Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 19-20-21 Mayıs: İzmir'de üç günlük enfes tatil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bende gelmek istiyorummmm

semino kardeş benide götür yaa ağlarım bakkkkkkk

BANA ŞAKA YAPMAMAYA GAYRET GÖSTERİRSEN SEVİNİRİM IŞIK...

dilemma' Alıntı:
onur öyle bir anlattı ki..."Çeşme" diyorum...

bendemi katılsam acaba ya... Çeşme de ne güzeldir şimdi. tertemiz deniz incecik kum. denizide derin değil hem....hmm düşünmem gerek.......
üfff tatil demeyin bana ya... :? kendimi işe veremiyorumm... :mrgreen:

katılacak olan tüm arkadaşlara iyi tatiller ve iyi eğlenceler diliyorum .......iş ortamından ayrılıp kısa bir nefes almak için iyi bir fırsat , herkese sevgiler

çok güzel görünüyor................

Teşekkür ederim oyacımm. umarım gittiğimize değer.....

Otobüsle gelecekler saat 8 İzmir’e giriş yapmalılar. Hava yolu ile gelecek arkadaşlarda saat 9 giriş yapacak şekilde biletlerini alsınlar. (Lütfen biletlerinizi bu şekilde alın arkadaşlar.)

Ben o tarihte Adana'da olacağım. Adana İzmir uçağı 07:30 da Adnan Menderese iniyor. 2 saat beklerim artık :wink:

irtibat teli

arkadaşlar vala ne yalan söyliyeyim ben izmiri pek bilmiyorum. belli bir irtibat telefonu yok ulaşabileceğimiz.

izmirde' ki arkadaşlar bana msn'den bir irtibat telefonu verebilir mi?

tufankursad@hotmail.com

Oya Tekin' Alıntı:
Arkadaşlar İstanbul, Ankara yada vs. yerlerden katılacak olan tüm arkadaşlarımız gelecekleri ulaşım şeklini ve firmayı bana bildirecekler ben de kendilerini hava yolu ise hava alanından kara yolu ise otobüs terminalinden alacağım. Bence her ilden gelirken toplu hareket ederseniz sizler içinde eğlenceli bir seyahat olur düşüncesindeyim Ayrıca katılacak olan arkadaşlara telefon numaramı verip kendilerininde telefonunu alacağım. Bu konuda endişeniz olmasın. Tüm detayları hafta içi zaten burada bulmuş olacaksınız.. Şu an Çeşme mi , Kuşadası mı? Bunda karar kılalım istedim. Bu yüzden yayınladım. En kısa zamanda otelimizin resmi ve diğer detayları yayınlacağım. Hadi bakalım parmaklar çalışsın. Bu kadar mı katılım. Kaçırmayalım bu fırsatı. :cry:

Yani Real hepinize telefon numaramı vereceğim ve sizlerin telefonunu alacağım. Gelecek olan arakadaşlar önce netleşsin herkesle özel mesaj yolu ile haberleşeceğim.Endişeniz olmasın rahat olun.

toplu halde

Ozaman istanbuldan gelen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler.

Gelmek isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atabilir veya msn adresimi ekleyip ulaşabilirisniz. HAREM'den TOPLU halde aynı otobüse bilet ayırtırıp. gidebiliriz.

tufankursad@hotmail.com

Real İstanbuldan gelen arkadaşlar CinCin'le irtibat içinde olacaklar diğer organizasyon sorumlumuz CinCin'dir. :wink: İstanbul'dan sizi o organize edecek.

İzmir'e gelmeyi çok istiyorum...

ama malesef gelemem....

herkese iyi eğlenceler.

çok güzel olacak eminim bende gelmek istiyorum eger bir aksilik cıkmazsa bende geleceyim

O kadar güzel duruyor ki gezi programı Oya Abla gercekten çok güzel bir 3 gün gecireceğinizi düşünüyorum.Gönül ister ki geçen sene ki gibi gelmek fakat hem burada ki yoğunluk ve en önemlisi yanıma bu sefer +1 bulamadım.(Mehmet te yok :D )Şimdiden gidecek tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilemek istiyorum umarım çok güzel vakit geçirsiniz..

Oyoyoyoy......AQua Park...DEV su parkı...Bayılıyorum oraya....Süpper eğlenceli bir yerdir...

Eğer bir manim çıkmazsa ben de geleceğim... :wink:

slm

OYACIĞIM
BANA HABER VERMEZSİN HA
ÇOK KIRILDIM DOĞRUSU :lol:
NEYSE SEN SORMADIN AMA TABİKİ GELİYORUM
İNTERNETİMİZ YOK HERHALDE ANCAK CAFELERDEN GİRİYORUM HEMEN
BİLET BAKACAĞIM ŞİMDİ

Figencim ben senin geleceğini biliyordum ki. :wink: Kuşlar söyledi. :wink:

iyi tatiller arkadaşlar güzel resimlerinizi bekliyoruz , sevgiler ,

oya, 19 mayıs sabahı kahvaltıda kesin beraberiz. akşama da gelmeyi çok istiyorum. o zaman ki şartlara bağlı.

Arkadaslar....Hepinize bol gunesli , neseli ve mutlu bir tatil diliyorum.....

Ve kendim adıma asagıdaki su sozleri soyleyerek ile mesajıma son

veriyorum:)

"Bir Of Çeksem Karşı Ki Dağlar Yıkılır
Bugün Posta Günü Canım Sıkılır

Ellerin Mektubu Gelmiş Okunur
Benim Yüreğime Hançer Sokulur

Bir Of Çeksem Karşı Ki Dağlar İniler
İflah Etmez Bu Dert Beni Pareler

Orta Anadolu-Sırrı Sarısözen-Muzaffer Sarısözen "

:);)

Mutluyum cunku Sizler neseli ve mutlu bir tatil gecireceksiniz...Hepinize

bir daha iyi Tatiller...

Her sey Yureginizce olsun...

Yureginizce kalın...

hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar.....

Tek kelimeyle "MÜKEMMEL"
Arkadaşlar, ben de inşallah tam teçhizatlı kameramanınız Cevat Kelle misali az buçuk ambulans gibi tura katılacağım.
Çok eğlenceli olacak çok :)
Kuşadası'nda görüşmek üzere ...

İstanbul dan gidecek arkadaşlar ne şekilde gideceğinizi bana bildirir misiniz?Hep beraber güle oynaya gidelim :D

OYA HANIM RİCA ETSEM LİSTEDEN ADIMI SİLEBİLİR MİSİNİZ..

TEŞEKKÜRLER

bu geziye katılmak isteyenler şimdi burda burayı bir mahkeme ortamı yapmışlar o gelin diyoo kıskanmayın side gelin ne bu ben gelirdim ama orda büyük bir kavga olur diye korkuyorum :?: inşallah her organizasyon gibi güzel olur size iyi eylenceler

Ssormak istediklerinizi bana özel mesaj atabilirsiniz ATLANTİS MEDİKAL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt