Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Engelliler.Biz Organizasyonu] 19-20-21 Mayıs: İzmir'de üç günlük enfes tatil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer kuşadasında karar verilecekse tam mevsimidir derim.ayrıca tercih edilen mekanda bildiğim kadarıyla harika yerlerden birisi.şu an tadilatta sanırım ama o tarihte hazır olur.yani hiç kullanılmamış bir mekanda tatilin keyfi başka olur.fiyat olarakta çok makul birazda mayıs ayı olması nedeniyle tabiki.bi fiyatlara temmuz ağustosta mümkün değil kalınmaz çünki.

Evet tadilatta yarenn66 iki gündür Kuşadasındaydım hem otelde bize verilecek odaların düzenlenmesi hem de gece yapılacak animasyon gösterileri ile ilgili görüşmeler yaptık. Her otel sezona girerken tadilat içinde olurlar eğer sezona girmiyorlarsa oda satışı zaten yapmazlar. O tarihte oyun havuzları dahil her şey hazırlanmış olacak. Şu an aldığım fiyatlarda zaten özel alınmış bir fiyat şu an bile bu fiyatlarda heleki böyle bir otelde açıkçası yok. İkili ilişkilerle bize sunulmuş bir fiyat. Bu organizasyonu fırsatı olan kaçırmasın. Bu arada sizde adalısınız bildiğim kadarıyla yaren66 bu organizasyonda en azından tekne turunda bizlerle olmayacak mısınız? Nerde Aydın ve adalı üyelerimiz onları göremiyorummmmmmm. Hadi ama neşeli, yaren66 ve diğer üyelerimiz neredesiniz. :wink:

ARKADAŞLAR PLANDA KÜÇÜK BİR DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE GELMEYE KARAR VERDİM

[

oyacım merhaba, geç oldu ama bu güzel tatile bende katılmayı çok isterdim fakat. ekonomik yönden zorlanacağım için aranızda olamayacağım. katılan bütün arkadaşlara iyi eğlenceler..

Oya Tekin;kuşadası gibi turisttik bir bölgede yaşasakta hala gelenek ve göreneklerimizi unutmadık.Allahtan bir mani olmassa elbette hoşgeldine geleceğim tabiki oda sorulurmu.

Evet arkadaşlar beklenen tatile çok kısa bir süre kaldı. Şimdi size önemli bir haberim var. Kararsız kalanlar ve geç kalanların sevinecekleri bir haber.

Katılım süresi için biraz zaman aldım. Yani son katılım tarihimiz 05-05-2006 Cuma günü yerine 10 Mayıs 2006 Çarşamba tarihine kadar uzatılmıştır. Hadi bakalım bu fırsatı iyi değerlendirin acaba katılsam mı diyenler hemen karar versin sonra pişman olursunuz benden söylemesi. :wink:

Bu tatile katılanlara şimdiden iyi tatiller vede eğlenveler diliyorum.

Ahhhh o tatilde bende olsaydımmmm . Doya Doya eğlenseydimmmmmm.

:lol: :lol: :lol:

Menekşe gelmek isterdik ama pirhana' nın nişanı var 19 mayısta.
İnşallah başka sefere.

Ferit abicim bence pirhana'nın nişanını teknede yapalım ne dersin? Harika olur vallaha hem daha zamanda var ben organize ederim sen iste yeter ki. :wink:

Özel bir sebepten dolayı bu güzel organizasyondan mahrum kalıcam. Hepinize iyi eğlenceler.....

ReaL nedir bu kararsızlık tam 3 tane gelecem gelmeyeceğim mesajın var.

Gelecek gelecek üstüne gitme yaren abisi gelecek. :wink:

ReaL' Alıntı:

ARKADAŞLAR PLANDA KÜÇÜK BİR DEĞİŞİKLİK YAPTIM VE GELMEYE KARAR VERDİM
[

ReaL' Alıntı:
Özel bir sebepten dolayı bu güzel organizasyondan mahrum kalıcam. Hepinize iyi eğlenceler.....

Real Bu ne yaff :D Bak bir durum olursa yedek oyuncu olarak ben varım ha :D
Sevgiler...

HALLEDEMEDİĞİM BİR SORUN VAR AKLINIZDAN SAKIN MADDİYAT GEÇMESİN. O YÖNDEN PROBLEMİM YOK. SADECE AÇIKLAMAK İSTEMEDİĞİM ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI GELEMİYORUM.

ReaL' Alıntı:
HALLEDEMEDİĞİM BİR SORUN VAR AKLINIZDAN SAKIN MADDİYAT GEÇMESİN. O YÖNDEN PROBLEMİM YOK. SADECE AÇIKLAMAK İSTEMEDİĞİM ÖZEL BİR SEBEPTEN DOLAYI GELEMİYORUM.

Canım dostum ben o açıdan demedim... Ben seni bilmezmiyim :)
Sevgilerimle....

KaraBoğa' Alıntı:
ReaL' Alıntı:

Canım dostum ben o açıdan demedim... Ben seni bilmezmiyim :)
Sevgilerimle....

EYVALLAH BOĞA BENİM YERİME SENİ YOLLASAK OLMAZ MI? :p :p :p

BENDE ORDA OLACAĞIM EŞİMLE BERABER SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMA EŞLİK EDECEĞİM. AKŞAMLARI KUMSALDA ATEŞ,GİTAR VE MUHABBET ETMEK İSTEYEN HERKES BALIKLAMA GELEBİLİR RAHAT OLUN YANİ :lol:

TÜM KARİZMAMLA VE MÜKEMMEL MÜZİĞİMLE :p SİZLERE UNUTAMAYACAĞINIZ BİR EGE TATİLİ GEÇİRTECEM,,, BİRİ BENİ TUTSUN GÖRENDE ORGANİZATÖR SANACAK.... CEMMMMMMMMM DAZLAK OLACAZ BABA SÖLİM HAAAAAAAA :D. REALLL SENDE TAKLA GÖSTERİNİ YAPACAN BAK YOKSA TEKNEDEN AŞAĞI ATARIM SENİ :D

[size=6]Arkadaşlar sizlere gezimizle ilgili bir kaç ayrıntı belirtmek istiyorum.[/size]

1-Sabah İzmir’de yapacağımız kahvaltı hakkında; Bu yapacağımız kahvaltı vermiş olduğum ücrete tabii değildir bunu daha öncede belirtmiştim. Bunun için bu hafta işletmeyle görüştüm ve kişi başı özel bir fiyat aldım bizler için. Şimdi sizlere hem kahvaltı yapacağımız yerin görüntülerini veriyorum hem de kişi başı İzmir’e ilk girişte yapacağımız kahvaltının kişi başı fiyatını veriyorum.

Kişi başı köy kahvaltısının fiyatı: 7 YTL'dir. Bunu da ödeme yapmayan arkadaşlar 125 YTL'nin içinde gönderirlerse sevinirim.

Sabah Kahvaltı yapacağımız MarTı Cafenin görüntüleri:

2- Kahvaltıdan sonra Kuşadasına giderken yolda vereceğimiz mola hakkında;Adaya giderken Ulusoy dinlenme tesisindeki alılan şeylerde 125 YTLnin içinde değildir.

3 Tekne turumuz hakkında; Bununla ilgili resim ve gün içerisindeki program hakkında bilgi vereceğim. Tekne turumuz için ek bir ücret ödenmeyecektir teknede yiyeceğimiz öğlen yemeği de 125 Ytl’nin içindedir.

Teknedeki öğlen yemeğimizde neler olacak.

Balık-Köfte-Bulgur Pilavı- Makarna ( Açık büfedir hepsinden alınabilir.)

Yeşil Salata- Patates Salatası ( Açık büfedir her ikisinden de alınabilir)

Cola- Fanta- Gazoz- Su ( Gün boyu üceretsiz alınabilir)

Diğer alkollü içecekler ücret dışıdır onlar için ekstra ücret ödenecektir onlar içinde bizlere ayrı fiyat belirlendi.

Alkollü içecekler

Bira (Efes büyük) :3 YTL
Rakı :5 YTL
Şarap: 4 YTL
Çay- Kahve:1 YTL

Tekneyle gezeceğimiz koylar

Baradan koyu ( Burada karaya çıkılacaktır)
Soğuksu
Koru

Ve Teknemiz MATADOR

Açık büfemiz

4- Cumartesi günü akşamı yemekten sonra gideceğimiz Türkü Cafe ile ilgili detaylarda şu şekilde. Türkü Cafe fiyatıda 125 YTL içinde değildir bunun içinde özel fiyat aldım. Kişi başı 17 YTL’dir. Bunun içinde 3 içecek hakkınız var ne içerseniz. :wink: Meyve tabağı ve Çiğ Köfte. Üç içecekten sonrası ekstraya tabidir. Türkü Cafe ile ilgili ödemeyi gelince yapabilirsiniz buna herkes gelmek mecburiyetinde değildir isteyen otelde kalabilir.

Programı Güven Aksu ve Grup Naz gerçekleştirmektedir. Keyif alacağımız bir grup.

