bu engellilere yapılan ötv den vazgeçiş ya da sosyal projeler vs hep avrupa birliği fonları ile oluyordu destekleniyordu. avrupa birliği de baktı bizden birşey olmuyor , fonları paraları kesti sonra da engellilere yapılan bir çok maddi yardım böyle birden kesildi , zorlaştırıldı vs vs vs ...... bir ötv siz araba istemiştim o da hayal oldu .....ama benim zararım milletin Türk halkının Türk gençliğinin maddi manevi uğradığı zararın kaçta kaçı ki.... torpili olan işe girsin kpss ye gerek bile duyulmuyor bakın artık işin rengi öyle bir aşamaya geçti ar kalmadı ..... sahte hastalık raporu alıyor ülke ülke geziyor belediye çalışanı utanmadan da gezdiği yerleri sosyal mecrada paylaşıyor o memur aylarca hatta yıl , boşa maaş almış......sonra kovulacağına TOKİ ye atandı dün.diğeri de miyon euroluk vurgunlar yapmış abisi ile miyon eurolarla yat kiralama bile yapıyor ama eşiyle boşanma aşamasında bu paralar ortaya çıkıyor haberlere yasak getiriliyor bu vekile 2-3 koruma ek veriliyor. bir ton yolsuzluk bir ton üçkağıt bir çok torpil artık kusmak istiyprum. sayıştay tek tek yolsuzlukları çıkarıyor biri de ceza almıyor biri de istifa etmiyor ,,,kim ed,iyor istifa eğer sedat peker videolarda bahsederse ancak onlar istifa ediyor ...gerisi aynen yemeye devam. çünkü suç rüşvet devlet malını yemek normal onlara göre....ama engelli vatandaş ötv almayın desin ötv siz araç limiti artırılsın bu limit yetmiyor desin ..................hayır devlet zarara uğruyor peki soruyorum ben mi uğratıyorum?