[size=6]
Arkadaşlar sizlere gezimizle ilgili bir kaç ayrıntı belirtmek istiyorum.[/size]
1-Sabah İzmir’de yapacağımız kahvaltı hakkında; Bu yapacağımız kahvaltı vermiş olduğum ücrete tabii değildir bunu daha öncede belirtmiştim. Bunun için bu hafta işletmeyle görüştüm ve kişi başı özel bir fiyat aldım bizler için. Şimdi sizlere hem kahvaltı yapacağımız yerin görüntülerini veriyorum hem de kişi başı İzmir’e ilk girişte yapacağımız kahvaltının kişi başı fiyatını veriyorum.
Kişi başı köy kahvaltısının fiyatı: 7 YTL'dir. Bunu da ödeme yapmayan arkadaşlar 125 YTL'nin içinde gönderirlerse sevinirim.
Sabah Kahvaltı yapacağımız MarTı Cafenin görüntüleri:
2- Kahvaltıdan sonra Kuşadasına giderken yolda vereceğimiz mola hakkında;Adaya giderken Ulusoy dinlenme tesisindeki alılan şeylerde 125 YTLnin içinde değildir.
3 Tekne turumuz hakkında; Bununla ilgili resim ve gün içerisindeki program hakkında bilgi vereceğim. Tekne turumuz için ek bir ücret ödenmeyecektir teknede yiyeceğimiz öğlen yemeği de 125 Ytl’nin içindedir.
Teknedeki öğlen yemeğimizde neler olacak.
Balık-Köfte-Bulgur Pilavı- Makarna ( Açık büfedir hepsinden alınabilir.)
Yeşil Salata- Patates Salatası ( Açık büfedir her ikisinden de alınabilir)
Cola- Fanta- Gazoz- Su ( Gün boyu üceretsiz alınabilir)
Diğer alkollü içecekler ücret dışıdır onlar için ekstra ücret ödenecektir onlar içinde bizlere ayrı fiyat belirlendi.
Alkollü içecekler
Bira (Efes büyük) :3 YTL
Rakı :5 YTL
Şarap: 4 YTL
Çay- Kahve:1 YTL
Tekneyle gezeceğimiz koylar
Baradan koyu ( Burada karaya çıkılacaktır)
Soğuksu
Koru
Ve Teknemiz MATADOR
Açık büfemiz
4- Cumartesi günü akşamı yemekten sonra gideceğimiz Türkü Cafe ile ilgili detaylarda şu şekilde. Türkü Cafe fiyatıda 125 YTL içinde değildir bunun içinde özel fiyat aldım.
Kişi başı 17 YTL’dir. Bunun içinde 3 içecek hakkınız var ne içerseniz. :wink: Meyve tabağı ve Çiğ Köfte. Üç içecekten sonrası ekstraya tabidir. Türkü Cafe ile ilgili ödemeyi gelince yapabilirsiniz buna herkes gelmek mecburiyetinde değildir isteyen otelde kalabilir.
Programı Güven Aksu ve Grup Naz gerçekleştirmektedir. Keyif alacağımız bir grup.
Ve SILA TÜRKÜ EVİ
5-Dönüşte yapacağımız öğlen yemeği hakkında;Dönüşte yani gezi sonunda bir öğlen yemeğimiz var bununla ilgili görüşmelerim devam etmektedir. En geç Perşembe günü bununla ilgili ücretide bildireceğim. Harika bir köyde kuzu kavurma yemek isteyenler sakın bu turu kaçırmasınlar.
6-Pazar günü yapacağımız kültür gezisi hakkında; Efes ve Meryem ana girişleri bizlere ücretsizdir Meryem anada refakatçılar ücretsiz efeste kişi başı refakatçı ücreti
10 YTL’dir.
7-Şehirler arası ulaşım hakkında; Bununla ilgili biligiyide Perşembe günü geçeceğim.
Evet arkadaşlar tüm bunlardan özetlersek İzmire girilirken yapılacak kahvaltı, Ulusoyda alacağımız şeyler, türkü cafe ve dönerken yiyeceğimiz yemek, şehirler arası ulaşımız 125 Ytl’nin içinde değilir.
125 YTL’nin içinde olanlar Otelde konaklama, Cumartesi ve Pazar sabahı otelde yapacağımız kahvaltı (Açık büfedir), Cumartesi ve Pazar akşamı otelde yapacağımız akşam yemeği ( Açık büfedir) Oteldeki tüm havuzlardan ve plajdan ücretsiz yararlanıyoruz, Cumartesi günü yapacağımız tekne turu ve teknedeki öğlen yemeği ve üç gün boyunca bizlerin ulaşımını sağlayacak olan aracın fiyatı bu 125 YTL’nin içindedir.
Bu turu kaçıranlar pişman olacaktır söyleyeyim. Kumsalda ateş etrafında BLACK&WHITE'nın gitarını dinlemekten kendinizi mahrum bırakmayınız. Şimdiden herkese iyi eğlenceler.