Ve SILA TÜRKÜ EVİ

5-Dönüşte yapacağımız öğlen yemeği hakkında;Dönüşte yani gezi sonunda bir öğlen yemeğimiz var bununla ilgili görüşmelerim devam etmektedir. En geç Perşembe günü bununla ilgili ücretide bildireceğim. Harika bir köyde kuzu kavurma yemek isteyenler sakın bu turu kaçırmasınlar.

6-Pazar günü yapacağımız kültür gezisi hakkında; Efes ve Meryem ana girişleri bizlere ücretsizdir Meryem anada refakatçılar ücretsiz efeste kişi başı refakatçı ücreti 10 YTL’dir.

7-Şehirler arası ulaşım hakkında; Bununla ilgili biligiyide Perşembe günü geçeceğim.

Evet arkadaşlar tüm bunlardan özetlersek İzmire girilirken yapılacak kahvaltı, Ulusoyda alacağımız şeyler, türkü cafe ve dönerken yiyeceğimiz yemek, şehirler arası ulaşımız 125 Ytl’nin içinde değilir.

125 YTL’nin içinde olanlar Otelde konaklama, Cumartesi ve Pazar sabahı otelde yapacağımız kahvaltı (Açık büfedir), Cumartesi ve Pazar akşamı otelde yapacağımız akşam yemeği ( Açık büfedir) Oteldeki tüm havuzlardan ve plajdan ücretsiz yararlanıyoruz, Cumartesi günü yapacağımız tekne turu ve teknedeki öğlen yemeği ve üç gün boyunca bizlerin ulaşımını sağlayacak olan aracın fiyatı bu 125 YTL’nin içindedir.

Bu turu kaçıranlar pişman olacaktır söyleyeyim.:) Kumsalda ateş etrafında BLACK&WHITE'nın gitarını dinlemekten kendinizi mahrum bırakmayınız. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.

Az kaldı az kaldı. Durun daha bunlar söylediklerim daha ne süprizler var. :wink:

çok güzel hoş bir organizasyon katılan arkadaşlara iyi tatiller ,

Menekşe' Alıntı:
Teknede kırmızı şarap offf denizin kokusu, şarabın tadı şuan gözümün önüne gelirverdi birden :lol:

Kırmızı şarap deme ya canım hemşom yerimde duramıyorum...

Size iyi eğlenceler dilerim dostlar...
Mutlu anlar yaşamanız dileğiyle...

Bende Varım Arkadaşlar

Öncelikle bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ederim. Ne zamandır Ankaradan bu sıkıcı iş yoğunluğundan sıyrılıp küçük te olsa bir tatil yapmak istiyordum.Buna çok ihtiyacım var.Sizlerle birlikte olmak çok iyi gelecek iyi eğleneceğimizi düşünüyorum.Arkadaşlar benide Eklermisiniz. Sevgiler.Ha bu arada Ankaradan Gidecek Olan Arkadaşlar Haberleşelim Beraber gideriz daha iyi olur Bana cvp yazarsanız sevinirim. Mail atarsanız maillerimi daha sık kontrol ediyorum. ( urfalisair@mynet.com ) Mutlu kalın.

oyahanım bende geliyorum.
benin de eklebilir misin?
nerden bulaşacaksın,nasıl bulaşacaksın.
hangi otobüsse gidecek.
bu haber olsun olur mu?
bütün arkadaşlar tanışmak sevelim.
paylaşmak isterim.
davranma istemiyorum,karşıya çıkmak istemiyorum.
sevgili ve saygılar diliyorum arkadaşlar.
saygılar
turgay gök

oya hanım bir dakika ben düşündümde
diyorum acaba bu parayı yatırmazda oraya gelsem orda ödelim.
ama ben bankaya yatmazsam.
daha iyi olmaz mı?
ben dikkatli olmak gerekiyorum.
çünkü yazdığımda sonra da gelemediğim ve tatile gidemediğini ne olabilirim.
bu bankada yazdığını parayı ya da gitmediğini ve para geri alabiliyor musun?
bunu demek istiyorum.
uyanık oluyom.
bunu merak ediyorum.
Oyahanım nasıl olabilirim.

Size özel mesaj yoluyla telefonumu iletiyorum beni ararsanız gerekli detayları size anlatırım.

Oya Hanım merhabalar

Nasılsınız Oya Hanım Beni Hatırlamışınızdır umarım. Ankaradan Muhammed. Telefon numaranızı özel mesajla banada yazarsanız sevinirim. Sormam gereken bikaç şey olacak sevgiler.

bu güzel organizasyona giden arkadaşlara iyi eğlenceler :)

ÇOK KAPSAMLI, ÇOK ŞIK BİR ORGANİZASYON.
BİZLERE ANCAK UZAKTAN SEYRETMEK DÜŞECEK.
İYİ EĞLENCELER HERKESE...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt