ya bende gelmek istiyorummmm
semino kardeş benide götür yaa ağlarım bakkkkkkk
semino kardeş benide götür yaa ağlarım bakkkkkkk
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
semino' Alıntı:Yoooooooooo +1 karaboga değilllllllllllllllll :lol: :lol: :lol:
dilemma' Alıntı:onur öyle bir anlattı ki..."Çeşme" diyorum...
Otobüsle gelecekler saat 8 İzmir’e giriş yapmalılar. Hava yolu ile gelecek arkadaşlarda saat 9 giriş yapacak şekilde biletlerini alsınlar. (Lütfen biletlerinizi bu şekilde alın arkadaşlar.)
Oya Tekin' Alıntı:Arkadaşlar İstanbul, Ankara yada vs. yerlerden katılacak olan tüm arkadaşlarımız gelecekleri ulaşım şeklini ve firmayı bana bildirecekler ben de kendilerini hava yolu ise hava alanından kara yolu ise otobüs terminalinden alacağım. Bence her ilden gelirken toplu hareket ederseniz sizler içinde eğlenceli bir seyahat olur düşüncesindeyim Ayrıca katılacak olan arkadaşlara telefon numaramı verip kendilerininde telefonunu alacağım. Bu konuda endişeniz olmasın. Tüm detayları hafta içi zaten burada bulmuş olacaksınız.. Şu an Çeşme mi , Kuşadası mı? Bunda karar kılalım istedim. Bu yüzden yayınladım. En kısa zamanda otelimizin resmi ve diğer detayları yayınlacağım. Hadi bakalım parmaklar çalışsın. Bu kadar mı katılım. Kaçırmayalım bu fırsatı.