Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 14 Temmuz Cumartesi: 2. Wattabe Etkinliği'nde buluşalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEN ARKADAŞLARIMIDA GETİRMEYE KARAR VERDİM BİR SAKINCASI YOKSA. BU GÜZEL ORTAMDA YALNIZ SIKILACAĞIMI DÜŞÜNDÜM.
1+3 = 4 KİŞİ

WATTABE ETKİNLİĞİ

ENGELLİLER.BİZ 2. WATTABE ETKİNLİĞİNE BENDE KATILMAK İSTİYORUM.NURCAN ERAY + BİR KİŞİ KADIKÖYDEN SERVİSLE GELEBİLİRİM.

ANKARA'DA Kİ ENGELLİLERİN SUÇU NE? BİZ DE İSTİYORUZ.ANKARA DA DA OLSUN BÖYLE BİR ORGANİZASYON. LÜTFEEEEEEEEEN...... SEVGİLER.

BU GÜZEL ETKİNLİĞE BENCEDE KATILMAK GEREKLİDİR BİRLİKTEN HERZAMAN GÜÇDOĞAR. :wink:

organizasyon

alla alla bendeki de şanş 9 sene istanbulda kaldım böle organizasyona katılamadım (duymadım veya olamdı) şimdide uygunum fakat tayinim ankaraya çıktı gelmem sanırım çok zor neyse katılanlara iyi eğlenceler ve şimdiden afiyet olsun

Bebiş hasta olmazsa bende (yalnız ben) geleceğim inşaallah...Servise Ali Sami Yen Stadı karşısından bineceğim ...Benide ekleyin...

Arkadaşlar bende aranızda olmak istiyorum.. Ancak ben Yalovadayım.. Eğer Bursa arabası beni alırsa gelebilirim. Çünkü sonuçta onlar yalovadan geçecek.. Kim bakıyor Bursaya?

ayhankuzu54, Sakarya'dan nasıl geleceğin konusunda hiç bir fikrim yok. Otobüsle Kadıköy'e gelip, oradan servisin kalkacağı yere gelemen mümkün. Ama çok zahmetli olur. Sen bilirsin...

slmmmmm

ii de benim gibi izmirde yaşayanlar ne yapacak :cry:
oysa çok istiyorum gelmeyi :?: :?:

"bazen herkesin seni tanıdığı bir yere gitmek istersin..."

bu geziler bu yüzden önem taşıyor zaten... tıpkı bu site gibi...

bu bir dostluk denizi...

bu bir "dostların" buluşması...yüreklerin "ortak ve birlikte" çarpması...

bu geziyi düzenleyen herkese binlerce teşekkür...

inanıyorum ki gelemeyenlerin de yüreği orda olacak...

Bende geliyorum +1 olarak eklermisiniz İzmirden sonra çook ara verdim.Servis için yarın yazabilirim.yubbiiiiiiiii

Beni de dahil ederseniz çok sevinirim. Cennet mahallesinden servis kullanıcağım

arkadaşlar alisamiyenin karşısından binenler bana da haber versinler ki beraber topluca binelim. inşallah bir aksilik olmazsa.. tabi ki

serkanerol' Alıntı:
Arkadaşlar bende aranızda olmak istiyorum.. Ancak ben Yalovadayım.. Eğer Bursa arabası beni alırsa gelebilirim. Çünkü sonuçta onlar yalovadan geçecek.. Kim bakıyor Bursaya?

bende bursa arabasından haber bekliyom arkadaş bu işle sönmez arkadaş ilgileniyo galiba altta alıntı mesajı vardır

sonmez' Alıntı:
merhaba çok güzel bir gün olacak yine bursadan bizler yine bir grup otobüs kiralıyıp gelmeyi düşünüyoruz bir sakıncası olurmu

Kadıköyden kalkacak servisle geleceğim, +1 şeklide ekler misiniz lütfen,
tşk

Arkadaşlar ben Kemal Çakır ve Derviş diye bir arkadasımla birlikte iki kişi servis ile gelecegiz bizide kayıt etmenizi ricaederim
Teşekürler

ne güzell yaa :) Şu kalabalığa bakınnn :) maşallahh....

Keşke bende olsam sizlerle birliktee :(

y@ren olmak istiyorsan gel yardım ederiz gelemeyecek durumde issen hep birlikte gidelim Eylenelim

piknik

ben .kızım ayşe ve annesi kadıköyden gelmek istiyoruz. ne yapmamız gerekiyor.

Gelmek isteyen arkadaşlarımızın buraya isimlerini, kaç kişi geleceklerini ve servisle mi yoksa kendi imkanlarıyla mı geleceklerini yazmaları yeterli.

Gelebilir, ama buraya isim yazdırılması şart.
Servis, yiyecek-içecek vb. konular için bu çok önemli

DEMEK HALEN ISRAR EDİYORSUNUZ.ARKADAŞLAR BU ORGANİZASYON SEÇİMDEN SONRA OLSAYDI SİZ KAYBEDERMİYDİNİZ,YOKSA KAZANIRMIYDINIZ.ŞÖYLE SEÇİM BİTSE HE PARDON AMACINIZ ENGELLİ ADAY DİYE BAZILARINA İYİ GÖRÜNMEKSE BİLEMEM.BAKIN SİSTEM DEĞİŞMEDEN ENGELLİ MİLLETY VEKİLLERİNİN HİÇ BİR FAYDASI OLMAZ ...GENEDE SİZ EĞLENİN.

ataka57, ne diyorsun sen yahu? Şu yazdıklarını anlayabileceğimiz şekilde ifade eder misin lütfen?

kaç kişi geleceğinizi, servis kullanacaksanız servise nerden bineceğinizi buraya yazmanız yeterli.

merhaba ismimi nasıl yazdıracağım yardımcı olurmusnuz

bende geleceğim kendi olanaklarımla Büyükçekmecedyim zaten

Ben yazacağım. Siz şunları cevaplayın hele:
kaç kişi geleceksiniz?
Servisle mi geleceksiniz? Evetse, servise nereden bineceksiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt