLERİM HERKEZİN UMDUĞU VE BEKLEDİĞİ GİBİ EĞLENCELİ BİR ORTAMDA GEÇMESİ DİLEĞİYLE GÖRÜŞMEK ÜZERE SAYGILRIMLA HOŞÇA KALIN....

selam sönmez arkadaş perşembe günkü toplantının sonucu ne oldu gezi için kaç kişi toplayabildin

merhaba arkadaşlar benim listemde suan 20 kişi oldu bir tane firmadan bilet alacagız termiralle kadar oradanda oturan boga abimizden servis istemeye niyetimiz var tam netlik kazanınca oturan boga abimize iletişime geceyim suan eger uygun 20 kişilik araba tutmaya niyetimiz var sonuçlanınca bilgi verecegim saygılarımla..........

sönmez arkadaş hemen cevap yazdığın için sağol ayrıca söyleyim benim adım başarı asma bana pencere kenarından bi yer ayırtırsan sevinirim çünkü ortada gidemiyom otobüs tutuyo beni çünkü bide hangi firmadan ve ücretlimi ücretsizmi ücretliyse kişi başı olarakmı yoksa başka şekildemi ücret uygulanacaktır

guzel bır organıyasyon olcagını düsunuyorum ınsallah guzel olur sıze ıyı eglenceler dılerım

Değerli Arkadaşlarım,
Daha önce foruma yazmamış olmama rağmen Sevgili Bülent'in davetine yazdığım cevaba istinaden adım listeye eklenmişti. Gerekli mazereti bülente yazmıştım, belki bir ümit gelebilirim demiştim. Ama malesef olmadı.Cuma günü Kırşehirden misafirlerim geliyor ve eşimde hastanede nöbetçi o gün.

O kadar çok istiyordumki orada olmayı.sizlerle tanışmayı, daha önceden tanışmış olduğum arkadaşları, dostları görmeyi, inanın çok üzgünüm, artık hoşgörünüze sığınıyorum ve çok çok özür diliyorum.

Buradan başta çok tanışmak istediğim sevgili bülente. bayke_mal abiye, ferit abiye. sevgili nafiyeye. pegasusa. yeditepeye, cerene, (isimler o kadar çok ki) daha önceden tanıştığım sevgili dostlara ve pikniğe katılacak bütün arkadaşlara yürekten sevgi ve selamlarımı gönderiyor ve şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. İnanınki çok güzel olacak. Benim yüreğim burkuldu sizin burkulmasın..

Artık ben sizi google earth'ten seyrederim. Sevgiyle kalın.

muzo inş. bir mucize olur gelirsin. ben de senle tanışmayı çok istiyordum. şartlarını zorla biraz e mi?
ayrıca İzmir'e selamlarımı ilet lütfen.

BANA 1 KİŞİ DAHA EKLER MİSİNİZ ?

İnşallah bir aksilik çıkmazsa Ankaradan minerva,öteki,atomkarınca,bluerush,konak + 5 şeklinde bir ekiple gelmek istiyoruz :D ama saat kaçta geliriz,nereden wattabeye ulaşırız sanırım biletler alınınca belli olur İstanbula varış saatimize göre bildiririz bir kaç gün içinde.Bizide bu şekilde listeye eklerseniz sevinirizzzzzzzzz.Açılın İstanbul seçim öncesi siyasi değil sosyal bir etkileşim için nabız ölçmeye geliyoruzzzz :shock: :lol:

Sevgili Bülent, servis kullanmayacağım. Kendi aracımla geleceğim/geleceğiz. Sana ve ilgili arkadaşlara teşekkürler...

..

Bülent beni yazmadın? Davetli degilmiyim?

:D

Sevgili arkadaşlar 14 Temmuz da sizlere unutamayacağınız bir gün yaşatmak, yepyeni dostluklara vesile olmak, engelliler.biz platformu ailesi olarak bağlarımızı çok daha güçlü hale getirmek için olabildiğince güzel bir gün geçirmenizi sağlayacağız.

Gelenlerin kesinlikle pişman olmayacaklarının garantisini veriyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt