Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engellilerin ÖTV hakkı kısıtlanmak isteniyor! | Bülent Küçükaslan

tanerbudak

Kısaca Sayın Başbakanım torba yasadan ötv sınırlandırılmasını geri çekmemiz lazım büyük tepki var demiştir umarım :)

senugu

it ite it kuyruğuna misali :) aman duymasınlar :)

az önce şirket aracını vw servisine bakıma götürdüm. satıştaki eleman ile sohbet ettik biraz. vw fiyatlarına yine zam gelecekmiş. yılsonu indirimi zor dedi. ötv olayını da evet çıkacak duydum falan dedi. neyse; doğuş un vw türkiye'yi satmayı düşündüğünü falan söyledim. evet araplara satılacaktı ama karşı çıktılar dedi. artık kim karşı çıktı bilmiyorum.

tanerbudak

Maşallah Taner bey, sağlam istibarat var sizde. Hiç MIT için çalışmayı düşündüğünüz olmuşmuydu? :)

Erdogan Er

valla danışman olmamı isteyen çok oldu ama ben istemedim. MİT olayını ise düşünmedim ama talep gelirse olabilir neden olmasın :)

bugün meclis genel kurulunda görüşülecek konuların son sırasındayız. hadi hayırlısı artık.

84.- (S. Sayısı: 502) Bazı Vergi Kanunları ile Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı (1/884) ve İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi'nin 6306 Sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun", 2981 Sayılı "İmar ve Gecekondu Mevzuatına Aykırı Yapılara Uygulanacak Bazı İşlemler ve 6785 Sayılı İmar Kanununun Bir Maddesinin Değiştirilmesi Hakkında Kanun" ve 4706 Sayılı "Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"da Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi (2/588) ile Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu (Dağıtma Tarihi: 27.10.2017) (X)

başlamadı hala grup toplantısı. izleyen var mı. ben telefondan izlemeye çalışıyorum. bilgi alan olursa yazsın hemen lütfen.

tanerbudak

Ben ofis bilgisayarından izleyemiyorum. Bizim bilgi işlem genel anlamda internet video akışını kasıtlı yavaşlatmış. Açılmıyor TV yayını :(

başladı toplantı. hadi hayırlısı inşallah. çok çok müjde verirler engelliye. birtek ötv olmaz inşallah.

adamlar ithalatı kısmak adına her türlü tedbiri alıyorlar.

anlatıyor bakalım engellileri

ama aile ve sosyal politika muhabbeti

engellilerin hakkını teslim eden onlara öncelik sağlayan tek parti ak partidir diyor

engelli kadro açıklaması oldu maalesef.

artık genel kurul görüşmelerinde istediğimizi almaya çalışacağız. torba yasa ile ilgili konuşuyor şimdi

5000 engelliye iş vereceğiz ekpss geçerlilik süresi 4 yıl oldu dedi bizim olaydan bahsetmedi.

aile bakanının numarasını bulamadım çok araştırdım

tanerbudak

Sunum yapmış ya ona dile getirebilseydik fena olmazdı.Maliye bakanı da sunum yapacakmış lakin konuya değinir mi bilinmez

biz elimizden gelenin fazlasını yaptık. bence yarından itibaren süreyya bey e yazmaya başlayalım tekrar. engelliye müjde diye biz de ötv olayını sandık bizim müjdemiz ne zaman diye soralım.

tanerbudak Taner bey öğleden sonra Aile bakan yardımcısı Dr Mehmet KARABAY ile görüşmem var bu konuyu orda dile getireceğim.

Ben twitter den müjde olarak paylaşım yapan vekillerin twittlerine msj yazıyorum ötv sınırlaması torba yasadan çıkarılsın diye.Belki okurlar bir etkisi olur
Hammet3116

Görüşme sonrası bizimle paylaşırsanız seviniriz

Hammet3116

çok çok güzel olur. ağzınıza dilinize sağlık. yasanın iptali için süreyya bey den bilgi aldığımızı mutlaka belirtin. mümkün ise telefon ile beni görüştürebilirseniz çok memmun olurum.

tanerbudak
Siz bana özelden numaranızı atın öyle bir ortam yakalar isem emin olun ararım sizi benimde bi çok sorun var iletmek istediğim biliyorsunuzdur gaziler ile aile Bakanlığı ilgileniyor bende 2 yıldır mücadele veriyorum inşl emeklerim boşa çıkmaz.

Mutlaka paylaşırım buradan umarım bilgisi vardır bu konularda ki net bir cvp alalım.

Arkadaşlar merhaba,

Hakkınızı elinizden aldık şimdi de geri veriyoruz demeyecekleri aşikardı. Bu iş torbadan çıkarıp sessiz sedasız yaparak olur ancak.

Biz yine mesajlarla iletişime devam edelim. Bu hafta çok önemli. Ben hala torbadan çıkarılacağına dair umudumu koruyorum. Lütfen herkes olumlu düşünsün...

3 ilde, usulsüz engelli raporu operasyonu: 4 tutuklama

Ağrı merkezli 3 ilde, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimli yüksek modelli otomobilleri usulsüz şekilde satın alarak ya da engellilere sağlanan haklardan yararlanarak devleti zarara uğrattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı

Yarından itibaren süreyya bey, zekeriya temizel, musa çam, başka kimin numarası var ise tekrardan yazmaya başlayalım. ben herşeye rağmen süreyya bey e ve Mustafa Elitaş a hergün yazıyorum. Mustafa Elitaş maalesef açmıyor telefonu. Ayrıca sitede memur olup kendini mecburen gizleyen arkadaşlar var. bunların tanıdığı bildiği üst düzey bürokrat var ise bana özelden numara paylaşırlarsa sevinirim.

bir de bizim medyaya ulaşmamız gerekiyor. yok mu hiç tanıdığı olan biri.

tanerbudak

Aynen medya da yer alması gerekiyor konunun.Whatsap ihbar hatlarına mı msj mı yazssak ne yapsak :)

Üst Alt