Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERHABA ARKADAŞLAR GELMEYİ ÇOK İSTEMİŞTİM AMA OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ. BEN GELEMİYORUM. HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER.

Gülsüm (ve İzmir'den arkadaşlar), İzmir Konak Belediyesi'nden Uğur Yelekli'den ((empatidenizi) bir mesaj aldım biraz önce. Kendileri 20 kişilik bir grup olarak etkinliğimize katılacaklar. Kontenjanlarını bilemiyorum, ama belki kendisine ulaşılırsa bir ayarlama yapabilir. Gülsüm, bir dene istersen..

öğrenci listem inş. yarına hazır olacak. son durumu ancak yarın bildirebileceğim. servis sorunumuz olmaz inş. di mi?

Tesadüfen aynı tarihlerde İstanbul'da olacağım, ailecek gelmeyi çok isterim ama bunu gerçekleştirebilirmiyiz onu bilemiyorum, listede adım bulunsun, inşallah geliriz(m). Selamlar

Not:Gelebilirsem kendi imkanlarımla gelirim

Organizasyona İzmir'den katılmak için İzmir Konak Belediyesi'nden Uğur Yelekli'ye ulaşabilirsiniz; Telefon: 0 232 2242430 dan dahili 131

Gerekirse 3. bir servis ayarlayacağız...

Bende katılacağım + 2 kişi misafirim olacak kendi imkanlarımla geleceğim :!:

Arkadaşlar Servis bilgileri gözden kaçmasın: www.engelliler.biz/forum/viewtopic.php?p=227530

Not: Şehir dışından gelecek arkadaşlarımız için acaba otogara servis sokabilir miyiz dedik, ama mümkün olmadı. Şehir dışından gelecek olan arkadaşlarımız ya istanbul'a geldikleri otobüs firmasının servisiyle ya da metroyla Merter Metro Durağı'nın altındaki E-5 otobüs durağına gelmeleri gerek. 5 dakikalık yol inanın...

Merhaba
uzun zamandır pc ile ilgimi kesmistim bu gün bir mail gördüm
organizasyonla ilgili

ACABA BEN DE GELEBİLİR MİYİM __?

EĞER OK LERSENİZ

3 KİSİ İLE GELECEGİM
ESENLER OTOGARINDAN MERTERE GECECEGİM SERVİSLE GELECEGİM

İKİ TANE REFAKATCİ ANCA TASIYOR BENİ (

bende olmak isterdim..ama şartlar el vermedi..herkese Şimdiden iyi eğlenceler dilerim...

Merhaba arkadaşlar ve Oturanboğa.

Evren'le Ben cumartesi orda olcaz eklerseniz çok sevinrim 8) 8)

Menü güzelmiş biraz partiye heyecan katalım :) :shock: :shock: :shock:

Büyük ihtimal E-5 durağını kullancaz servise bizide ekleyebilirsiniz. baya kalabalık olcak umarım servis yeter :)

Emeği geçen herkese teşekkürler şimdiden. cumartesi güzel olcak 8) 8) 8)

ORDA GÖRÜŞÜRÜZ MİLLET!!!

Ayik olursam, servis 2 ile gelirim, mecidiyekoy den [ sanirsam maslak a en yakin orasi olur ] binerim.
Bir iki gune kesinlesecegini umit ediyorum durumun.

bir kişi daha gelecek gelecek kişiler allta

Derya Çakır ,Deniz Çakır ,Derviş Uslanmaz,Döndü Çakır

Teşekkürler

Bizim isim listemizin yazdığım şekilde düzeltilmesini rica ediyorum :?

az kaldı wattabeye biraz daha sabır :?
(hem bizler hemde sürekli başlarını ağrıttığımız değerli yöneticilerimizzzzz :) )

umuyorum bu son değişikliğimiz :shock:

minerva+atomkarınca+bluerush+konak+nazlıcan+2

minerva çok şey istiyosun sen bakim daha parti başlamadan :shock: :shock: olmazki canım :roll: :)

buluşmanın düzenleneceği adres semt neresi oluyo tam olarak göremedim ben gözümden kaçmış olabilir kusura bakmayın ama öğrensem iyi olcak :)

Onur, her iki başlığa da ekledim açık adresi:

WATTABE EXPERIENCE CENTER

Adres: Alkent 2000 Lakeside 34900 Büyükçekmece İstanbul
Telefon: +90 212 857 82 92 - 857 82 93

$ey.. rica etsem kayit numaram olarak 244 ya da 250 gibi birsey yazmaniz mumkun mu.. 241 i gorunce kendimi kotu hissediyorum.. tek sayilar beni delirtiyor da.. mesela kullanici numaram 399.. foruma her girdigimde sinirleniyorum neden 1 kisi daha beklemedim de 400 olmadim diye.. biliyorum pek normal degilim, yoksa beni begenmiyor musunuz? ")

İYİ GÜZELDE BÜLENT BEY; BİR TÜRLÜ ULAŞAMIYORUM UĞUR BEYE. YERİNE GELMİYORMUŞKİ ZATEN. CEP TELF. VARSA BANA BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRABİLİRMİSİNİZ.
AYRICA ÇOK TEŞEKKÜRLER. İLGİNİZ İÇİN...

Gülsüm, ben not bıraktım Uğur Bey'e. Yarın yine ararsan sanırım işini halledebilirsin.

Sönmez, sizin katılım işi ne oldu? 4. bir servisin gerekliliği için sizin kararınızı bekliyoruz. Çoook geç kaldık...

bende sönmez arkadaşdan haber bekliyom bi kaç gün kaldı burda yoksa treni kaçırcaz :lol:

sönmez arkadaşın özelinede yazdım bide bu servislerin geçiş saatleri neydi arkadaş

Bir kişi daha eklermisiniz

Bize 1 kişi daha eklerseniz seviniriz. Servise Kadıköyden bineceğiz.
Teşekkürler :)

Konya dan iki kardeşim geldi. mümkünse onları da getirmek istiyorum. kadıköy den servisle...

Herkese Merhabalar

Ben Evren(Senedesmus).......Coktan beri siteye takılma imkanı bulamıyordum....Bu organizasyonla birlikte umarım daha aktif olabilirim...Onur ile birlikte hoş bir tren yolculuğuyla aranızda olmak istiyoruz...

Cok opüyorum hepinizi ...

Senedesmus

Adamım güzel olcak valla tren yolculuğu.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

BEKLE BİZİ İSTANBUL 8) 8) 8) 8)

yargıc' Alıntı:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy son anda bır değişiklik yaparak bende gelıyorum bunu kaçırmamaklazım bırdha ne zman bır araya gelırız kımbılır
bende gelıyorum +2
BENDE SENIN ARKANA KATILA BİLİRMIYIMM CEVAPP YAZ

Aynur, sen ve yanında iki kişi daha Kadıköy'den 1. servise bineceksin. Doğru mu?
taliha çetin +1 kişi ise ekstradan yeni katılımcılar ve onlar yenibosna metrosundan binecekler. Doğru anladım di mi?

merhaba arkadaşlar bizler 20 kişilik servis ayarladık liste fazla olsun diye bekledim ama fazla kişi katılım olmadı onun için bende 20 kişilik araba tuttum artık öbür arkadaşlar kusura bakmasın oturan boga abiçim servise gerek kalmadı cumartesi görüşürüz inşallah

Evren' Alıntı:
Herkese Merhabalar

Ben Evren(Senedesmus).......Coktan beri siteye takılma imkanı bulamıyordum....Bu organizasyonla birlikte umarım daha aktif olabilirim...Onur ile birlikte hoş bir tren yolculuğuyla aranızda olmak istiyoruz...

Cok opüyorum hepinizi ...

Senedesmus

:shock:

trenle hım 8)

onon' Alıntı:
Adamım güzel olcak valla tren yolculuğu.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

BEKLE BİZİ İSTANBUL 8) 8) 8) 8)

Ne yani trenle aramızda olacaklarmış mış

İstanbul kırmızı halılarıda serin Evren&Onur teşrif edecek çünkü trenle gelecekler :D

Havalara bak yaaaa :lol:

sonmez' Alıntı:
merhaba arkadaşlar bizler 20 kişilik servis ayarladık liste fazla olsun diye bekledim ama fazla kişi katılım olmadı onun için bende 20 kişilik araba tuttum artık öbür arkadaşlar kusura bakmasın oturan boga abiçim servise gerek kalmadı cumartesi görüşürüz inşallah

selam sönmez arkadaş araba saat kaçta nerden kalkacak ona göre orda olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt