Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PİKNİK

selamlar.ben daha önce pikniğe kızım ve eşimi getireceğimi yazmıştım.benim üç cocuğum var eğer mümkünse onlarıda getirebilirmiyim .toplam beş kişiyiz.kabul ederseniz sevinirim. olmazsa gene üç kişiyiz. teşekkürler...

Merhaba

Geçen senekine gelememiştim.Her ne kadar site ve forumda pek etkin değilim sağolsun bir sorum olduğumda oturan boğa(bülent bey) anında aydınlatıyor beni.Bu etkinliğe gelmek isterim.Bugün haberim oldu eşimle konuşacağım programımız uyarsa ben,eşim ve 4 yaşındaki sevgili kızım ile kadıköyden servis ile gelmek isterim.
Bülent Özçelik

Arkadaşlar bende geleceğim ama Bursadan araba kalkıyor mu???

mrb dostlar bende aranızda olmayı çok isterdim ama ben size çok uzağım Batmandan-istanbul çok uzak gelmem imkansız gibi,bütün dostlara iyi eğlenceler ilyas gülçine selamlar iyi eğlenceler

slm

merhaba arkadaşlar!!!!
güzel bi organizasyon ama gelme imkanımız pek yok yakn biyer de olsan dı belkı gelebilirdim şimdiden hepınıze ii eğlenceler :cry: :cry:

bende gelmeye çalışacağım yazabilirsiniz +1 kişi ancak merak ediyorum görme engellilerde varmı aramızda. ben görme engelliyimde kadıköyden binecem geçen senekine gitmemiştim merak ediyorum. gidenl

Kenan, listeye adını yazdırıp görmediğini söyleyen ilk kişi sensin.
Görmeyen birkaç arkadaşıma özellikle yazacağım ve etkinliğe katılmalarını isteyeceğim. Sen de çevrendeki arkadaşları davet edersen çok güzel olur...

SELAM ARKADAŞLAR

DEGERLI ARKADASLAR BEN SEYI MERAK EDIYORUM.BU ETKINLIGE UZAK SEHIRLERDE OLANLARDA KATILABILIYORMU?
BEN DIYARBAKIRDAN KATILABILIR MIYIM?
KATILABILIRSEM NASIL VE NELER YAPMALIYIM?
NEREYE BAS VURMAM GEREKLI?
ORGANIZASYON ICIN HER HANGI BIR UCRET ODEMEMIZ GEREKIYORMU?
YOL SORUNUNU NASIL HALLEDEBILIRIZ. BANA BU KONULARDA YARDIMCI OLMANIZI RICA EDIYORUM.BU ORGANIZASYONA KATILMAYI COK ISTIYORUM.SEVGI VE SAYGILARIMLA .IBRAHIM AYDIN

Ben de Kadıköy servisi ile geleceğim

Eğer mümkün olursa 2 arkadaşımı davet etmeyi düşünüyorum, yolcu sınırlaması illaki vardır, otobüs ve kapasite belli sonuçta

Zaten o iki kişi gelir ise karşıda -avrupa yakası- oturdukları için diğer servisi kullanmaları olası

İnternet olanakları yeteri kadar olmadığı için organize olamayan, hatta böyle organizasyonların yapıldığından bile bihaber arkadaşlardır kendileri

Bülent, bakalım bu sefer tanışabilecek miyiz ?

Bu Şeytan da amma bacağı kuvvetli çıktı, akıl alır gibi değil :)

Niye Ankara'lıyım ben ki.
Bende İstanbul'da olmak ve bu canım pikniğe katılmak istiyorum amaaa...

14 temmuz etkinligi

Merhaba bende kızımla beraber etkinlige katılmak istiyorum.
Kendi aracımızla geleceğiz.

HERKESE SİMDİDEN İYİ EGLENCELER

AYFER ÖZKAN

"bazen herkesin seni tanıdığı bir yere gitmek istersin."

deryaaslantürk, ankara uzak değil böyle bir yere...

gezi vardır adı sadece gezidir.
ama bu başka. bambaşka olacak.
ruhlar buluşacak o gün...

herkes birbirini tanıyacak...

dyb21, Diyarbakır'dan gelmek nasıl olur bilemiyorum. İstanbul otogarına gelmek, ordan metroyla binip Merter'de inmek ve ordan servise binmek. Başka yolu yok.

AnAvArzA, iki arkadaşımız da gelebilir tabii. Servise nereden bineceklerini ve isimlerini yazarsan...

arkadaşlar benide eklermisiniz eşimle gelmeyi düşünüyorum servisle kadıköyden eğer mümkünse sizlerle tanışmayı çok istyorum sevgilerrr

Madem ki herkes orada olacak,bende geliyorum...Halkalı'dan kendi imkanlarım ile gelmeye çalışacağım...14 Temmuz'da görüşmek ümidi ile...

DYB21 organizasyon için hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. Tüm masraflar organizasyon komitesinin yaptığı bağlantılarca karşılanacaktır.

eee tanışma vakti geldide geçiyor bile... ciddi bi aksilik çıkmazsa bende sizlerleyim... :wink:

ya bu organizasyonun güzel olacagı şimdiden belli bütün saz ekibi orda olacak valla ya ben tekerlekli sandalye kullanıyom ve kırsehirdeyim ben bu durumda katılamayacagım ama gelmeyi çok isterdim umarım yakın bi organizasyona gelmeye çalısacam aranızda bulunamadıgım için çok üzgünüm sizlere iyi eglenceler diliyorum yapan emegi gecen herkese katılan arkadaslarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.......... :( :(

II.Wattabe Etkinlikleri

Değerli Engelliler Platformu Yöneticileri;
Bende Bursa/Orhangazi'den katılmak istiyorum.
1. Yenikapı'dan nasıl ulaşırım. (Servis yok mu).
2. Bursa istikametinden gelen arkadaş varsa yol masrafının bir kısmını karşılamak kaydıyle gelebilir miyim.
bu konuda cevap verecek arkadaşlar 2. sorum için cep telefonlarını verebilirler.

sonmez, Bursa'dan ve yol üstündeki yerlerden gelmek isteyen arkadaşlarımız baya çok. Otobüs organizasyonu için bu arkadaşları da hesaba kat ve iletişime geç lütfen. Bu organizasyon senin :)

Ali, Yenikapı'dan otobüse binip, Şirinevler'de inebilir ve oradan servise binebilirsin.

bende gelmek istiyorum amaaaaaa

merhaba arkadaşlar nasılsınız cengiz ben 1 . sine gelemedim ama 2.sine gelcem kısmet olursa kadıköyden binerim servise şimdiden heyecanlandım valla:)

MERHABA ARKADAŞLAR ÇOKTANDIR YAZAMIYORUM İNTERNET BAĞLANTI SORUNUM OLDUĞUNDAN DOLAYI HERKESTEN HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM İNŞALLAH BENDE KADIKÖYDEN SERVİSLE KATILIRIM ETKİNLİĞE BEN MEHMET KARAKÖSE HERKESE ÇOK ÇOK SELAMLAR BU ETKİNLİĞE 4 KİŞİ İLE KATILABİLİRİM GİBİ GELİYOR TEKRAR YAZARIM BENİ UNUTMAYIN VEDE YALNIZ BIRAKMAYIN TEŞEKKÜRLER BY BY

merhaba arkadaşlar suan tam listem de 11 kişi var perşembe günü saat 18:30 da toplantım var o zaman netlik kazanacak bana perşembe gününden sonra ya mail atın [size=6][/size]

Bülent Yüksel Evci adında bir engelli arkadas ulaştı bana. Kendisi ve üç kişilik ailesi de gelecekmiş. Listeye ekleyelim. Kendi imkanlarıyla gelecekler. Ayrıca benim müzisyen arkadaslar falan, artı beş yaz beni...

Wattabe katılımı hakkında

Merhaba
Bülent arkadaşım, etkinliklere katılmak için kayıt gerekiyormu :?: gerekiyorsa nereye nasıl kayıt olabilirim :?: .. Ben tekerlekli sandalye ile geleceğim servise binip inmemde kolaylık varmı :?: Bu hususlarda beni aydınlatırsan sevinirim...Ben ve+bir arkadaşım gelmek ve sizlerle tanışmak istiyorum :D
kardinal20@hotmail.com 0535 365 91 92
Selamlar

SELAM :D :D :D :D
Böyle bir organizasyona katılacağım ve yeni arkadaşlar edineceğim için çok sevindim, inanın ayın ondördünü getiremiyorum çünki geçen eylülden beri dışarı çıkmıyorum ve istemiyorumda, Lütfen beni ve+2 arkadaşımıda kaydederseniz sevinirim :D .Beni tek düşündüren tekerlekli sandalyede olduğum için servise kucakta nasıl bineceğimdir :?: :D ,inşallah onada bir çözüm bulunur. Ben Mecidiyeköy den servisle geleceğim
Bütün katkıları olanlara çok teşekkürler
Hüseyin Çelikkaya

ARKADAŞLAR BENDE ANKARADAN KATILACAGIM HA BU ARADA ANKARADAN KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR BANA ULAŞABİLİRMİ

kardi20, servise Mecidiyeköy'deki ilk duraktan bineceksin. Yanındaki arkadaşların da, servisdeki diğer arkadaşlar da, oradan geçen pazulu insanlar da yardımcı olur. Hiç sıkma canını... Gel de şu kanarya konusunda biraz muhabbet edelim :)

Arkadaşlar, lütfen servisle gelecek herkes servise hangi duraktan bineceğini yazdırmayı ihmal etmesin.

Bahsettiğim arkadaşlarım ile görüştüm, 2'si de şu an için okey dediler. Aksi bir şey olursa tekrar paylaşırım sizlerle

Kaya ve Ceyhun ASY önünden servise binecekler

Bir de eskişehirli bir tanıdığımın gelme ihtimali var, onu da kesinleşirse aktarırım

Bir de benim amca oğlum var, o da bizlerden ama etliye sütlüye karışmadan öylece kendi halinde yaşar, ona da bir çıtlatayım diyorum, belli mi olur aramıza bir nefer daha kazandırmış oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt