Bundan yaklaşık 1 hafta önce sigara bırakma deneyimleri ile ilgili olarak google’dan yaptığım aramada bu site ile tanıştım. Yaklaşık 1 haftadır zaman buldukça sürekli olarak site içerisinde forumaları okumaya başladım. İnanılmaz konular ve hayatlar ile tanıştım.
İnanır mısınız yaşananları ve verilen mücadeleleri okudukça sigara bırakmak için verdiğim mucadelenin çok komik, hatta şımarıklık olduğunu gördüm.
Öncelikle site paylaşımlarının gayet seviyeli ve öğretici olduğu, harika bir topluluk oluşturduğunuzu söylemek istiyorum.
Sizleri farketmem için bu siteyi mi okumam gerekiyordu derseniz evet sonuna kadar haklısınız, elbette ki değil, her gün gazete okuyan, sokakta gördüğüm kimsesiz hayvanları bir müddet evimde barındıran, dini inancım olmasa da vicdanlı olduğumu düşündüğümden bu kadar geç bazı şeyleri farketmek benim adıma üzüntü verici. Üstelik -her ne kadar kendi isteğiyle engeli hakkında konuşmamış olsak da- geçmişte bir dönem aşık olduğum adamın engelli olması benim durumumda ayrıca üzüntü verici...Bu konuyu da sizinle paylaşmak istiyorum yeri geldiğinde, çünkü aşık olmuştum gerçekten....
1 haftadır evde iş yaparken, iş yerimde, metroda, serviste, yatağımda, her attığım adımda ve neredeyse her nefesimde sitedeki paylaşımların aklıma gelmesi, sizleri sokaklarda görememek ve bunun gibi pek çok konu beni aslında biraz mutsuz etti. Mutlu olabilmem için engelliler için bir şeyler yapmam gerekiyor bunu hissediyorum. Neler olabileceği konusunu ilerleyen günlerde araştıracağım.
Her an engelli biri olabilecek olma ihtimalim gözönüne alındığında böyle bir platformun varlığı beni rahatlatmaktadır.
Yukarıda yazdıklarımda istemeden de olsa sizi kıracak herhangi bir şey varsa şimdiden özür dilerim. Bazı şeylerde engelli olmanızın sizi diğer bazı şeylerde mükemmel yaptığını düşünüyorum. Ne yazık ki bu toplumda engelsiz bir vatandaş olsam da uyum sorunu yaşıyor olmam (35 yaşımdayım bu arada) gözönüne alındığında düşünce açısından bu platformdaki insanlar gibi olan kişilerden oluşan bir toplumda yaşamayı hayal etmiyor değilim.
Sevgilerimle